Nokia 1110 !!!

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
inspectorigor
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 17. Apr 2006. 01:09

Nokia 1110 !!!

Post od inspectorigor »

Ljudi ocu da kupim ovaj telefon ali neznam sta vi mislite jel kvalitetan ? Moje potrebe su osnovne (sms, pozivi, alarm, kvalitetan telefon, vibracija i jos neki mali dodaci nista specijalno) !!! Znaci za ove pare telefon mi se cini jako dobar ali jos me zanimaju neke stvari : jel stvarno podrzava mp3, jel stvarno ima 4mb memorije, dali je izdrzljiv, kvalitet ekrana (kako se vidi na suncu, video sam da ga na testu hvale ali ja bi voleo ipak da cujem vasa iskustva), koliko dugo traje baterija, i sta mislite o kvalitetu zvuka 18 kanalni (posto se nerazumem jel 18 kanala dovoljno glasno) ? Aj molimvas recite nesto o ovome ! Puno pozdrava !!!

mica
Banned
Pridružio se: Uto, 21. Feb 2006. 11:01

Post od mica »

Da kvalitetan je!! koliko moze biti posto je star dosta model. Ima mp3 i 4 mb . da glasno je.
ima monohronomatski ekran pa neznam zbog cega ga hvale. preporucujem ti 3100 malo je skuplji ali je mnogo bolji!!! :roll: :roll:
......Smej se smej,uvek se smej........

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

3100 nema mp3 a mislim da ni kod 1110 ne postoji mogucnost ubacivanja novih file-ova mp3 formata vec samo preslusavanje postojecih...pozz 8)

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

1110 ima mp3 i ima 4 mb ugradjene memorije , ali zajedno sa svim aplikacijama , slikama i slichno , znachi on ima 4mb ukupno memorije , ali ne znam koliko ima slobodne za korishtenje , a i ja mislim da se u njega ne mogu ubacivati nova mp3 zvona , nego su to samo ona shto dodju uz njega fabrichki jer nema ni IC ni BT , a ni USB ili bilo koje drugo kablo jer koliko ja vidim on nema Pop-Port (oprostite ako grijehim) 8) :wink: :) :D :lol:

Odgovori