Nokia Lumia 930

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Re: Nokia Lumia 930

Post od Baraba »

Jesi li siguran da si na letovanju? :D

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Znemanja, hvala na linku, vrlo je moguće da je to to - auto HDR u "Rich Capture" režimu, koji je sjajna stvarčica, mada bi bilo fino da su omogićili klasično biranje HDR-a.
E bre, guru, pa gde na letovanje u sred proleća? ;)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Ovo "proleća" čitaj kao "baš sad kada meni trebaš" :D

novak
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 04. Jan 2009. 06:09

Post od novak »

Imaju hdr 830, 930 i 1520. Odabere se rich mode i poslije slikanja se udje u edit i imas par opcija medju kojima je i hdr

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

Baraba, ma jok, samo nek' on uživa u prolećevanju. ;) Nije ovo ništa hitno, pa da ne mogu da čekam.
Novak, u opciji 'Edit' imam mogućnost podešavanja količine osvetljenosti slike blicem, ali ne vidim klasičan HDR. :(
Jer, koliko znam, HDR ne zavisi od blica, imam ga kao opciju na Android fabletu čija kamera nema blic.

sreten78
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 20. Maj 2015. 21:45
:: nokia lumia 930

Post od sreten78 »

Postovanje drugari.

Imam lumiu 930 8.1

Aj sto imam problem sa viberom I skajpom, sad provalim da imam na telefonu 2 verzije facebook-a.
I sad kada objavim samo sliku sa nove verzije sa telefona. Niko Ko me ima za posebnog prijatelja nedobije obavestenje za to. A kad okacim pesmu ili link to im stize normalno. Na staroj veziji je sve normalno i ok.
Ako neko zna u cemu je problem neka pomogne ako hoce.
Unapred hvala svima na odgovore

filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
:: Xiaomi Mi 10

Post od filip11314 »

Ja imam sličnih problema, mada privremenih. Notifikacije za whatsapp i viber ne stižu nekad, a nekad stižu. Probaj da obrišeš pa da instaliraš ponovo aplikacije. Ako ne pomaže uradiš restart telefona i mirna ti glava. :) Nadam se da će se sve to ispeglati na win10.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Stavio win10 tp, build 10080, i ono je uzas... nisam uspeo ni cestito da pokrenem uredjaj, morao je hard reset da padne. Vratio sam se na 8.1 ali sam izgubio Update2...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

Na 930? Mislio sam da ces da cekas do jeseni, dok ne izadje zvanicni..
Sta mu je falilo, kocio, nisu radile neke opcije.. pretvorio se u Android? :D

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

To je pa igranje zivcima, sto pustaju nesto sto nije za ni osnovnu upotrebu. Ja sam digao ruke oko toga, nekad dok sam koristio symbian sam se igrao svega i svacega. Sad za wp cekam samo kad bude zavrsen proizvod, ehh i ostarelo se :wacko: :(

Apolo
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
:: Sony Xperia 5 II
:: Samsung A6+ (2018)

Post od Apolo »

Evindzer, "Pretvori se u Android." Slatko sam se nasmejao :)

Mislim da je najbolje sacekati malo sto se tice WP10. Ocigledno nije u potpunosti dovrsen, a svakako ce biti izbaceni i neki novi modeli koji ce koristiti WP10 po defaultu pa cemo nadam se uskoro i mi dobiti lepe vesti da mozemo da se presaltamo na desetku.
Festina lente.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Ne, nego sam bio u Insider programu, dobio Update2, i slucajno kliknuo na download win10, i ako ga i ne instaliram, pise da ce automatski da se instalira tada i tada. To sam resio da izbegnem, uspeo, ali cena je bila "ajmo Jovo nanovo".
Srecom proces je poprilicno automatizovan, i svodi se na prosto cekanje (oko 2.5h u mom slucaju).

filip11314
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
:: Xiaomi Mi 10

Post od filip11314 »

miodrage napisao:Stavio win10 tp, build 10080, i ono je uzas... nisam uspeo ni cestito da pokrenem uredjaj, morao je hard reset da padne. Vratio sam se na 8.1 ali sam izgubio Update2...
Ja nisam mogao ni tastaturu da otvorim. O podešavanjima neću ni da pričam. Čak ponekad nije mogao ni da se otključa.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple

marko75
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 25. Maj 2012. 20:31
:: Nokia Lumia 930

Post od marko75 »

Dodje vreme da zamenim ja svoju L920 za novi telefon.Para se nema za nesto ozbiljnije,i ja dodjem na ideju da uzmem u Telenoru telefon,godinama nisam uzimao ni jedan preko njih,pa kazem sad cu.Gledam ja,racunam,sabiram,oduzimam,sve mi skupo.Nadjem neki,na sest meseci po 2665 dinara.Nikad Android u zivotu nisam imao,pa kazem,ajd da probam.Au brate kako sam se zaj.....Telefon Huawei Ascend G7,na oko lep,u ruci lepo lezi.Ali brate,taj Android,pa to je kao ona fora:sto prosto kad moze komlikovano.Nisam nasao ama bas ni jedan jedini razlog da se igram tim telefonom duze od sat vremena.Katastrofaaaaaa....Nikad viseeeeee.....Androiiiid.Sutra ga dajem zajedno sa L920 I uzima Lumiu 930,i Bog da me vidi.WP forever.Nokia forever.

Tyrael
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 02. Sep 2014. 00:21
:: Xperia Z2

Post od Tyrael »

Jos kad bi napisao neko poredjenje i sta ti se nije svidelo...

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

marko75 napisao:Nokia forever.
Nokia never again.
Nema je više, burazeru. :'(
A što si uzimao Android, kad u Telenoru imaš hrpu Lumija? Bar u Beogradu, u Knez Mihajlovoj.
Ako si ga uzeo skoro, vidi da li bi hteli da ti dozvole da ga zameniš za neku Lumiju, verovatno neće, ali ne košta da pokušaš.

marko75
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 25. Maj 2012. 20:31
:: Nokia Lumia 930

Post od marko75 »

Evindzer,nemaju brate.Imaju ukupno pet telefona,od toga Lumiu 925,735,i jos jednu nisam siguran koju,ostala dva su one najjeftinije Nokije.A uzeo sam na Banovom brdu,ne verujem da u Knezu ima veci izvor.U svakom slucaju sutra bi trebalo da legne 930 u moje ruke.Tyrael,nikad nisam koristio Android,koristio Simbyan dugi,dugi niz godina,razni modeli,i pre dve godine kupio L920.Sve mi je cudno na Androidu,komplikovano bez potrebe,sporo u odnosu na Windows,makar ovaj G7,sledeca stvar je kamera,navodno ima 13mp,a moja lumia od 8mp ga gazi ko FAP zabu.Po mom skromnom misljenju,moze telefon da ima koliko hoces mp,ali ako nema hardversko dugme za kameru,za slikanje,dzabe mu svi mp.Slike su mu ocajne u odnosu na L920.Eto,to je to u principu,jer nisam vise ni imao vremena da trazim mane,koristio ga mozda sat vremena.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

marko75 napisao:(...) ko FAP zabu.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mogu li da ti ukradem ovu foru, pa da je "prosipam" ortacima? 8)
Pre 2 nedelje sam bio u Telenorovoj radnji u Knezu, cackao nesto oko paketa, i video sam izlozene crne 930 i 830, a cini mi se da sam nabasao i na 735, mada nisam siguran. :blinky:
Sve u svemu, ako ti sutra stize 930, onda vise i nije bitno, i racunam da je red da padnu cestitke. 8)
Mislim da ces biti zadovoljan njom, ja sam svojom sasvim zadovoljan.
PS: Juce sam prvi put uzivo video nekog da ima 930-icu: u GSP-u na Karaburmi, jedan gospodin od oko 50 godina se znojio u kosulji dugackih rukava i zdusno prelistavao Fejsbuk na svojoj crnoj Lumiji 930. 8) :D 8) :D

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

marko75, potpuno te podrzavam i slazem se sa tobom. Ne znam sta ti bi samo da i pomislis na Android, ali eto, video si na svojoj kozi ono sto ja trubim ovde vec godinama. Nazalost, mazohista koliko volis :P

Tyrael
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 02. Sep 2014. 00:21
:: Xperia Z2

Post od Tyrael »

marko75 ,tako lepo ,sad sam zadovoljan :D

Vaša poruka sadrži 41 karaktera.

Odgovori