Nokia Lumia 735(730 - dual sim)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Re: Nokia Lumia 735(730 - dual sim)
Evo ne znam, kod mene pozivi preko vajbera rade normalno, uistinu ja koristim za vezu wifi ali veza pukne samo kada ja imam regularan poziv ili kada sagovornik ima (iako bi trebalo da je tada poziv on hold). Da ne pominje da je u pitanju daleko slabiji uredjaj- L520.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
demius, dobra ti slika na avataru!

Pozive preko Vajbera na WP-u jos nisam isprobao, pa ne znam kakvi su, na Android fabletu koji imam nisu nesto. Istina, koristio sam mobilni net, nijednom vaj-faj, mozda je i do toga..

Pozive preko Vajbera na WP-u jos nisam isprobao, pa ne znam kakvi su, na Android fabletu koji imam nisu nesto. Istina, koristio sam mobilni net, nijednom vaj-faj, mozda je i do toga..
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ja sam napisao da pozivi na Viberu rade odlicno i u wifi i na mobilnoj mrezi. Kasnjenje notifikacija je max 10 sec u proseku, ali najcesce je 3-5 sec. E sad, ako to nekome smeta, taj je lud. Pa SMS kasni vise.
Takodje sam napisao da ume da se desi da notifikacija stigne, a da poruke nema (ovo se desava iskljucivo kada se u app udje iz NC), te je resenje normalan ulazak u app i cekanje cca 6-10sec da se sve ucita.
Za dezurnog hajtera, i dusebriznika koji ce sam da se prepozna, TO NIJE PROBLEM SISTEMA, VEC APLIKACIJE!
Nadalje, tema je Lumia 73x.
Takodje sam napisao da ume da se desi da notifikacija stigne, a da poruke nema (ovo se desava iskljucivo kada se u app udje iz NC), te je resenje normalan ulazak u app i cekanje cca 6-10sec da se sve ucita.
Za dezurnog hajtera, i dusebriznika koji ce sam da se prepozna, TO NIJE PROBLEM SISTEMA, VEC APLIKACIJE!
Nadalje, tema je Lumia 73x.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Mnogima smeta,... evo recimo ovome, koji zbog toga nosi sa sobom i Android telefon.miodrage napisao:.....pozivi na Viberu rade odlicno i u wifi i na mobilnoj mrezi. Kasnjenje notifikacija je max 10 sec u proseku, ali najcesce je 3-5 sec. E sad, ako to nekome smeta, taj je lud.

demius napisao:...WP sistem raste, a i ja kao korisnik neprestano sa njim. Koristim i Sony android i to samo zbog devojke i Vibera,....
Ajde da vidimo ko je taj hejter,.... gle ko se prepoznao.......miodrage napisao:...Za dezurnog hajtera, i dusebriznika koji ce sam da se prepozna,.....

demius napisao:...P.S.veliki pozdrav za sve hejtere Google Inc.
miodrage napisao:demius, veliki otpozdrav.

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Cim prvi odgovaras, znaci da te propisno zagolicalo, hehehe.
Drugo, stvari iznete sto se ticu Vibera su preuvelicane, ne odgovaraju istini, a stoji da aplikacija sama ima problema na svim sistemima. Probao sam i Telegram, i WhatsApp, i ovaj poslednji mi najvise odgovara.
Drugo, stvari iznete sto se ticu Vibera su preuvelicane, ne odgovaraju istini, a stoji da aplikacija sama ima problema na svim sistemima. Probao sam i Telegram, i WhatsApp, i ovaj poslednji mi najvise odgovara.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- 1808
- Expert
miodrage, meni sve odgovara, a znaš i zašto. (PS. Ne koristim WP) 

- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Isto mozemo reci i za android. Spor, java ga kolje itd.. Sve redom neki strucnjaci isto ponavljaju ovde, hm... [emoji57]miodrage napisao:...Drugo, stvari iznete sto se ticu Vibera su preuvelicane, ne odgovaraju istini..
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Sta mene briga da li je do wp ili aplikacije kad ne radi mnogima.
- demius
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 04. Maj 2014. 18:51
- :: Samsung Galaxy A8
Pa šta tražiš ovde i troluješ nesrećo jedna.Jel ti imaš neki život uopšte???1808 napisao:miodrage, meni sve odgovara, a znaš i zašto. (PS. Ne koristim WP)

Vajber radi, ali da može bolje može, IOS je primer za to.Ko ima para neka kupi iPhone, a ko nema neka kupi Brus Lee kineza i mirna Bosna.
Meni Google android nikada neće biti primarni telefon upravo zbog ovoga:
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1000812
Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.
demius, kakve to veze ima s androidom? Ta vest je javna tajna. 

- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Da, kakve veze ima?
Da cujemo tvoju teoriju...
Sad kad krenu redom da spijuniraju uh. Znas... Oni te vec spijuniraju pomocu satelita

Sad kad krenu redom da spijuniraju uh. Znas... Oni te vec spijuniraju pomocu satelita

ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
- Evindzer
- Prijatelj foruma
To za satelite se odavno zna. Zato ja ne izlazim iz stana po danu, samo po noci!

- demius
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 04. Maj 2014. 18:51
- :: Samsung Galaxy A8
Evindzer napisao:To za satelite se odavno zna. Zato ja ne izlazim iz stana po danu, samo po noci!![]()
![]()
![]()

@Zile995
Nema tiu nikakve teorije.Odavno je poznata otvorena saradnja State departmenta i Google Inc. a u cilju otvorenog špijuniranja sopstvenih korisnika, njihovih sklonosti i aktivnosti.Oni to nikada nisu ni krili, ali je sada predsedničkim ukazom to stavljeno u pravne okvire.Zašto je Chrome default browser na svakom androidu???
Ne kažem da ni socijalne mreže tipa Facebook nisu imune na ovo kršenje ljudskih prava, ali barem nemaju ugovornu obavezu sa NSA da prave baze podataka o korisnicima svojih usluga...
P.S. Zakucaće FBI i na tvoja vrata.

Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better.
- 1808
- Expert
fannY napisao:....kakve to veze ima s androidom?
Ljudi, pa zar vam nisam već pokazao kakve to veze ima. Čovek se odmah predstavio čim je stigao na forum. Evo još jednom.Zile995 napisao:Da, kakve veze ima?Da cujemo tvoju teoriju...
Sve jasno, ko dan.demius napisao:.....P.S.veliki pozdrav za sve hejtere Google Inc.

A kad smo već kod toga, evo jedan tekst i za ove prepoštene.....

NSA Backdoor Exploit in Windows 8 Uncovered
http://www.technobuffalo.com/2013/08/22 ... 8-exploit/
- Evindzer
- Prijatelj foruma
1808,
Kome god jatu da se priklonimo, svi nas spijuniraju.

Kome god jatu da se priklonimo, svi nas spijuniraju.

Koliko traje baterija, prosečno korišćenje ?
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
cvoruga, Meni izgura dan i po, uz sync i edge signal. Ja sam baterijom prezadovoljan.
vojkan85, tnx.
U dilemi sam 735 ili 640, 735 mi lepša, ali pošto mob držim u case-u onda se njegov izgled ni ne vidi
.
U dilemi sam 735 ili 640, 735 mi lepša, ali pošto mob držim u case-u onda se njegov izgled ni ne vidi

- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
cvoruga, Pa pazi, moj je u oklopu koji daje toliko debeo izgled da je nenormalno, ali ja volim da aparat bude mint kada ga posle nekome prodajem. 640 je noviji i sigurno je malo unapredjeniji, ali mi deluje plasticno. Najbolje da uporedis oba uzivo pa da odlucis 

Pa odlučio sam se za 640, pogledao uživo i više mi se sviđa 735, tako da ću još videti.
Čekam 10ku pa ću onda odlučiti, do tada prikupljam informacije u vezi kamere i baterije, ostalo je manje više slično/isto.
Čekam 10ku pa ću onda odlučiti, do tada prikupljam informacije u vezi kamere i baterije, ostalo je manje više slično/isto.