Zna on to, ali od viška (oglasa) glava ne boli.

I ja sam tu negde pred napuštanjemEvindzer napisao:Vidim ja da ćemo uskoro ovde ostati samo miodrage, cvoruga, Apolo i ja.![]()
![]()
![]()
Eh da sam pri parama kao sto nisam, drage volje bih te oslobodio te muke.filip11314 napisao:Ako neko hoće da kupi L735 neka mi se javi u pp. Jedva čekam da je se otarasim.
psyhound napisao:Eh da sam pri parama kao sto nisam, drage volje bih te oslobodio te muke.Ako vec toliko zelis da je se resis, jos draze vilje cu je primiti na poklon.
Moja L735 se uopšte ne greje. Možda ti zapao neki loš primerak.the_radosh napisao:posle 10-15 minuta surfa se zagreje desna strana, kod tastera za zvuk i zakljucavanje i taj deo ekrana. Ajde sto se greje zadnja strana, nije cudno, mada mi to malo brzo, da se zagreje za pola sata ok, al za 15ak minuta, ne znam.. Ali,me brine sto se i ekran sa te strana greje... Kakva su vasa iskustva, ne pricam o igricama, vec iskljucivo surf na IE, preko mobile data? Ako neki vlasnik moze da uporedi?
A jel se uopste ne greje, ni mlaka ne bude? Jer ne greje se meni jako, nego se oseti tek da se povecala temperatura sa te desne strane. Zamlaci se malo taj deo zadnje strane i ekrana. Ne znam da li da je nosim na garanciju, da ga drze tamo, pa ga vrate i kazu da je normalno. Izvinjavam se ako sam dosadan.filip11314 napisao:Moja L735 se uopšte ne greje. Možda ti zapao neki loš primerak.