Ma opusteno...
A drugi deo ni ja ne razumem bas najbolje kako sam napisao
Dakle, tebe zanima sta neko ko netje da zaradi pravljenjem fake telefona ima od toga? Odgovor je jednostavan i fake-ovi se prave iz 2 osnovna razloga.
Prvi je da neko napravi fake cisto iz zezanja da bi lozio ljude, obicno je to grupa ljudi ( neko tje se setiti naseg malog fake takmicenja, koje nazalost nije previse zazivelo, delom sam i ja kriv jer me je mrzelo da zavrsim moje modele, ali dobro

) I tada dolazi do zabune koja moze trajati i par dana dok neko ko je pouzdan i zna se da je video prototip ne potvrdi da je to fake, a postoje ljudi koji znaju specifikacije ali zbog pipljivog posla ne mogu da dodju u posed slika telefona vetj im je opisan izgled delimicno i onda se to poklopi sa fake-om i eto problema. Ja sam bio ubedjen da je jedan od fake-ova pravi jer je apsolutno odgovarao opisu koji sam cuo, naravno to nisam pricao jer nisam hteo da ispadnem glup u drustvu

ali na kraju je pravi model bio skoro indentican fake-u i tu dolazimo do drugog razloga a to je da neko na osnovu opisa napravi fake, namenski i u dogovoru sa onima koji su videli tel da bi se priblizno stekla slika kako tje telefon da izgleda...
nadam se da je sad jasnije...

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...