Koju memorijsku da kupim

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Orwikcons
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 26. Jun 2006. 00:00

Koju memorijsku da kupim

Post od Orwikcons »

Planiram da kupim RS-MMC od 1GB za 6630. Na sajtu itsvet.com sam nasao Sandisk od 62 EUR, Kingston Mobile Card od 40 EUR, i Transcend od 37 EUR. Interesuje me da li je Sandisk brza, i zasto je toliko skupa, to jest da li mi se isplati da kupim Kingston?

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Slobodno kupi Kingston,Transcend,PQI,Kingmax... ako nadjes jer su sve one slicne i slicnog kvaliteta!Samo gledaj da uzmes MMC Mobile jer one imaju vecu brzinu upisa od obicnih RS-MMC DV memorijskih kartica!
Pozdrav 8)

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Ma ni ta brzina nije nesto extra veca, uzmi bilo koju samo da bude dual-voltage. 8).........100karaktera
5130+Koss the plug....

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39

Post od Roy Fokker »

MMCmobile je ulaganje u budućnost... neće skorije prestati da proizvode uređaje sa SD/MMC slotovima, a MMCmobile "završava posao" najbolje za sve njih, ne samo za mobilne telefone.
Meni trenutno šljaka PQI 512MB MMCmobile u matorom N-Gage QD, i razbija... nakrcao sam je punu igara, muzike, programa i videa, i nemam nikakvih problema s brzinom. Kao što reče L_c, samo vidi da je dobra marka i uzimaj, ne brini se za cijene - vidi da najbolje prođeš. Razlike su velike od radnje do radnje, i nemaju veze s kvalitetom.
Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ima veze brzina,kako nema!Mozda nece biti vazna kad slikas nesto pa mu treba delic sekunde da sacuva sliku od 300-tinak kb,ali sta kad treba da na memorijsku od,recimo 1GB,prebacis 200 mp3 pesama!?Mislis da tada veca brzina upisa nece doci do izrazaja!?Ili kad treba da reprodukujes nesto od toga,a poznato je da puna kartica usporava rad,mislis da ni onda nije bolje imati karticu koja brze ocita podatke,makar 10%-15% brze,ali 10%-15% po fajlu... zna da bude mnogo na vise fajlova!
Pozdrav 8)

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Ja sam kupio 512 TakeMS DV-RS MMC, nije Mobile ali nisam je ni mnogo platio tako da mi nije zao, zadovljan sam i brzinom i kapacitetom i mislim da je za telefon 512 i vise nego dovoljno, ko planira da kupi 1 Gb neka se jos malo raspita da li se usporava telefon, ja sam primetio kada je puna kartica da je telefon malo sporiji
HOX Titanium gray

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Pa naravno, kad popunis uspori i mmc mobile, znam video sam.............giga je giga sta reci.......
5130+Koss the plug....

mixxx
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 19. Dec 2005. 17:48

Post od mixxx »

ja sam uzeo transcend od 512..mmc mobile...nagurao na njega 400 slika i 50 mp3-a....primecuje se slabo usporenje telefona ali nishta kritichno! samo kad mi ulazi u galeriju treba mu malo vremena! inache sve ok! i platio sam je 1800 dindzi!

Odgovori