Odnedavno mi se 6600 tripuje,zapucava,sporo radi,nece da ulazi u neke programe,itd. Pa me zanima ako uradim backup sa telefona na mmc,pa formatiram telefon,i onda vratim backup u telefon da li ce tu biti programi koje sam instalirao ili ne.
Hvala.
Pitanje u vezi backup-a
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Pitanje u vezi backup-a
jel sapunjate macora?
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
neovo, ako vec imas tolike probleme...moja ti je preporuka da back up-ujes samo kontakte i SMS poruke...Sve ostalo pusti neka se obrise sa formatom...tu je sad u tvom telefonu sigurno gomila djubreta tj. zaostalih i nepotrebnih fajlova...ako uradis onaj back up koji sve cuva, neces nista postici...
Znaci, kad formatiras telefon najbolje je da formatiras i karticu...i da sve programe ponovo instaliras...
Znaci, kad formatiras telefon najbolje je da formatiras i karticu...i da sve programe ponovo instaliras...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
da,ali pre tri meseca sam ubacio novi fw 5.53.0 i sve je bilo ok do pre neki dan. kontam da je to mozda od lose krekovanih programa. a za formatiranje kartice bas i nisam siguran da cu to uraditi,jer imam mnogo stvari na njoj,a mrzi me da ih posle prebacujem sa kompa. ipak hvala na odgovoru. 

jel sapunjate macora?