Autopunjac

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Autopunjac

Post od MilančeBGD »

Ovako hteo bih da uzmem autopunjac za 6630,sad da li neko zna gde to ima,je ima u nekoj radnji sa mobilnima,moze i neki kineski,sa buvljaka,samo da je sto jeftiniji.Da li neko zna da li ima na buvljaku,kod kineza negde.Hvala svima
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Potrazi lepo na sajtu pravu prodavnicu, ipak nije to bas za igranje punjaci s buvljaka, da zeznes bateriju ili da ti nesto pregori u fonu zbog loseg punjaca........a razlika u ceni je verovatno 300-400 dinara, ako je i tolika 8)
5130+Koss the plug....

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

milan91, mislim da ces na svakom uglu tj. svakom shopu naci ali cene variraju... ja sam za SE uzeo za 600din pre godinu dana i dan danas sluzi ekstra 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

mikilegenda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
Kontakt:

Post od mikilegenda »

ja imam neki koji ima dzekove za skoro sve tel. samo ih menjas...dobio sam ga iz inostranstva...kod nas auto punjaci nisu toliko skupi...ako ne moras nemoj da uzimas autopunjac jer vrlo lako moze da ti cofi baterija

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Mislio sam da uzmem ali sam spucao sve pare na mem.karticu tako da nemam nista,a idem danas na more pa sam stavio neki filmice pa ako mi se isprazni baterija da je napunim u kolima,ali dobro valjda ce izdrzi hvala vam.Vidimo se za 15dana,okupacu se za vas :lol: :D :wink: :roll:

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

milan91, pa do hotelske sobe ćeš izdržati osim ako ne ideš u Peking kolima, a tamo možeš i dobar kineski punjač da kupiš. Za posle nije problem :lol: :lol: :lol:

Ako stvarno ideš da se odmoriš ostavićeš telefon kod kuće, ali ako ideš u lov na cice onda je to već druga priča :wink: :oops: 8) :P :wink: :)

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Pa ne znam da li ce da izdrzi daj boze da oce,nisam siguran pa sam mislio da uzmem autopunjac,ali dobro valjda ce izdrzati.Idem i da se odmorim i da lovim cice,ali moram da uzmem tamo karticu da bih isao na net,hehe ne mogu da izdrzim da ne odem da vidim sta ima novo,hi hi :D :wink: Da ne pravimo vise off moze LOCK

Odgovori