Nokia 7370

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Nokia 7370

Post od Ninolina »

Jel neko ima ovaj telefon i da li imate informaciju kako se pokazao u praksi...?
Drugarica se zalepila za ovaj fon...Mada ja i nemam bas neko pozitivno misljenje o njemu... :unsure:
Koliko ima interne memorije?

Nemojte pisati o tome da ima boljih, jer ja to vec znam...nego me samo interesuju konkretna iskustva s njim...

Hvala unapred... ;)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Fontele ima 10 mb interne memorije a inache nishta spec,softver me podeseca kao na seriji 6 na preklop tipa 6101 itd... swivel je skoro automatski,samo ga pipnesh i otvara se..moze na obe strane i tako...chachkao sam ga,nishta spec...ok fontele za prosechnog korisnika... :wink:

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
:: Samsung Note 8
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

Ja ne znam sta je samnom, ali sam presao u onaj tip korisnika da im je najbitnije da je tel lep, a 7370 je savrseno elegantan telefon... I prosto mislim da odustanem od 6680...

Inace 7370 ima najbolju kameru koju sam video... Samo ga kolje 10 Mb memorije bey mogucnosti prosirivanja... Uy par mp3-a si vec napunio memoriju... Odlicna stvar je sto ima STEREO zvučnike preko kojih emituje mp3...
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

DJ_Boris, da, interesantan je, ali za devojke :D ...... ako vec volis fashion telefone, zasto ne uzmes kao tvoj ali Roberto Cavalli? ;)

pozdrav...

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

by Roberto Cavalli???

Nije valjda da ima??? Daj mi neki link da ga vidim, please da ne jurim po google-u??

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

DJ_Boris, ja sam taj RC tel video u casopisu i kod neke klinke u troli .... beli sa zebrastom sarom :D ...... mislim da je to ipak previse ;) :D

pozdrav...

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

Trebao si da joj opealis 2 samara i da joj otmes... i oteras je kuci...

Salim se...

Nije skup... evo linka...

buy Nokia 6680 by Roberto Cavalli

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

OK, super, i šta je tu tako specijalno? Jel to fora kao sa ovim V3 Dolce&Gabbana, po principu mi smo se setili te boje i to je sad naše, i ima da košta 586€ više nego čist model? U redu možda ovaj ne košta nešto mnogo više, ali to već ide u fenseraj.

Inače DJ_Borise, ako nisi toliko zalepljen za nokiu, V3i ti jeste fensi i lep telefon, takođe sa stereo MP3 i proširivom memorijom, ili V3x malo više svoje i proširivom mem. Ali vratićeš se ti na Symbian, kad-tad, ne zvao se ja Lorimer, a i ne zovem se tako.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

Dobio sam od firme ectra Palm topic, tako da zelim da telefon svedem na ...telefon...

Naravno da cu opet potrcati za nekim Symbianom ako me najure sa posla...

Inace, sto se tice modela, NOKIA, NOKIA i samo NOKIA... Video sam ja sta stavljaju u Motorole a sta u Nokie...

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

Mislim ne ložim se na fenseraj tipa smislili smo šaru... itd, nego mi se inač sviđa dizajn telfona a ne bolja i mislim da mi je nebitno u kojoj bi ga boji uzeo...

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Drugarica je uzela telefon i cak sam i ja odusevljena s njim...kako sa dizajnom, koji je zaista jedinstven, tako i sa funkcijama koje nudi ...Jedino ga kolje sto ima 10 MB memorije ali podrzava cak i video ringtone, koji savrseno radi i ima dosta funkcija po defaultu, tako da moze da zadovolji manje zahtevne korisnike i nije problem sto nema, recimo, symbian...Ona je extra zadovoljna telefonom...cak joj je i ispao sa 1,5m visine i nista mu ne fali...tako da mu je i izdrzljivost jedna od osobina... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

Video sam šta piše o ovom telefonu, ti podaci mi znače zato što je jedna moja koleginica kupila taj telefon, a dosada nije imala nijednu Nokiu, pa me je jedno vreme smarala sa pitanjima tipa: koliko ima memorije, da li ima ovo ili ono. Za memoriju nisam znao da joj kažem, mislio sam da ima još manje memorije. Ako neko zna kako se kod njega namešta GPRS/MMS, neka mi pošalje na PP ili napiše u temi koju sam otvorio u odeljku Konfiguracija aparata, to nikako nisam uspeo da provalim, unapred hvala.
Ghost

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

nevidljivi, a jesi probao da zoves Call centar operatera ciju karticu ona ima...pa da vam posalju podesavanja ili preko Nokia sajta da posalje sama sebi podesavanja...to ne bi trebalo da bude neki problem...moja drugarica regularno koristi i MMS i GPRS... 8) :roll:

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nevidljivi »

Zvala je ona, poslali su joj poruke za konfigurisanje, ali opet ne radi. Ja sam pokušao da joj podesim onako kako sam ja znao. Kada pokušam da se konektujem (ona ima 064), izađe mi poruka da Mondo sajtu mogu da pristupe samo korisnici 064 mreže. Ovo preko Nokia sajta nisam probao, da li to treba da uradi sa kompa ili sa telefona?
Ghost

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

nevidljivi, to se radi sa kompa...evo ti link... http://europe.nokia.com/A4144889 ... samo kliknes na ... Get standard settings ...i tu se otvara poseban prozor ... i samo treba slediti uputstva...snacices se ti... 8)

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od nevidljivi »

Hvala ti na odgovoru, uradiću onda to kada odem kod nje pošto ona ima komp. Dosad je imala samo Samsung telefone, pa joj je trebalo par dana da provali Nokiu.
Ghost

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

Podešavanja koja oni pošalu su dobra samo treba izmeniti jednu stvar da aparat automatski se konfiguriše prilikom otvaranja svake strane posebno... Odgovor možete naći na ovom forumu...

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Odosmo sad malo off, a?
:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
Kontakt:

Post od vlajche »

nevidljivi napisao:... Kada pokušam da se konektujem (ona ima 064), izađe mi poruka da Mondo sajtu mogu da pristupe samo korisnici 064 mreže...
Imao sam i ja ovaj problem kada sam kupio fon (6630). Ne secam se tacno kako sam podesio parametre. Narucivao sam sa NOKIA sajta podesavanja ali nikako nisu stizala. Tek posle formata telefona, ponovo sam narucio sa NOKIA sajta i podesavanja su stigla tako da sad sve sljaka normalno. Znaci, definitivno probaj tako da narucis.

Sorry za off, samo sam hteo da odgovorim coveku 8)

Odgovori