Ukradene i nađene Nokia-e

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

moguce je izmeniti IMEI telefona? :o

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Tanja, sve je moguce ;) ...... ali cisto sumnjam da prosecan dzeparos koji hoce da utopi tel za drogu, ima dovoljno znanja za to ;) :D

poz...

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

Moze sve ali naravno ne jos uvek i BB5 6630,6680,N70,N80 ...., dzabe znanje bez opreme. :D :D :D :D

coolG
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 23. Apr 2006. 14:58

Post od coolG »

04.08.2006 sam prijavio nestanak mobilnog - N70 Mobtelu i SUP-u. Cekam rezultate - covek u mobtelu je bio apsolutni optimista...pa bomo videli...

coolG
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od coolG »

Tuzna je to prica Dr. Sistem, bio sam u sopingu u mega marketu zena mi je u devetom mesecu trudnoce -pozlilo joj- u celoj toj frci zaboravio sam pederusu sa svim dokumentima telefonom podosta para, saobracajnom od inostranog auta...telefonom - policija to naziva utajom... :cry:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Ajoj...coolG, pa tebi je u svemu tome telefon najmanji problem... :shock: ...Iskreno se nadam da ce se pronaci cela torbica sa dokumentima...desavalo se da se nekad i kasnije javi neko ko je pronasao sve to... :roll: ... U svakom slucaju srecno... :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Dr. Sistem
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 05. Avg 2006. 12:59

Post od Dr. Sistem »

Tu nije problem telefon :shock: ,dokumenta su najgora :smutny: ,ali obicno se desava da lopov :x :angry: uzme samo pare i sto je vredno,a dokumenta baci..tako da mozda neko i nace dokumenta :roll: . Srecno. :)

coolG
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od coolG »

Radi se o tome da sam taman sve nekako zaboravio otpisao sam i dokumenta i pare i mobilni - sve dokumente sam ponovo vadio isao u inostranstvo zbog nove saobracajne po nov pecat u pasos radnu dozvolu....i pre neki dan dobijem SMS od Mobtela da pustim faxom potrebna dokumenta, kako bi oni pokrenuli istragu u vezi mobilnog - i eto sad ponovo sve od pocetka ma....

Hm?
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:36

Post od Hm? »

e ovako, da ja vama ispricam moju pricu. Radio samo u nekom kaficu kad je bila zurka, narodnjaci, alkohol, tuca... Cistim ja lokal posle i nadjem telefon, stavim ga u dzep (neko je napisao malopre "ko nadje njegovo je"), prodam ga za 80 evra. Posle 11 meseci zove me policija na informativni razgovor, kazu da sam ukrao telefon. Ja im ispricam sta se desilo, napisem izjavu, i oni proslede slucaj sudiji. Ponovim pricu na sudu, platim sudske troskove i dobijem uslovno 6 meseci. Nemam otvoren dosije, ovo se vodi kao prekrsaj a ne kao krivicno delo, nomku koji je izgubio telefon je vracen isti a ja sam vratio 80 evra kupcu. Pricao sam sa pandurima, kazu da kad se nakupi dovoljan broj slucaja, oni skeniraju mrezu, pojavi im se broj kartice u koja se nalazi u telefonu kartice i onda te pozovu. Nije to GPS pa da im se na mapi pojavi gde si, niti ce ti dolaziti na vrata.

mikilegenda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
Kontakt:

Post od mikilegenda »

letos mi je na adi ukraden samsung z130 i moto e1000...podneo sam prijavu i posle 3 nedelje mi je vracen samsung,a moto jos nije....napominjem da mi tel nije nasla policija nego su radile neke veze koje nemaju veze sa policijom...oni telefon vrate SAMO onda kada im se ne svidja ili bude neispravan kao sto je bio slucaj sa samsungom...u 99% slucajeva policija zadrzi tel za sebe!samo bas bas jake veze i kombinacije mogu da vam vrate tel :wink:

p.s.izvinjavam se sto pisem ovde jer ni jedan od ukradenih aparata nije nokia :wink:

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Hm?, ladno si tako nadrljao? Mislim stvarno .... uslovna za nekoga ko je samo nasao telefon strasno....a sta je trebalo? da odes i odneses ga u policiju da bi ga neko drot zadrzao za sebe?
5130+Koss the plug....

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Masterokrata, pa nije problem naci vlasnika preko telefonskog imenika, zar ne? 8)

pozderav...

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

b_udder, pa to da..... :oops:
5130+Koss the plug....

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Hm?, znas kada bih ja isao da dam neki info kerovima o nekom uredjaju :uhuh: :chytry: :disgust: :dry: :wacko:
8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Odgovori