Da se priključim temi... Elem, lepša polovina je na poslu dobila N3 pre 15-tak dana, a poklonu se u zube ne gleda

. Sam aparat klizav kao svilene gaće, silikon pod obavezno, inače se može desiti da u toku razgovora ni ne primetiš da pričaš u dlan

. Plava boja lepa, malo ćoškovit, lepo tanak. Slab sa aplikacijama, skoro pa sve mora sa play-a da se skine, a naći nešto dobro a bez reklama je kao da tražiš iglu u senu. Mislim na galeriju, file manager i ostale neophodne sitnice. Malo "snalažljiviji" imaju xda ili 4pda, ali i za to treba vremena. Glasan kad zvoni, zvuk vrlo korektan u slušalici, nema silent mode - ili vibracija, ili "priority only" ili airplane. Nisam doduše probao one curvefish widgete, možda i rade posao. Ekran lep za sve pare

. Prst lepo klizi, slike osrednje ali prihvatljive, od 3-4 jedna je kako valja, u mraku onako, niti smrdi niti miriše, da se tako izrazim. Baterija gura 2 dana ako se ne "gazi" preterano, nije spor uopšte, na neki internet je nakačen stalno. Nema %baterije, samo ikonica u statusu, ili ja nisam našao gde se uključuje. I, standardna mana za nokiu, palenje traje, i traje, i traje... i popiješ kafu, i eto ga, spreman za upotrebu. Moj LG se 3 puta resetuje dok se nokia upali, probao. Sve u svemu, od 0 do 10 vrlo jaka 6. I, fali, brate, onaj 2xtap za uključenje, navika je čudo. Preko operatera, za neke male pare preporuka, ipak je novo-novo, ali dati preko 100 E (120 oglasi do 170 radnja) je ipak previše, realno ne vredi toliko. I, vidim, priča se o nekom gašenju ekrana, to se na ovom konkretnom modelu nije dešavalo. Mada, od aktiviranja telefona su prošla neka 2 update-a. Eto, za sada toliko. I, srećna vam Nova Godna