Problem oko konekcije irda sa nokia 6101?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Problem oko konekcije irda sa nokia 6101?

Post od Ivan Cirkovic »

Ne znam da li je jos neko imao ovih problema ali kada prikljucim mob sa irda koji je na usb iskace mi poruka...Da li neko zna sta da radim?
http://img377.imageshack.us/img377/4887/untitledkz0.jpg
Ako neko zna neka mi obavezno javi? Hvala!

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Nemam ni jedan IR dongle trenutno pri ruci, ali koliko se sećam, taj problem se dešavao kada je uključena automatska detekcija uređaja, a podešena je na par sekundi. IR u tom trenutku kreće da skenira u potrazi za novim uređajima i prekida transfer. Pogledaj da li imaš negde tu opciju i isključi je. Druga moguća stvar je da pokušavaš da pošalješ nešto što telefon ne podržava pa on to odbija...

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Podesio sam mora da se uskladi rzina sa moblinim i kompom... :chytry: :chytry: :chytry: :chytry: :chytry: :chytry: :chytry: :chytry:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Pogledaj u properties za uredjaj,ovo je long shot ali... mozda je uredjaj koji su kupio FIR (Fast IR) a mobilni ima sigurno SIR (ne mlecni sir :D nego Slow IR) pa kad pokusas da posaljes na fon on ga zbog necega iskljuci,kao da ne mogu da komuniciraju,iako deluje i meni jaaaako nelogicno,ali mozda i to moze biti problem,znate svi kako je IR zaj... stvarcica za rad,pogotovo one koje ugradjuju Samsung i Nokia!!
Malo offtopic,jel ti je ovo Flyakite OSX transformation pack ili samo neka tema,probao sam doticni ali malo je pretrpan pa treba dosta stvari izbaciti koje su mi bezveze a ne znam koja je koja jer nemam Mac pa da znam pri instalaciji da odbacim gluposti (naravno da nemaju logicna imena) pa ako je u pitanju samo tema javi oklen si skinuo,mada ipak sumnjam da je tema,verovatno je Flyakite OSX!?
Pozdrav 8)

Odgovori