zvezdarac, pa onda ne znam .... da li mozes da podesis da screenshot radi u .bmp ili nekom drugom nekomprimovanom formatu? ....
poz...
kako vratiti operator logo?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Život je nekad baš okrutan, je l' da?zvezdarac napisao:Sada si me strasno razocarao
Nema sanse da postavim sliku (u boji) sa transparentnom pozadinom kao op logo?

Lepo napraviš par logo-a za par tema koje najčešće koristiš i menjaš. Što se tiče ScreenCapture opcije, to što ti treba ne valja raditi u jpg u okviru FExplorer-a, mnogo osakati sliku i zamulja boje. Lepo kaže b_udder, i ja sam ranije koristio SeleQ i Psiloc Screen Capture jer oni imaju opciju da sliku snime u bmp ili png formatu. Nisam probao da li nešto od tih programa sada radi na N70 (ali hoću upravo)...
Ranije sam se i ja zezao sa tim, sada koristim ovaj desni "transparentni" koji sam sklepao na brzaka...

Evo, probao sam neku svežiju verziju Psiloc sCapture v1.60, radi na N70, ima mogućnost da "lovi" slike u high & low jpg, high & low bmp i sirovi mbm. Sa njim sam i odradio ovo iznad. Interesantno je da se Smart Settings ikonica ne da uloviti...

● PRAVILA FORUMA ●
- Sava Savanović
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 14:09
- :: RedmiNote3Pro
Miskoni napisao:Ranije sam se i ja zezao sa tim, sada koristim ovaj desni "transparentni" koji sam sklepao na brzaka...
![]()
Evo, probao sam neku svežiju verziju Psiloc sCapture v1.60, radi na N70, ima mogućnost da "lovi" slike u high & low jpg, high & low bmp i sirovi mbm. Sa njim sam i odradio ovo iznad. Interesantno je da se Smart Settings ikonica ne da uloviti...
@Miskoni
Fin je ovaj levi logo,tj.,logo na slici levo(žuto-crveno-crni font).Kako kod sebe na n6630 to da postignem.Ako je neko voljan da šeruje logo,da se ne zamajavam,pravim,izmišljam,kad je taj i tako lep:)
Nokia 6630/Kingston MMC Mobile 1GB/Apacer Card r/w 23in1
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
zvezdarac, iskopao si temu, to je baš ta. Postoji jedna verzija koja nije završena, izgleda prilično lošije. (link je uklonjen iz određenih razloga)
Savo, evo ga logo sa belom pozadinom pa se ti igraj i uklapaj u teme koje koristiš. Slike su u PNG formatu, moraćeš da koristiš neki program da bi ih postavio (možeš i pomoću FExplorer-a).

Savo, evo ga logo sa belom pozadinom pa se ti igraj i uklapaj u teme koje koristiš. Slike su u PNG formatu, moraćeš da koristiš neki program da bi ih postavio (možeš i pomoću FExplorer-a).

● PRAVILA FORUMA ●
- Sava Savanović
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 14:09
- :: RedmiNote3Pro
Operater Logo
Tnx,super sam ga uklopio,malo Photoshop/tweak4bckground,a probao sam iz FExplorer-a,ali ga postavi na centar derktop-a,te sam ga uterao sa OpMan-om.Miskoni napisao:Savo, evo ga logo sa belom pozadinom pa se ti igraj i uklapaj u teme koje koristiš. Slike su u PNG formatu, moraćeš da koristiš neki program da bi ih postavio (možeš i pomoću FExplorer-a).
Nokia 6630/Kingston MMC Mobile 1GB/Apacer Card r/w 23in1