kako vratiti operator logo?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

zvezdarac, pa onda ne znam .... da li mozes da podesis da screenshot radi u .bmp ili nekom drugom nekomprimovanom formatu? ....

poz...

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

zvezdarac napisao:Sada si me strasno razocarao :cry:
Nema sanse da postavim sliku (u boji) sa transparentnom pozadinom kao op logo?
Život je nekad baš okrutan, je l' da? ;)
Lepo napraviš par logo-a za par tema koje najčešće koristiš i menjaš. Što se tiče ScreenCapture opcije, to što ti treba ne valja raditi u jpg u okviru FExplorer-a, mnogo osakati sliku i zamulja boje. Lepo kaže b_udder, i ja sam ranije koristio SeleQ i Psiloc Screen Capture jer oni imaju opciju da sliku snime u bmp ili png formatu. Nisam probao da li nešto od tih programa sada radi na N70 (ali hoću upravo)...

Ranije sam se i ja zezao sa tim, sada koristim ovaj desni "transparentni" koji sam sklepao na brzaka... ;)

Slika Slika

Evo, probao sam neku svežiju verziju Psiloc sCapture v1.60, radi na N70, ima mogućnost da "lovi" slike u high & low jpg, high & low bmp i sirovi mbm. Sa njim sam i odradio ovo iznad. Interesantno je da se Smart Settings ikonica ne da uloviti... :?

zvezdarac
neaktivan nalog
Pridružio se: Ned, 16. Jul 2006. 09:07

Post od zvezdarac »

Miskoni,
Lep taj skin :)
Neon?
Kako da dodjem do njega?
Link-PP?
:)
Ma odradio sam taj logo "seljacki" metodom slucajnog ubadanja i uspeo iz druge.
N70 v 5.0609.2.0.1

Sava Savanović
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 14:09
:: RedmiNote3Pro

Post od Sava Savanović »

Miskoni napisao:Ranije sam se i ja zezao sa tim, sada koristim ovaj desni "transparentni" koji sam sklepao na brzaka... ;)

Slika Slika

Evo, probao sam neku svežiju verziju Psiloc sCapture v1.60, radi na N70, ima mogućnost da "lovi" slike u high & low jpg, high & low bmp i sirovi mbm. Sa njim sam i odradio ovo iznad. Interesantno je da se Smart Settings ikonica ne da uloviti... :?

@Miskoni
Fin je ovaj levi logo,tj.,logo na slici levo(žuto-crveno-crni font).Kako kod sebe na n6630 to da postignem.Ako je neko voljan da šeruje logo,da se ne zamajavam,pravim,izmišljam,kad je taj i tako lep:)
Nokia 6630/Kingston MMC Mobile 1GB/Apacer Card r/w 23in1

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

zvezdarac, iskopao si temu, to je baš ta. Postoji jedna verzija koja nije završena, izgleda prilično lošije. (link je uklonjen iz određenih razloga)

Savo, evo ga logo sa belom pozadinom pa se ti igraj i uklapaj u teme koje koristiš. Slike su u PNG formatu, moraćeš da koristiš neki program da bi ih postavio (možeš i pomoću FExplorer-a).

Slika Slika

zvezdarac
neaktivan nalog
Pridružio se: Ned, 16. Jul 2006. 09:07

Post od zvezdarac »

Miskoni, cek malo zar nije zabranjeno samo warez?
Ovo je bio FREE link.
Nista spam,nista reklama cak sam i sakrio url :(
N70 v 5.0609.2.0.1

Sava Savanović
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 20. Avg 2006. 14:09
:: RedmiNote3Pro

Operater Logo

Post od Sava Savanović »

Miskoni napisao:Savo, evo ga logo sa belom pozadinom pa se ti igraj i uklapaj u teme koje koristiš. Slike su u PNG formatu, moraćeš da koristiš neki program da bi ih postavio (možeš i pomoću FExplorer-a).
Tnx,super sam ga uklopio,malo Photoshop/tweak4bckground,a probao sam iz FExplorer-a,ali ga postavi na centar derktop-a,te sam ga uterao sa OpMan-om.
Nokia 6630/Kingston MMC Mobile 1GB/Apacer Card r/w 23in1

Odgovori