Nokia 6630
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- MilančeBGD
- Expert

- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Lomnica_city, moju sestru su tako setali jedno 10dana,kazu imaju servis tu na Zelenom vencu,pa posle kazu nemaju tu nego na Bulevaru pa su je tako setali,i kazem ja sestri evo ti broj trzisne inspekcije i ako nesto budu rekli ti reci da ces zvati,i ona rekla da ce zvati ako joj ne vrate telefon za 2dana,a prodavacica kaze nama je vec bila inspekcija
i sva sreca vratili su joj telefon.Vidim da sad dosta ljudi ide u tu radnju a evo vidim i koliko je dobra,tako da mislim da niko ne treba da ide u tu radnju vise jer su sad videli i iskustva onih koji su uzeli tu telefon.Em su im svi telefoni sa mreze em prodavci nadrndani,em 6meseci garancije na softver,em popravljaju telefone 15dana.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- MilančeBGD
- Expert

Slusajte imam problem od kako sam kupio telefon,otkucam poruku i pritisnem send,i ono kao salje salje i odjedno izadje message not sent onda ja moram da odem u outbox pa odande da pritisnem send i onda tek ode,molim vas pomozite hitno mi je nesto

- Lomnica_city
- Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
-
shmizllica
- Novajlija

- Pridružio se: Uto, 15. Avg 2006. 18:20
- Kontakt:
Cao narode opet ja... Elem,meni se desava da mi telefon koji nikad ne gasim iz cista mira ne prima sms,ali mogu da zovem i mene da zovu i dostupna sam ali poruke ni GPRS nema sanse.A onda ga ugasim i upalim i stigne mi gomila sms-ova sto mi ne stizu poruke i slicno. Ja sam nagluva i telefon koristim iskljucivo zbog sms-a i Gprs i naravno MMS i slikanje. Jednom mi se desilo da budem nedostupna za druge a mob mi je ukljucen svo vreme i opet ga ugasim i upalim i sve normalno radi. Da li se to desava nekome? Telefon sam kupila u Balkanskoj ulici u trznom centru,dobila svu opremu itd. Na maski pise tim i verzija je V 5.03.08 17-08-05 RM-1. Razmisljam da reklamiram telefon i trazim nokiu 6680 ili neki N,koji mi vi preporucujete? Meni je veoma bitno da je ekran veliki kao na ovoj nokiji i da ima dobru rezoluciju da imam lepe slike. Hvala unapred na odgovorima.
Fanatik za telefone a nemam pojma nista o telefonima.
- Andrijano
- Mobil stručnjak

- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
shmizllice i meni se to desavalo samo na n70 tj. da mi je mob na mrezi i sve je u redu dostupana sam,ja saljem poruke,ali mi ne stizu poruke.I tako nekoliko dana mi nisu stizale poruke i slucajno sam usao u opciju log i tamo video da mi je stiglo desetak poruka i kada sam ugasio-upalio mob sve su stigle.To mi se desilo jos jednom i onda sam podesio ponovo parametre u porukama message-options-settings-text message... i sada je sve u redu
,mada bar jednom dnevno proverim opciju log(listing) i vidim da li je neka poruka stigla,a nije u inbox-u.A mozes da reklamiras,samo kazi da nisi dostpna,drug je tako zamenio mob.Preporucujem ti n70
,zato sto sam imao 6680 i to je drasticna razlika u kvalitetu izrade mob-a,kamera je duplo bolja,a cena je priblizna.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
-
vlajche
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
- Kontakt:
mornar30, resenje za tebe je Smart Guard. Mozes da zakljucas bukvalno sve, slike, audio zapise, pesme, video klipove cak i kontakte i poruke. Znaci, stavis password na poruke i poruke su u telefonu ali se iz inbox-a ne vide, kao da ne postoje. Isto tako i sa svim ostalim fajlovima. A zanimljiva je fora recimo da izaberes neki kontakt iz imenika i telefon ce svaku komunikaciju sa tim kontaktom da krije. Recimo, cujes da ti je stigla poruka, pogledas, na ekranu nema nista. Odes u SmartGuard, ukucas password i poruka je tu. Ili zove te taj kontakt, zavrsis razgovor, pogledas u primljenim pozivima, kontakta nema 
Ako ne uspes da pronadjes program, javi, poslacu ti
Ako ne uspes da pronadjes program, javi, poslacu ti
- Dexter
- Expert

- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Milane promeni message centar...A vrlo moguce je i ovo shto je Lomnica rekao da ti je ukljuchen Reply via same message centre...
mornar30, to je malo teza stvar...Imash Media Safe i tako te programe al nisu neshto efikasni...A mozesh da napravish folder pa da ga sakrijesh preko FExplorera i samo iz njega mozesh da ga vidish al ono..
mornar30, to je malo teza stvar...Imash Media Safe i tako te programe al nisu neshto efikasni...A mozesh da napravish folder pa da ga sakrijesh preko FExplorera i samo iz njega mozesh da ga vidish al ono..
- MilančeBGD
- Expert

- Lomnica_city
- Expert

- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Jesi proverio onda SIM message centar posto mesas kartice 2 mreze!?Meni je tako znalo ponekad da zezne da kad vratim 064 karticu u telefon,ostanu podesavanja sa 063-jke,i nakon sto sam slao i slao i slao MMS,na primer,bezuspesno,pogledam da vidim sta je problem,a ono jos stoji kao server Mobtel MMS!?Isto mi se desavalo i sa GPRS-om,a mislim da SMS-om i nije,ne secam se!
Pozdrav
Pozdrav
- MilančeBGD
- Expert

Probao sam izbrisao sve centre i napravio mobtel i upisao +38163100100 i samo njega stavio i poslao 4poruke bilo sve u redu i da posaljem 5 opet isto jao sto em nervira poludecu.Lomnica_city napisao:Jesi proverio onda SIM message centar posto mesas kartice 2 mreze!?Meni je tako znalo ponekad da zezne da kad vratim 064 karticu u telefon,ostanu podesavanja sa 063-jke,i nakon sto sam slao i slao i slao MMS,na primer,bezuspesno,pogledam da vidim sta je problem,a ono jos stoji kao server Mobtel MMS!?Isto mi se desavalo i sa GPRS-om,a mislim da SMS-om i nije,ne secam se!
Pozdrav
- vlaki
- Mobil fan

- Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
- :: SG Note II
- :: Nokia 6630
please help!!!
Znachi kad slikam, pishe mi 'memory full, close some aplication and try again...'
Sve sam pozatvarao, mada, mogao sam pre kad mi je ukljuchen mp3 da slikam bez problema... ista stvar i kad prebacim na phone memory...
Ne znam stvarno shta je problem... imam 7mb interne memorije, 140mb na cartici...
ako neko zna... mozda format..?
Pozz!
Znachi kad slikam, pishe mi 'memory full, close some aplication and try again...'
Sve sam pozatvarao, mada, mogao sam pre kad mi je ukljuchen mp3 da slikam bez problema... ista stvar i kad prebacim na phone memory...
Ne znam stvarno shta je problem... imam 7mb interne memorije, 140mb na cartici...
ako neko zna... mozda format..?
Pozz!
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
- Ninolina
- Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Pa pazi vlaki, ...koliko se secam ti imas N6630...ovakav bug postoji na N6680 i kod njega znam da jedino restart u tom slucaju pomaze...Ne znam imas li najnoviju verziju firmware-a, ako nemas, mozda ce flash na nju da ti resi problem.....Restart ti sigurno pomaze ali na kratke staze...znaci kad ti se pojavi ta poruka na ekranu, restart i snimaces bez problema do sledeceg puta...Znam da to iritira i da je bzvz, ali za sada jedini savet koji mogu da ti dam...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
E i ja da pitam... 6630 ima maximum slobodne radne memorije oko 8.5 MB ali posle koriscenja nekih iole zahtevnijih aplikacija, i posle izlaza, memorija ostaje napunjena (valjda razumete sta hocu da kazem), to se desava i na Windowsu ali postoje programi tipa RAM saver pro, koji resavaju pomenuti problem.........Jel ima neka app koja radi ovo isto na symbianu.....I znam da u FExploreru i Appman-u ima opcija compress memory ali tako se oslobodi max 300-400kb......Pa kad hocu da ukljucim neki zahtevni program eventualno igru, svaki put moram da resetujem fon sto me jako smara

Jel ovaj problemcic postoji na svim symbian mobilnim telefonima ili je ovo samo bug koji cu da zgazim sa novim softom.....
Jel ovaj problemcic postoji na svim symbian mobilnim telefonima ili je ovo samo bug koji cu da zgazim sa novim softom.....
- Ninolina
- Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
migi, znam za ovaj problem na N6680...a evo sad vidim da ga ima i na 6630...ja na N70 s tim nemam problema uopste...ali treba uzeti u obzir da N70 ima oko 30 MB interne memorije, sto je 3 puta vse nego na ovim navedenim telefonima...Novi firmware na N6680 nije resio taj problem sa Low memory, pa se bojim da ce tako biti i sa N6630... 
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***