Sta treba uraditi pre reseta telefona?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 19:51

Sta treba uraditi pre reseta telefona?

Post od kroko035 »

Znaci mozda je bilo i mnogi to znaju ali mislim da nije steta to ponoviti i podsetiti se ako ne brisi ili pod lock :D :chytry:
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Pre flesovanja ili formatiranja Symbian Nokie ili samo flesovanja neSymbian Nokie je uvek pozeljno da sacuvate ono sto vam je potrebno iz memorije telefona,a to je najcesce imenik i eventualno ako imate neku melodiju ili sliku koju niste hteli da stavljate na memorijsku iz nekog razloga (ili ako i nema memorijsku) pa tek onda sledi flesovanje ili formatiranje!
Pozdrav 8)

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

Pa ne bi bilo lose i da sacuvas podesavanja za gprs i mms , kao i poruke, ako neke cuvas....

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ma ne mora i podesavanja,sad obe mreze salju odmah podesavanja (bar za series 60 Nokie) cim provale da ih nemas,cak mi na 063 kartici nije ni stigla poruka,samo sam primetio da su mi ubacena podesavanja,a na 064 stigne poruka koja se samo sacuva i vozi!!
Pozdrav 8)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ako se misli na symbian samo neka se povrati imenik sve ostalo dovodi sa sobom punjenje memorije glupim repovima koji su backupovani. tj pod repovima mislim na ostatke programa koje backup prepoznaje kao sistemske fajlove.ludeo sam od toga na 7650..a tada mi je svaki kb bio važan
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Ewo kako ja to radim...znaci...prvo, BACK UP (imenika, kalendara, svih vaznih dokumenata i fajlova, slika i melodija)...obavezno..., drugo, pripremiti neophodne programe u jedan folder(da sto pre vratite telefon u korisno stanje), trece, napuniti bateriju potpuno...ili neka bude bar do 2/3 puna, i cetvrto, odaberite momenat kad imate dovoljno vremena da odmah i vratite najvaznije programe u telefon...Pa to je otrilike to... 8)

:D
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 19:51

Post od kroko035 »

Veliko Hvala :D svim ucesnicima u odgovoru na temu nadam se da je pomoglo jos nekom osim meni :ohmy: :blinky: :o i naravno :roll: 8)
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!

Odgovori