Ove nove 8800

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Ove nove 8800

Post od blade_bre »

Video sam sad ovu novu gold,i black... cene su bruka. Nego za gold pise da je pozlacena 24-ro karatnim zlatom. A od cega je black?? Ne pise.. zna li neko?
...shit happens... keep d smile!

Doolentije
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 03. Mar 2006. 13:34

Post od Doolentije »

Koliko sam video na internetu, kazu od titanijuma, ali iskreno, ne znam... Sto nisi pitao od cega su tamo gde si ga video...

bigmag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 09. Feb 2006. 03:51

Post od bigmag »

Jeste od titanijuma je zato je tako skup, a za vise informacije potrazi fon na sajtu i pogledaj njegove karakteristike... Poz
.::HTC Desire Z::.

Sn1p3r
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 22. Avg 2006. 18:59

a

Post od Sn1p3r »

Titanijum brate tako kazu ako nisu slagali posto je danas dosta markentiskih trikova...

mikilegenda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
Kontakt:

Post od mikilegenda »

i ina u sivoj boji je od titanijuma!ako se odlucis da uzmes taj tel obavezno javi da ti ga ukradem :wink: :D :lol: :) 8)

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Ti telefoni su statusni simbol :P pa zato i toliko kostaju a i materijali od kojih su izradjeni su verovatno skuplji nego kod obicnih telefona.
U svakom slucaju dok bude ovaca bice i pastira ili dok bude ovaca bice i vune :D :P
and justice for all...

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

može li mi neko objasniti koja je fora sa onim vertu telefonima kada sam sasvim slučajno video onaj monza edition i nije nešto a i ne svidja mi se display i još dosta toga? i to je neki simbol a?
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Pa naravno da je Vertu statusni simbol ...vidis ko seta takve telefone...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

mikilegenda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od mikilegenda »

ma ti telefoni su opasne smekerice 8) da imam kesovine bez razmisljanja bi uzeo 8800sciroco :wink: meni je na prvom mestu izgled telefona a na poslednjem opcije...nije mi zao da dam tolike pare na modni telefon kao sto sam dao 350 eur za 8910 a mogao sam da uzmem 6600(i jos masu njih sa boljim funkcijama)...zar nije lepse kad nosis tel sa odlicnim dizajnom(bez funkcija) nego neku cetku sa odlicnim funkcijama? :lol: :D :) :wink: 8)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

mikilegenda, pa zavisi po cemu ocenjujes sebe i svet oko sebe...Najbolje je naci kombinaciju vrednog, korisnog i lepog... 8) ...Kompromis na jednoj strani mora da postoji, zavisi kakav ti je sistem vrednosti... :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

BigBadWolf
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 02:56

Post od BigBadWolf »

Ma nemam pojma, da imam ne-znam-kol'ko para ne bih uzimao neki 'statusni simbol' u kome sve shto mozesh da uradish je eventualno menjanje boje pozadine ili 'chak' menjanje wallpapera :uhuh:

mikilegenda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od mikilegenda »

BIGBADWOLF, tvoje misljenje...ali da imas toliko para sigurno ne bi tel koristio za programe i multimediju :wink: pored njega setao bi i komunikator koji bi ti zavrsavao posao i neki bruka laptop... :wink: 8)

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

mikilegenda napisao: pored njega setao bi i komunikator koji bi ti zavrsavao posao i neki bruka laptop...
To kad bi šetao od Kneza do doline silikona :lol: , 'aj kreni negde u "planine", pa vuci sve te "bruka" komunikalaptopove, sve bre što ti treba u jednom! A ako nema i ne treba ti!
Ovaj model je ono, za "drugi" telefon, uveče uz kravatu :lol:
Mada je stvarno lep i ne razumem što ne prave takve "normalne" modele, skupo, šta ćeš.
;)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Sve sto se danas proizvede,nadje i svog kupca,tako je i sa telefonima.Sta ce nekom,recimo,auto Pagani Zonda koja kosta ne zna se koliko EUR-ica,pa jos jahta od 50 miliona,kad sve moze da odradi u autu tipa VW Golf V TDi i sa nekom finom pecaroskom brodicom.Ali...to nije to,naravno,tako je i sa telefonima.Neko voli da izvede psa u setnju,a neko voli Nokie 8800 i Vertue :wink: :wink:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Green, a neko ni nema mobilni, vec mu neki "rob" diskretno pridje i kaze da ima poziv i pita ga da li zeli da odgovori na njega ;) :D

poz...

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

b_udder, i to je potpuno tacno! Negde smo vec razglabali na slicnu temu,milioneri i njihovi pogledi na tehnoloska cuda,kako ih koriste,da li uopste koriste i slicno.Spomenuli smo mislim Donalda Trumpa kako mozda nema svoj neki auto snova,vec ga licni vozac vozika po sastancima,ruckovima i ostalo...Mozda se neko i javlja na telefon za njega... :) :)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

Green, ne mozda nego 1000% :D ..... pa zamisli kada bi on gubio vreme na pozive svakih 2 sec ..... nista ne bi stigao da uradi ;)

pozdrav...

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Pa da,sigurno da je tako,takvi likovi imaju ljude za sve.A on i ako razgovara s nekim,to je preko posebne privatne linije u limuzini.Tada verovatno ugovara neki "poslovni" rucak sa svalerkom ili proverava cenu neke jahte od 35 metara :D :D

Odgovori