N6233 Silver
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
N6233 Silver
Dobio sam danas novu N6233..... Za prvih par sati koriscenja, mogu da vam kazem da je dobra. Jel zna jos neko nesto interesantno o njoj?
Pa ovako..... Slike su sasvim ok. Nema blic, pa nocu nisu nesto ali danju su super. Max rezolucija je 1600x1200. Video snimak je dosta dobar, a max rezolucija za video je 640x480. Ekran je dobar....mozda bi trebalo da je malo siri, nekako mi se cini da je duguljast...ali ok. Sto se tice boja.....super je....e, dosta sam ga hvalio....sto se tice brzine....solidno radi, ali problemi nastaju kada mu napunis memoriju....pocinje da sporije radi, pa cak i da malo flesira, ali samo mu oslobodis malo memorije i sve je ok. Cuo sam da kao ima neke bagove sto se tice vremena....sms-a i zvona za poruke, ali ja ih nisam primetio. Zvuk mu je MAXIMALAN!!!! Svi se odusevljavaju kada im pustim neku pemu. Ima stereo zvucnike na njemu....xtra je. Dosta je masivan i bas je muski telefon. Ali lepo lezi u ruci. Deo gde mu je kamera, je vrlo podlozan grebanju, ali tu bukvalno mora da se ogrbe, jer nekda moras da ga ispustis izruku.....pitaj ako te jos nesto zanima... U principu je super za te pare.
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Ali zato moderatore i administratora (vlasnika) foruma nerviraju jos vise odgovori tipa:"Potpisujem... Slazem se... Yap..."jer to ne pretstavlja aktivno ucestvovanje u radu foruma pa ga uprava smatra samim tim za nepozeljno ponasanje iliti spamovanje,otud i pravilo o 100 karaktera!!
Cini mi se da bi se svideo mojoj devojci,reci mi kakva je autonomija jer ona voli da cacka igrice i slusa muziku povremeno,ne bih da preporucim nesto sto ne drzi bateriju vise od 2 dana dobrog koriscenja!?
Pozdrav

Cini mi se da bi se svideo mojoj devojci,reci mi kakva je autonomija jer ona voli da cacka igrice i slusa muziku povremeno,ne bih da preporucim nesto sto ne drzi bateriju vise od 2 dana dobrog koriscenja!?
Pozdrav

- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Lomnica_city, u pravu si
Administracija ovog foruma je dosta stroga za nekorektno ponasanje, ali i pravedna prema clanovima.
Moj nalog je tu zar ne? Eto dokaz
A zar ne mislite da ima i boljih izbora od 6233?
Nekako mi deluje taj telefon....onako uobicajeno, da ne kazem frigidno, nema neku crtu koja bi ga istakla

Moj nalog je tu zar ne? Eto dokaz

A zar ne mislite da ima i boljih izbora od 6233?
Nekako mi deluje taj telefon....onako uobicajeno, da ne kazem frigidno, nema neku crtu koja bi ga istakla

5130+Koss the plug....
Kada sam ga dobio... potrosio sam mu bateriju za 1 dan! Ali mozete i i sami da pretpostavite koliko sam ga koristio. Slao slike i muziku sa kompa preko bluetooth-a, slusao mp3, postavljao teme...isao na internet, razgovarao......i izdrzala je 1 dan, a mislim da uz normalno koriscenje moze i 3 do 4 dana....ali i to po meni nije mnogo. Usavrsavaju telefone,a baterije izgleda uopste ne menjaju!
Meni su lagano iz telefona nestale "opcije" za e-mail i kalkulator!!!!! Nema ih nigde, a znam 100% da su bile!!!! Namestao sam e-mail i nisam uspeo da skinem neki mail, a i znam da sam racunao nesto na kalkulatoru i lagano ih nema u telefonu.... u uputstvu i ima kao opcije.... Kod mene u telefonu NE!!!! Jel zna neko nesto o tome!?