Nokia 6260...

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
xomi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 28. Sep 2006. 00:24

Nokia 6260...

Post od xomi »

e ljudi plz pomozi te mi...ako neko zna gde mogu da nabavim originalnu masku za ovaj telefon i koliko kosta...po mogucstvu sa sve dugmicima...bio bih mu jako zahvalan...

unapred thx...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Original bi mogao naci verovatno u AlphaCopy ili da bar narucis ali nece biti jeftino,da znas!
Pozdrav 8)

xomi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od xomi »

gde je alphacopy...?...i koliko je to dosta...ja bih bio spreman da dam do 30 eura za kompletnu zameny maske...i ako neko ima nowu masku nek mi se javi ovde...

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hmm;to ti je na NBG-u u YUBC centru...Imash ovde na sajtu u gornjem levom uglu reklamu... :wink:

xomi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od xomi »

gledao...najeftinija org maska je sa zamenom 40 eura...a fush maske nece da ugradjuju...jbga...thx enivej...:(

xomi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od xomi »

jos nesto...ako neko zna neki servis koji bi mi ugradio tu ne-originalnu masku neka mi kaze...bio bih mu zahvalan...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Odustani od toga ODMAH!!Fush maske koje mozes naci kod nas su loseg do osrednjeg kvaliteta i jos brze ce propasti a i takav telefon ti posle nece niko kupiti kad resis da predjes na bolji!
A masku ne moraju oni da ti ugrade,traze previse!!Vidi u delu Servisiranje temu o zameni maske na 6260 pa pitaj tog usera gde je nasao original masku po nizoj ceni,a mozda ti i pomogne da zamenite sami masku ako resis tako!
A i bio si previse optimistican,ni za jednu Nokiu maska nije jeftina a tek za one na preklop!!
Pozdrav 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

xomi, Alpha Copy je u Rajicevoj (kod Likovne akademije) i cene su im nize nego kod tih u YBC-u (Mobis)...

pozdrav...

xomi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od xomi »

thx b_udder...ali posto sam vec dobio telefon prodajem ovu nokiu...tako da ono...maska je samo izguljena...nije nesto ostecena...ima 2 memorijske kartice...jednu od 32 i jednu od 256mb...2 baterije...jedna traje od 1 do 2 dana...a druga je nova...originalne nokia slushke...telefon inace radi perfektno jer je star samo malo vise od 5 meseci...ako je neko zainteresovan...neka me kontaktira na mob 063/7 011 729...aj pozz...

Odgovori