6600 ili 6230i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
6600 ili 6230i
Hocu da kupim nokiu oko 150 evra pa se dvoumim izmedju ova dva modela. Voleo bih da cujem Vase impresije.
ako ne gresim 6230i ima stereo izlaz za sluske sto znaci da mozes da ga koristis kao neku zamenu za mp3 plejer ..... sa druge strane 6600 ima mono izlaz i nema pop port - neupotrebljiv je kao mp3 plejer, ali nudi sve prednosti Symbiana (programe, igre, office...) ....... ni jedan ni drugi ne nude neki kvalitet fotki, ali 6230i makar ima vecu rezoluciju (1.3mpx) ........ da sam na tvom mestu zaboravio bih i na jedan i na drugi i uzeo 6630 koji je bolji od oba zajedno
(stereo mp3, bolja kamera, brzi od 6600, noviji symbian .... jedino nema Infra-Red)
pozdrav...

pozdrav...
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 02. Apr 2006. 17:04
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Re: 6600 ili 6230i
6230 je MNOGO losija od 6230i! Tako da o tome ne treba ni razmisljati!
A sve ostalo sto je predlozeno iznad dolazi u obzir!
Inace Masterokrata po ovome:
PozZ

Inace Masterokrata po ovome:
mi deluje da je bata u pitanju!micila napisao:Voleo bih da cujem Vase impresije.

PozZ
-
- neaktivan nalog
- Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19
- Masterokrata
- Mobil manijak
Koren, ups....
sorry micila, brate ja se zezno....bio sam umoran od trazenja nekih cuda za fax po netu i oci su mi skroz pobelele......uglavnom pogodio sam temu samo pol nisam
micila, uzmi slobodno 6230i stabilan je ima ga dosta ljudi u mojoj okolini i ono nekad nesto uslikaju a slusaju uglavnom radio.....dobar je to izbor mozes ocuvan da nadjes za 130e u full opremi

micila, uzmi slobodno 6230i stabilan je ima ga dosta ljudi u mojoj okolini i ono nekad nesto uslikaju a slusaju uglavnom radio.....dobar je to izbor mozes ocuvan da nadjes za 130e u full opremi

5130+Koss the plug....
- Koren
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
micila, mene n6230i sluzi evo vec godinu dana i nijednom nisam imao problema sa njom! Koristim je za razgovore (zamisli
) sms, slikam kad god nesto zanimljivo naleti, muziku redje slusam jer imam mp3 plejer ali je sasvim zadovoljavajuce kada pustas muziku preko njega, taman da ubije dosadu u prevozu
, gprs radi extra, sve brzo otvara..... Sta znam, tel je stvarno ok
PozZ

PozZ
- Cegevara
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 16. Okt 2006. 00:33
- Kontakt:
Moja topla preporuka,ako te ne zanimaju previse mogucnosti symbian smartphone-a,uzmi 6230i i neces pogrijesiti,izvanredan je poslovan telefon,jedan od najboljih(pored e serije,6233..)pokazao se jako dobro,ima odlican audio izlaz,dobru kameru(nebih se slozio da nema i da je na 6630 pretjerano bolja,uporedjivao sam)....A ako hoces symbian,za te novce UBJEDLJIVO NAJBOLJI IZBOR 6630!

- Masterokrata
- Mobil manijak
- Koren
- Mobil poznavalac
- Kontakt:
mp3 ne slusam mnogo jer imam samo karticu od 32MB ali zato sam jedno vreme slusao radio, i najduzi test koji sam (slucajno) odradio je da je posle celog dana rada i drndanja telefona, uvece pred spavanje upaljen radio, a ja sam naravno zaspao i zaboravio da ga iskljucim! Telefon se iskljucio tek sutradan posle otprilike 12 sati sviranja radia! Sto bi reklo da baterija traje 1 dan
12 sati drndanja i 12 sati muzike!
PozZ

PozZ
- Masterokrata
- Mobil manijak