Zamjenjen N90 za 7710

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Sn1p3r
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 22. Avg 2006. 18:59

Zamjenjen N90 za 7710

Post od Sn1p3r »

Evo na predlog da li da mjenjam n90 za 7710 odgovor je uglavnom bio pozitivan, pa sam i zamjenio... ima li ko sta da predlozi vezano za ovaj tel?

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

LEpo,pa nemam sta da predlozim,imas ti nama nesto da kazes o tom telefonu je si zadovoljan :) :wink:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Što to uradi crni sine!? :D
Predlažem ti da u njega ubaciš što noviju verziju softvera (ako već nisi) > telefon će brže i stabilnije raditi i dobićeš kameru od 1,3 umesto 1.0 Mpx...

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

uh video sam 7710 live, mnogo je brutalan! Neuporedivo bolje nego sa slika... Mada to kako radi ne znam iz prve ruke.... Cuo sam uglavnom loshe priche...

Sn1p3r ?
...shit happens... keep d smile!

Sn1p3r
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Sn1p3r »

ah nisam ga bas toliko ni forsirao, ali odmah da kazem za manu - nema multitasking, znaci kada dugo drzim menu onda mi se pojavi sila appsa u pozadini ali nista se ne moze iskljuciti jesam li ja kriv ili sta ali nece pa nece :$

Tel nije losh, jeste da je povelik ali ni n90 nije mala :D
HTC Touch Diamond, Vertu Ascent Ferrari 1947, LG KC910 Renoir, Nokia e90, SE P990i.

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

:lol: A sta je to nego multitasking kad imas gomilu aplikacija koje rade istovremeno!? :lol:
SVAKI Symbian telefon ima multitasking,a kao sto,valjda,znas,aplikacije se kod series60 ubijaju ili na taster c ili ulaskom u istu i odabirom opcije Exit u opcijama,verovatno je i kod nje slicno iako nije series60 Symbian!
Pozdrav 8)

Sn1p3r
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Sn1p3r »

Ma nije brate, kad ti kazem. kad drzis menu gore se pojave apps ali kada udjes u njih nigdje nema opcija exit ili c, ustvari nema dugme C.... A u pravu si to za multitasking, malo sam bio iznerviran pa.... :angry: 8)
HTC Touch Diamond, Vertu Ascent Ferrari 1947, LG KC910 Renoir, Nokia e90, SE P990i.

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Sn1p3r, kad izadješ iz aplikacije, izašao si. Nema klasičnog multitaskinga kao kod s60, što je jako bzv. Te silne ikonice koje vidiš su uglavnom nedavno pokretani programi... Hoću da kažem, to što stoje tu ne mora da znači da su pokrenuti!
make. believe

Sn1p3r
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Sn1p3r »

hm da ali ako sam naprimer koristio poruke i izdajem iz njih, udjem u control panel i drzim menu, onda uzmem ponovo poruke iz gore vec otvorenih programa a ono otvori poruke tamo gdje sam vec stao, znaci ako sam ih pisao tu je, ako sam citao isto... :uhuh:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Re: Zamjenjeno ;)

Post od VeNoM »

Sn1p3r napisao:Evo na predlog da li da mjenjam n90 za 7710 odgovor je uglavnom bio pozitivan, pa sam i zamjenio... ima li ko sta da predlozi vezano za ovaj tel?
donesi ga na testiranje hmmm...malo duže testiranje sa mogućstvom zadržavanja za stalno ili pak samo 5godina
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Sn1p3r, VeNoM, mogu li i ja da dodjem na testiranje? :D
VeNoM, kao i ja ima p910i, bruka je fon, meni kod njega jedino nedostaje NOKIA logo iznad ekrana :D :lol:
5130+Koss the plug....

Sn1p3r
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Sn1p3r »

hehe dobra ti je ta ;)
Moj frend je imao p910i ali je bio ubijen - bukvalno. Sav izgreban do bola :D tel nije losh ali ja nisam bas pristalica SE-a...

zna li neko gdje mogu da nadjem theme creator za ovaj tel. iskren nisam puno ni trazi ali eto ako nije nekome opterecenje pa da napise ako ipak zna ;) ah da ako neko ima iskustva sa ovim telefonom (uslovno receno) zna li kako da stavim mp3 za zvono :unsure:
gajic_ivan napisao:Što to uradi crni sine!? :D
Predlažem ti da u njega ubaciš što noviju verziju softvera (ako već nisi) > telefon će brže i stabilnije raditi i dobićeš kameru od 1,3 umesto 1.0 Mpx...
Ej brate, znas li mozda gdje mogu da nabavim neki svjeziji firmware za 7710? malo sam googlao ali bezuspjesno :dry:

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Sn1p3r, pa u servisu :roll: gde si ti mislio? Na netu? Tesko brate.....nije taj fon toliko cest....veruj mi za tolika poboljsanja vredi platiti 10 - 20e za novi firmware 8)
5130+Koss the plug....

Sn1p3r
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Sn1p3r »

hm... pa gledao sam na nekim franccuskim forumima ljudi skidaju firmware ko od sale ali jbg nije isti mirror pa... Ne dopustaju bas tako lako. Ma naci cu ga ja pa cu se pohvaliti :D :wink:

rodjov
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:41

Post od rodjov »

Nokiu 7710 imam godinu dana i veoma sam zadovoljan.Dao u servis da mi ugrade novi firmware , pre pola godine to je bio 4.1 i radi brze i stabilno.Nosim ga u dzepu i malo je prevelik za to ali to mu je jedina man koju mu zameram.Zracenje mu je malo i uopste mi ne smeta, dok kod SE telefona od zracenja boli svaki deo tela pored koga se nosi telefon.
E sad jedna molba! Volim da kostim recnik SlovoED, ali mi je istekao period trial koriscenja.
Platio bih ja njega , ali kod nas ne postoji nacin da se to uradi. Ostaje mi samo neka sifra. Gde da je nabavim?

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Brate,jel ti imas ugradjene neke SAR senzore u sebi kad mozes da procenis intenzitet zracenja...? :D :D :D
Za SlovoED moras da nabavis negde "krekovanu" verziju sa kodovima.Ovde nije dozvoljeno javno postovati takve stvari.Ako neko zna sta,kako,gde,javice ti se na PP...

Odgovori