Zamjenjen N90 za 7710
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Zamjenjen N90 za 7710
Evo na predlog da li da mjenjam n90 za 7710 odgovor je uglavnom bio pozitivan, pa sam i zamjenio... ima li ko sta da predlozi vezano za ovaj tel?
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- gajic_ivan
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
ah nisam ga bas toliko ni forsirao, ali odmah da kazem za manu - nema multitasking, znaci kada dugo drzim menu onda mi se pojavi sila appsa u pozadini ali nista se ne moze iskljuciti jesam li ja kriv ili sta ali nece pa nece :$
Tel nije losh, jeste da je povelik ali ni n90 nije mala
Tel nije losh, jeste da je povelik ali ni n90 nije mala

HTC Touch Diamond, Vertu Ascent Ferrari 1947, LG KC910 Renoir, Nokia e90, SE P990i.
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82

SVAKI Symbian telefon ima multitasking,a kao sto,valjda,znas,aplikacije se kod series60 ubijaju ili na taster c ili ulaskom u istu i odabirom opcije Exit u opcijama,verovatno je i kod nje slicno iako nije series60 Symbian!
Pozdrav

- gajic_ivan
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
hm da ali ako sam naprimer koristio poruke i izdajem iz njih, udjem u control panel i drzim menu, onda uzmem ponovo poruke iz gore vec otvorenih programa a ono otvori poruke tamo gdje sam vec stao, znaci ako sam ih pisao tu je, ako sam citao isto... 

HTC Touch Diamond, Vertu Ascent Ferrari 1947, LG KC910 Renoir, Nokia e90, SE P990i.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Re: Zamjenjeno ;)
donesi ga na testiranje hmmm...malo duže testiranje sa mogućstvom zadržavanja za stalno ili pak samo 5godinaSn1p3r napisao:Evo na predlog da li da mjenjam n90 za 7710 odgovor je uglavnom bio pozitivan, pa sam i zamjenio... ima li ko sta da predlozi vezano za ovaj tel?
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
hehe dobra ti je ta
Moj frend je imao p910i ali je bio ubijen - bukvalno. Sav izgreban do bola
tel nije losh ali ja nisam bas pristalica SE-a...
zna li neko gdje mogu da nadjem theme creator za ovaj tel. iskren nisam puno ni trazi ali eto ako nije nekome opterecenje pa da napise ako ipak zna
ah da ako neko ima iskustva sa ovim telefonom (uslovno receno) zna li kako da stavim mp3 za zvono 

Moj frend je imao p910i ali je bio ubijen - bukvalno. Sav izgreban do bola

zna li neko gdje mogu da nadjem theme creator za ovaj tel. iskren nisam puno ni trazi ali eto ako nije nekome opterecenje pa da napise ako ipak zna

Ej brate, znas li mozda gdje mogu da nabavim neki svjeziji firmware za 7710? malo sam googlao ali bezuspjesnogajic_ivan napisao:Što to uradi crni sine!?![]()
Predlažem ti da u njega ubaciš što noviju verziju softvera (ako već nisi) > telefon će brže i stabilnije raditi i dobićeš kameru od 1,3 umesto 1.0 Mpx...

- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Nokiu 7710 imam godinu dana i veoma sam zadovoljan.Dao u servis da mi ugrade novi firmware , pre pola godine to je bio 4.1 i radi brze i stabilno.Nosim ga u dzepu i malo je prevelik za to ali to mu je jedina man koju mu zameram.Zracenje mu je malo i uopste mi ne smeta, dok kod SE telefona od zracenja boli svaki deo tela pored koga se nosi telefon.
E sad jedna molba! Volim da kostim recnik SlovoED, ali mi je istekao period trial koriscenja.
Platio bih ja njega , ali kod nas ne postoji nacin da se to uradi. Ostaje mi samo neka sifra. Gde da je nabavim?
E sad jedna molba! Volim da kostim recnik SlovoED, ali mi je istekao period trial koriscenja.
Platio bih ja njega , ali kod nas ne postoji nacin da se to uradi. Ostaje mi samo neka sifra. Gde da je nabavim?