E nasao si kod koga da uzmes!!

Taj lik je debil,koji mi se hvalio na jednom forumu (kad sam napisao da nisu"testirane"aplikacije nego je samo pokupio krekove i freeware sa neta i sad ih debeeeelo naplacuje) da poseduje
20 do 30 telefona na kojima testira doticne aplikacije!?!?Verovatno to samo i radi po ceo dan koliko ih izlazi svakodnevno,i verovatno je pun ko brod cim poseduje toliko,uglavnom skupih,Symbian telefona (mada koliko naplacuje svaki CD,nije iskljuceno da je lovator)!?
A na opasku da Kingston ne daje 1 godinu garancije i da kod svih ostalih
regularnih prodavaca doticne Kingston memorijske imaju minimum 3 godine garancije i kostaju bar 5-6 eura manje,odgovorio je da on ima dozivotnu garanciju od distributera (sto znaci da uzima na veliko,i sa tolikim cenama ima ogromnu zaradu) ali kupcima daje samo godinu dana jer nece
ON da im cuva garancije
kod SEBE u fioci sledecih 99 (da,da,DEVEDESET I DEVET) godina!!
Sad se ja izvinjavam,ali lik je stvarno za izbegavati jer je ocigledno da nema pojma,da siri pirateriju po visokoj ceni (ako se na varam,naplacuje i do 10 eura CD,zavisno od telefona) i stvarno je zamka za lakoumne koji ce platiti puno a dobiti malo!!
E da,a kad sam rekao da su svi krekovi by... pouzdani (stvarno jesu) odgovorio je da on proba sve i toliko naplacuje da vi ne bi morali da platite 20 eura za flesovanje svog Symbian ljubimca kad pocne da brlja zbog loseg kreka,na sta sam ja odgovorio poucnom lekcijom o cuvenoj sifri *#7370# kad zabrljate nesto sa nekom aplikacijom,posto jos nije"
genije"cuo za taj lek,samo zna za servis!!

Pozdrav