7370, za i protiv

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
BabyDevil
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 07. Jun 2006. 20:17
Kontakt:

7370, za i protiv

Post od BabyDevil »

Razmisljam izmedju kupovine nokie 6131 ili 7370... Ova druga mi je naravno mnogo lepsa, ali ima malu memoriju, da li vredi zrtvovati je? :disgust:
Da li moguce javiti se na poziv bez otvaranja kod 7370?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

BabyDevil, moja drugarica je bas danas kupila 7370...ali cu se ja tek sutra malo poigrati s telefonom...ako ti do tada bude vazno ja cu dati svoje impresije...Zato postavljaj sad pitanja koja te interesuju u vezi bas tog modela pa cu na to posebno i da obratim paznju sutra... :wink: :D

Za te pare imas i bolje telefone, ali pretpostavljam da je ovde presudan dizajn...tako da ti necu sad pametovati koji drugi bi mogla da uzmes... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Vulle_NS
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 23:33

Post od Vulle_NS »

Moj savet ti je definitivno 7370,par puta sam koristio taj telefon,ekran i kamera su mu extra(daleko vise od mojih ocekivanja),gold verzija mi je takodje lepsa,jedina mana je ta mala memorija...Sve u svemu moj glas ide na 7370 :)
MNJIH!

Ninolina
Moderator
Moderator

Re: 7370, za i protiv

Post od Ninolina »

BabyDevil napisao:Razmisljam izmedju kupovine nokie 6131 ili 7370... Ova druga mi je naravno mnogo lepsa, ali ima malu memoriju, da li vredi zrtvovati je? :disgust:
Da li moguce javiti se na poziv bez otvaranja kod 7370?
Evo proverene informacije u vezi javljanja na telefon...7370... 8)
Nije moguce javiti se na telefon ako ga ne otvoris, jer je, u momentu kad je telefon zatvoren, zvucnik na istoj strani telefona kao i mikrofon...Mozes jedino da odbijes poziv na tasteru koji se nalazi sa strane... :)
Jedino resenje za ne otvaranje, a javljanje na poziv jeste Handsfree...jer kad stavis slusalice, moguce je javljanje na tasteru koji se na njima nalazi... ;)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

nini-cg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 16. Jan 2006. 19:06

Post od nini-cg »

7370 je odlican mobilni cak i ta mala memorija nije tako strasna....ja imam samo jedan problem s vremena na vrijeme mi trazi recivered cod a nije 12345...ima li ko zna sto je to i koji je....hvala

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Stvarno je dosta dobar telefon...bez obzira na malu memoriju...Cak ima i opciju postavljanja video zapisa umesto ringtona...kao i radio koji za nekoga moze i biti dovoljan, kad vec nema mogucnost ubacivanja celih mp3 pesama...A po dizajnu je zaista pravi fancy detalj...(i naravno preporuka samo za zensku populaciju) 8)

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

dear napisao:Zelim da kupim Nokiu 7370, pa me interesuje koje su joj prednosti, i jos bitnije - koje su joj mane? Ovako prelijepo izgleda, ali ne znam da li je mozda suvise osjetljiva zbog onoga svivel mehanizma?
U svakom slucaju, hvala na pomoci.
:)
  • Pomerila Ninolina:: Razlog:već postoji prikladna tema

s2pido
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 06. Nov 2006. 06:01

Post od s2pido »

Nema dvoumljenja izmedju 6131 i 7370. Definitivno 6131!! Lepsi ekran,vise memorije,jeftiniji...(iskreno,nzm zasto!?)
By s2pido

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

s2pido, samo obrati pažnju na datum kada je postavljeno pitanje (i dat poslednji odgovor)...

pozdrav...

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

b_udder, obrati pažnju na nick našeg novog člana, oprošteno mu je! :lol:

s2pido, mala šala na tvoj račun, nadam se da se ne ljutiš? :oops:
Ubuduće pogledaj datum kada je tema pokrenuta i od kada datira poslednji odgovor.

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Pa...b_udder, Miškoni, ja sam ovde ponovo pokrenula temu o N7370...:P ...premestila sam postavljeno pitanje i mesto mu je ovde, jer može da sazna dosta informacija o modelu N7370 iz već datih odgovora...Ne postoji svežija tema o tom fonu... 8) :roll:

s2pido
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 06. Nov 2006. 06:01

Post od s2pido »

Ja se stvarno izvinjavam starijim clanovima foruma! Nisam obratio paznju na datume,a i nov sam u ovakvim stvarima(forumima) tako da SORRY! Pozdrav!
By s2pido

Odgovori