Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Razmisljam izmedju kupovine nokie 6131 ili 7370... Ova druga mi je naravno mnogo lepsa, ali ima malu memoriju, da li vredi zrtvovati je?
Da li moguce javiti se na poziv bez otvaranja kod 7370?
BabyDevil, moja drugarica je bas danas kupila 7370...ali cu se ja tek sutra malo poigrati s telefonom...ako ti do tada bude vazno ja cu dati svoje impresije...Zato postavljaj sad pitanja koja te interesuju u vezi bas tog modela pa cu na to posebno i da obratim paznju sutra...
Za te pare imas i bolje telefone, ali pretpostavljam da je ovde presudan dizajn...tako da ti necu sad pametovati koji drugi bi mogla da uzmes...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Moj savet ti je definitivno 7370,par puta sam koristio taj telefon,ekran i kamera su mu extra(daleko vise od mojih ocekivanja),gold verzija mi je takodje lepsa,jedina mana je ta mala memorija...Sve u svemu moj glas ide na 7370
BabyDevil napisao:Razmisljam izmedju kupovine nokie 6131 ili 7370... Ova druga mi je naravno mnogo lepsa, ali ima malu memoriju, da li vredi zrtvovati je?
Da li moguce javiti se na poziv bez otvaranja kod 7370?
Evo proverene informacije u vezi javljanja na telefon...7370...
Nije moguce javiti se na telefon ako ga ne otvoris, jer je, u momentu kad je telefon zatvoren, zvucnik na istoj strani telefona kao i mikrofon...Mozes jedino da odbijes poziv na tasteru koji se nalazi sa strane...
Jedino resenje za ne otvaranje, a javljanje na poziv jeste Handsfree...jer kad stavis slusalice, moguce je javljanje na tasteru koji se na njima nalazi...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
7370 je odlican mobilni cak i ta mala memorija nije tako strasna....ja imam samo jedan problem s vremena na vrijeme mi trazi recivered cod a nije 12345...ima li ko zna sto je to i koji je....hvala
Stvarno je dosta dobar telefon...bez obzira na malu memoriju...Cak ima i opciju postavljanja video zapisa umesto ringtona...kao i radio koji za nekoga moze i biti dovoljan, kad vec nema mogucnost ubacivanja celih mp3 pesama...A po dizajnu je zaista pravi fancy detalj...(i naravno preporuka samo za zensku populaciju)
dear napisao:Zelim da kupim Nokiu 7370, pa me interesuje koje su joj prednosti, i jos bitnije - koje su joj mane? Ovako prelijepo izgleda, ali ne znam da li je mozda suvise osjetljiva zbog onoga svivel mehanizma?
U svakom slucaju, hvala na pomoci.
Pomerila Ninolina:: Razlog:već postoji prikladna tema
Pa...b_udder, Miškoni, ja sam ovde ponovo pokrenula temu o N7370... ...premestila sam postavljeno pitanje i mesto mu je ovde, jer može da sazna dosta informacija o modelu N7370 iz već datih odgovora...Ne postoji svežija tema o tom fonu...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.