6280 gubi se mreza i duplira imenik

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Face
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 19:05

6280 gubi se mreza i duplira imenik

Post od Face »

Ovo mi se desava minimum 2 puta na dan. Na kratko izgubi mrezu i kad se signal povrati svi unosi u imeniku su duplirani. Tj. ja sam sve brojeve sa sim kartice prekopirao u telefonsku memoriju i drzim aktivnu samo nju a ovo na simu cuvam za slucaj da mi rikne fon. Kad mi se desi gore opisan problem svi unosi su duplirani tj. cita broj i sa telefonske memorije i sa imenika. Onda odem contacts -> settings -> memory in use i stikliram phone memory iako je vec na njoj i sve se vrati na staro. Inace ako mu se ovo gubljenje signala desi u toku rezgovora veza se, naravno, prekine.
Jel imao neko ovakav problem il cuo da neko ima?

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Face, pretpostavljam da ti je telefon u garanciji? U tom slučaju ga obavezno reklamiraj. Ne znam da li bi mu pomoglo stavljanje novijeg firmvera jer je 6280 već postao poznat po žestokom brljavljenju. Takođe možeš da probaš da isključiš "Dual mode" (ako je uključen), možda pokušava da se prebaci na 3G pa se tada zaludi...

Face
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 19:05

Post od Face »

probah da ga stavim na gsm al nista idalje isto. probacu sa garancijom da mu stave novu verziju software-a.

Odgovori