kupio sam sinoc n73 ali imam veliki problem naime kada sam hteo da ubacim neku temu ili program(naravno za 9.1) izbaci mi non stop poruku da mi je sertifikacija istekla i da proverim vreme!jel zna neko nacin da mogu da instaliram programe?hvala vam
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- yamaha-tzr50
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09
- ixtis
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
- :: Galaxy J5
Pa moguce je da pokusavas da instaliras programe i teme za starije verzije symbiana koje nisu kompatibilne sa verzijom 9.1. A proveri i u Application Manageru / Setings, da li ti je Online certif. check na OFF, a Software installation na ON! Ovako je kod starijih verzija Symbiana, a pretpostavljam da je nesto slicno i kod 9.1 verzije. Pozdrav! 

- yamaha-tzr50
- Redovni učesnik
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
yamaha-tzr50, tačno je to što si napisao...OS 8.1 i starije koriste fajlove sa .sis extenzijom...a OS 9.1 koristi .sisx fajlove...
... Tebi, znači, trebaju programi i aplikacije sa .sisx extenzijom... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- yamaha-tzr50
- Redovni učesnik
Hvala vam!Resio sam problem koji nije mogao biti gluplji i banalniji!jednostavno n73 je pusten u prodaju negde krajem avgusta i pocetkom septembra a meni je na telefonu kada sam kupio bio datum 01.01.2006. ali ja sam samo dan promenio a ne i mesec...
i otuda poruka na ekranu da sertifikat jos uvek ne vazi
sto znaci ako neko slucajno kao ja zaboravi da namesti mesec mnogo ce se nervirati ba kao ja....