Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Kazite mi koja je maksimalna memorijska kartica koju ovaj fon podrzava i da radi ok sa njom.
Da li u njega moze da ide kartica od 2 giga ili ne i ako moze da li je bolje staviti od 2 ili od 1giga,mislim sa kojom ce stabilnije i brze raditi.
Inace kupio sam u telenoru n73 pre par dana i sada treba da kupim karticu pa da vas pitam za savet jer znam da je ovo pravo mesto.
Ovde kod nas sam nasao od 2 giga firma PQI ali ne znam kakvi su sto se tice kvaliteta i brzine,i nasao sam kingston od 1giga pa se malo dvoumim.
Sta je vas savet?
Hvala unapred na odgovorima.
Pozdrav!!!!!!!!!!
Ja cu samo reci da imam PQI od 1GB i sljaka mi odlicno.. Nikakvih problema.. Verujem da bi dobro radilo i sa 2gb, ali dok je bar polu prazna, a kad je napunis, tesko da ce raditi isto kao i sad..
Znaci moze da ide kartica od 2 giga.Drugar mi kaze da je citao u casopisu mobi gde je bio test za n73 da je maksimalna kartica koju moze da primi od 1 giga.
Ne znam zaista, nisam 100% u pravu, ali sam citao na mr.com forumu da ima likova sa 2GB... i sama kartica ko kartica ne bi trebala da pravi problem, vec moze da bude problema kad je napunis slikama, muzikom, klipovima, programima... 100% ce se usporiti telefon...
Aman ljudi ... cemu megalomanija?
Ja u e60 imam karticu od 512 i to je bas dosta..... ne vidim cemu trpati vise od 1giga u telefon?
Sve preko toga ce ti, IMHO, dobrano usporiti tel ....
Pa Transcend su dobre...bar ove od 1GB su se super pokazale...a ta cena za 2GB je baš extra...Ja svakako planiram da kupim MMC od 2GB pa čim kupim bićete obavešteni o svim dobrim i lošim nus-pojavama...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Evo samo da javim da sam ipak kupio memorijsku karticu od 1 giga marke kingston i videcemo kako ce se ponasati kartica u radu.
Inace platio sam je 2150 dinara.
Pozdrav!!!!!!!!!
Ja sam za moj E61 kupio miniSD Kingston 1gb za 2090 din u Subotici. Isto 5 godina garancije. Posto ne znam da li je dozvoljeno ili ne reklamiranje, onda cu se praviti kao da je zabranjeno, a extremno me mrzi da citam pravila:) Pravila pravila...
Za blize informacije --->> PP
u mom n73 je Transcend od 1gb i radi kao da ima od 64mb, bukvalno isto,bez delica kasnjenja ili kocenja. mada u principu sve kartice na trzistu su kvalitetne. pozz
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.