N73 koja memorijska kartica?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
bojke1
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 11. Jul 2006. 20:23

N73 koja memorijska kartica?

Post od bojke1 »

Kazite mi koja je maksimalna memorijska kartica koju ovaj fon podrzava i da radi ok sa njom.
Da li u njega moze da ide kartica od 2 giga ili ne i ako moze da li je bolje staviti od 2 ili od 1giga,mislim sa kojom ce stabilnije i brze raditi.
Inace kupio sam u telenoru n73 pre par dana i sada treba da kupim karticu pa da vas pitam za savet jer znam da je ovo pravo mesto.
Ovde kod nas sam nasao od 2 giga firma PQI ali ne znam kakvi su sto se tice kvaliteta i brzine,i nasao sam kingston od 1giga pa se malo dvoumim.
Sta je vas savet?
Hvala unapred na odgovorima.
Pozdrav!!!!!!!!!!

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Ja cu samo reci da imam PQI od 1GB i sljaka mi odlicno.. Nikakvih problema.. Verujem da bi dobro radilo i sa 2gb, ali dok je bar polu prazna, a kad je napunis, tesko da ce raditi isto kao i sad..

bojke1
Mobil fan
Mobil fan

Post od bojke1 »

Znaci moze da ide kartica od 2 giga.Drugar mi kaze da je citao u casopisu mobi gde je bio test za n73 da je maksimalna kartica koju moze da primi od 1 giga.
  • _________________________________________________
    izmenio b_udder:: nemoj citirati post koji je odmah iznad tvog

popste
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 12. Dec 2003. 09:48

Post od popste »

Ne znam zaista, nisam 100% u pravu, ali sam citao na mr.com forumu da ima likova sa 2GB... i sama kartica ko kartica ne bi trebala da pravi problem, vec moze da bude problema kad je napunis slikama, muzikom, klipovima, programima... 100% ce se usporiti telefon...

bojke1
Mobil fan
Mobil fan

Post od bojke1 »

Nista onda ako je tako najverovatnije cu kupiti karticu od 1 giga i to kingston nasao sam je za 25 eura sa 5 godina garancije.
U svakom slucaju hvala.
  • _________________________
    izmenio b_udder:: ista stvar...

Jager
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 22:46
Kontakt:

Post od Jager »

Aman ljudi ... cemu megalomanija? :) :)
Ja u e60 imam karticu od 512 i to je bas dosta..... ne vidim cemu trpati vise od 1giga u telefon? :)
Sve preko toga ce ti, IMHO, dobrano usporiti tel ....

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

ja trenutno koristim TakeMS od 256Mb a mislio sam uzeti onu od 2Gb al skupa , našao sam na jednom mestu 2048 MB (2 GB) - 85 € :?
16 godina na forumu MOBILNISVET

bojke1
Mobil fan
Mobil fan

Post od bojke1 »

Ima transcend od 2 giga cena 56 eura.Mislim da je firma webhouse u durmitorskoj.
Samo ne znam kakva je sto se tice kvaliteta?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Pa Transcend su dobre...bar ove od 1GB su se super pokazale...a ta cena za 2GB je baš extra...Ja svakako planiram da kupim MMC od 2GB pa čim kupim bićete obavešteni o svim dobrim i lošim nus-pojavama... :roll: :wink: :D
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

bojke1
Mobil fan
Mobil fan

Post od bojke1 »

Evo samo da javim da sam ipak kupio memorijsku karticu od 1 giga marke kingston i videcemo kako ce se ponasati kartica u radu.
Inace platio sam je 2150 dinara.
Pozdrav!!!!!!!!!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ja sam za moj E61 kupio miniSD Kingston 1gb za 2090 din u Subotici. Isto 5 godina garancije. Posto ne znam da li je dozvoljeno ili ne reklamiranje, onda cu se praviti kao da je zabranjeno, a extremno me mrzi da citam pravila:) Pravila pravila...
Za blize informacije --->> PP
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

u mom n73 je Transcend od 1gb i radi kao da ima od 64mb, bukvalno isto,bez delica kasnjenja ili kocenja. mada u principu sve kartice na trzistu su kvalitetne. pozz
:roll: :roll:
A N D R O I D

Odgovori