6270 instalacija opere?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
dex011
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 07. Sep 2006. 14:13

6270 instalacija opere?

Post od dex011 »

instalirao sam operu,ali ne otvara mi internet strane,ne radi...pojavljuje se da je u pitanju neka greska...zna li neko nesto o instalaciji opere na 6270?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

dex011, a koju operu si instalirao...mislim koju verziju? Mozda nece svaka da radi... i jesi li podesio telefon za internet, i jesi li ukljucio GPRS na kartici preko Call Centra? :) :unsure:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

lilici
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Maj 2006. 20:23

Post od lilici »

Podesavanja za Operu 2.0 Opera 2.0 radi savrseno s tim sto moras da kada je instaliras odes u settings, pa u configuration, pa personal configuration settings. Tu onda ides na options, pa na add new i onda izaberes Acces point (ne web i multimedija). Onda pod account name upisi Mts. Onda ides na acces point settings, tu pod Data bearer izaberi GPRS, pa ides na Bearer settings i tu uneses, GPRS acces point gprswap, Authentication type normal, user name mts, password 064. I onda tri puta se vratis nazad i stanes na Mts pa na options pa Activate i to ti je to.

Odgovori