6230-Bluetooth problem na kompjuteru

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Mita
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 15. Nov 2004. 16:49

6230-Bluetooth problem na kompjuteru

Post od Mita »

Uzeo sam neki bluetooth uredjaj klase 1 i imam problem! Povezao sam ga sa compom,comp nadje telefon 6230 i prebacao sam slike i video klipove na comp,ali posle nekog vremena izadje poruka na compu da je konekcija izgubljena,ne mogu ponovo da vidim sta imam na telefonu, sve dok ne restartujem comp.Znaci ja moram da restartujem comp svakih 3 min da bih uspeo da prebacim sve sto hocu sa tel. na comp! Zna li neko o cemu se ovde radi?

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Kazesh da ti je konekcija izgubljena...shto ne probash da obnovish konekciju :roll: :roll: ...idi opet na find divices... :?: :?:
A mozda ga nisi lepo spario sa kompom..posle koliko vremena ti izbaci takvu poruku???

Mita
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 15. Nov 2004. 16:49

Post od Mita »

Pocnem da prenosim podatke sa tel. na komp i posle nekog vremena stane i izdje poruka da je konekcija izgubljena,kada hocu da obnovim konekciju izadje poruka da taj postupak nije moguc,restartujem komp i ono ponovo hoce ali se stalno desava da se gubi konekcija.Uspeo sam da prebacim ono sto sa hteo.Sada prebacam mp3 na tel.,dali je moguce da se smanji velicina pesme,da zauzima manje,moze li to preko Nokia PC Suite ili treba neki drugi program?

pop73
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 31. Okt 2004. 21:12

Post od pop73 »

Za prebacivanje pesme u manje kb ili mb neznam dali moze preko PC suita ,ali ja sam probao i koristim CD extraktor smanjis kbps i to ti je to razbijes MP 3 i do........ sta da ti pricam ako preteras lose zvuci bar za 6600
tako ti je to...

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Nema apsoltuno nikakve veze koji je uredjaj uzeo, u pitanju je PC suite m rooter koji je takvo neopevano djubre da je to za pricu. Nemoj jednostavno koristiti pc suite, koristi neki kvalitetan software tipa Oxygen Phone managera i zavrsio si posao. Za prebacivanje vecih fajlova poput mp3 kupi card reader/writer je je bez njega zaista smrt.

Odgovori