6230-Bluetooth problem na kompjuteru
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
6230-Bluetooth problem na kompjuteru
Uzeo sam neki bluetooth uredjaj klase 1 i imam problem! Povezao sam ga sa compom,comp nadje telefon 6230 i prebacao sam slike i video klipove na comp,ali posle nekog vremena izadje poruka na compu da je konekcija izgubljena,ne mogu ponovo da vidim sta imam na telefonu, sve dok ne restartujem comp.Znaci ja moram da restartujem comp svakih 3 min da bih uspeo da prebacim sve sto hocu sa tel. na comp! Zna li neko o cemu se ovde radi?
Pocnem da prenosim podatke sa tel. na komp i posle nekog vremena stane i izdje poruka da je konekcija izgubljena,kada hocu da obnovim konekciju izadje poruka da taj postupak nije moguc,restartujem komp i ono ponovo hoce ali se stalno desava da se gubi konekcija.Uspeo sam da prebacim ono sto sa hteo.Sada prebacam mp3 na tel.,dali je moguce da se smanji velicina pesme,da zauzima manje,moze li to preko Nokia PC Suite ili treba neki drugi program?
- Srbin
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
- Kontakt:
Nema apsoltuno nikakve veze koji je uredjaj uzeo, u pitanju je PC suite m rooter koji je takvo neopevano djubre da je to za pricu. Nemoj jednostavno koristiti pc suite, koristi neki kvalitetan software tipa Oxygen Phone managera i zavrsio si posao. Za prebacivanje vecih fajlova poput mp3 kupi card reader/writer je je bez njega zaista smrt.