Konekcija 6070 & PC Failed...:(

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
gera-senta
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 02. Feb 2007. 19:31

Konekcija 6070 & PC Failed...:(

Post od gera-senta »

Zdravo ljudi!
Ovo mi je prvi post kod vas i nadam se da cete mi pomoci...

Imam problem sa Nokiom 6070,jednostavno nece da je prepozna moj PC.
Skinuo sam sa Nokijinog sajta "PC Suite" za taj model,kabl mi je onaj USB(KC5,il' kako se vec zove),on je original nokijin uz paket Telenorov dobijen,ali uz N-73...pozajmio sam ga od drugara cisto da ispraznim telefon,jer 6070 ima malu memoriju,a ja ga napunio slikama...
Verujem da je jos neko imao isti problem pa postoji neka "caka",jer sam stvarno sve uradio kako treba,(Taj drugarov N-73 sam bez problema i instalirao i prebacujem mu pesme i ostalo...)
Unapred hvala i pozdrav svima! 8)

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Post od ixtis »

Neces moci sa kablom od N73 da ga povezes NIKAKO! Koliko ja znam za njega ide kabli CA-42 (proveri na Nokijinom sajtu), a moze i sa DKU-5 kablom, samo ima dosta natezanja (treba da se instaliraju dodatni drajveri), i nece bas uvek da radi kako treba. Pretrazi malo forum, vec sam o ovome pisao malo opsirnije.

gera-senta
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 02. Feb 2007. 19:31

Post od gera-senta »

ixtis napisao:Neces moci sa kablom od N73 da ga povezes NIKAKO! Koliko ja znam za njega ide kabli CA-42 (proveri na Nokijinom sajtu), a moze i sa DKU-5 kablom, samo ima dosta natezanja (treba da se instaliraju dodatni drajveri), i nece bas uvek da radi kako treba. Pretrazi malo forum, vec sam o ovome pisao malo opsirnije.
Hvala u svakom slucaju,mnogo si mi pomogao,potrazicu taj CA-42 kabl.
Pozdrav!

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Post od ixtis »

CA-42 se teze nalazi! Ali i DKU-5 kabl (njega svuda ima) zavrsice poso. Ja sam ga koristio uz 6070, i radi, samo ces morati vise puta da ga spojis sa fonom dok se ne poveze sa kompom (izbacivace ti fon poruke tipa "enhancement not suported", tako nesto, kad prikacis kabl. Onog trenutka kad ti nista ne bude izbacio-povezan je na komp. Instaliraj standardni drajver za dku-5 kabl (na cd-u uz kabl)+ Prolific drajver (skida se sa neta) na ciji COM port povezujes mob! Instaliraj Nokijin PS Suit, ali ga ne koristi za povezivanje sa mobom! Za svrljanje po mobu najbolji (a i najmanji ~400kb) ti je MobiMB program! Imam i drivere i MobiMB, pa ako zatreba ostavi mi mail privatnom porukom, pa cu ti poslati.

Odgovori