Inbox posle backup-a, mali problem....

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Peter_Forsberg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 25. Sep 2006. 23:08

Inbox posle backup-a, mali problem....

Post od Peter_Forsberg »

Flashovao sam fon juce i posle toga prebacio backup sa kompa na fon (citaj restore) Imam jedan problem: Sada kada mi stigne bilo koja SMS poruka, fon je u inbox stavlja medju one najstarije, a kada hocu da otvorim inbox, prvo mi otvara poslednju poruku koju sam imao u fonu pre flasha- najnovije mi trpa odmah iznad, redom.

Za sada sam dobio samo 2 poruke, pa ovo nije veliki problem (samo dva puta kliknem na gore i nasao sam poruku), a samo mogu da zamislim kako ce biti kada budem imao novih 100 ili 1000 poruka....

Jel zna neko kako da ovo dovedem u red?

PS. Fon je N6233

Svaka pomoc dorodosla!
Sometimes we hurt the ones we love, other times we just hurt those who get in the way!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Obrishi stare poruke sa fona :D
Bez uvrede sada stvarno, jako mnogo ljudi cuva poruke u telefonima, ali meni to nije jasno. Procitao sam je i sta ce mi dalje? Samo zauzima mesto i zbunjuje me. Ako je bas bas neka dobra poruka, prekucaj je u neki TXT file.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Peter_Forsberg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Peter_Forsberg »

Nostalija.... Ostane par poruka koje kada procitas setis se perioda kada si je dobio, itd.... Kao sto rekoh, nostalgija ;)
Sometimes we hurt the ones we love, other times we just hurt those who get in the way!

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Probaj da ideš na Options i Sort by time received. Kao i u Windowsu ova opcija može da sortira od a-z i od z-a.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Peter_Forsberg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Peter_Forsberg »

gargamel4, Nemam tu opciju ni u message settings ni u samim settings...
karakter karakter karakter

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Peter_Forsberg, verovatno, kad si formatirao fon nisi podesio vreme, tj. datum u fonu...jer kad formatiraš fon on postavi defaultno datum i godinu iz koje je firmware koji je u telefonu, a u tvom slučaju je to verovatno malo stariija verzija i postavlja godinu 2006 kao default... 8) ...sad ti verovatno pod Menu/Clock/Options/Settings/Date...stoji godina 2006 ili možda čak i 2005...znači nisi je podesio na odgovarajuću i sad kad ti stigne poruka telefon je doživljava kao najstariju, jer ima najstariji datum...Promeni godinu i biće sve ok... :wink: :) :D
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Peter_Forsberg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Peter_Forsberg »

Ninolina, 2007 stoji sve vreme.... Sad sam proverio, a i datum i vreme je prvo sto uvek namestim....

Ovo pocinje mnogo da me nervira :x

Odgovori