Flashovao sam fon juce i posle toga prebacio backup sa kompa na fon (citaj restore) Imam jedan problem: Sada kada mi stigne bilo koja SMS poruka, fon je u inbox stavlja medju one najstarije, a kada hocu da otvorim inbox, prvo mi otvara poslednju poruku koju sam imao u fonu pre flasha- najnovije mi trpa odmah iznad, redom.
Za sada sam dobio samo 2 poruke, pa ovo nije veliki problem (samo dva puta kliknem na gore i nasao sam poruku), a samo mogu da zamislim kako ce biti kada budem imao novih 100 ili 1000 poruka....
Jel zna neko kako da ovo dovedem u red?
PS. Fon je N6233
Svaka pomoc dorodosla!
Inbox posle backup-a, mali problem....
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Peter_Forsberg
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 25. Sep 2006. 23:08
Inbox posle backup-a, mali problem....
Sometimes we hurt the ones we love, other times we just hurt those who get in the way!
- Peter_Forsberg
- Povremeni posetilac
- Peter_Forsberg
- Povremeni posetilac
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Peter_Forsberg, verovatno, kad si formatirao fon nisi podesio vreme, tj. datum u fonu...jer kad formatiraš fon on postavi defaultno datum i godinu iz koje je firmware koji je u telefonu, a u tvom slučaju je to verovatno malo stariija verzija i postavlja godinu 2006 kao default...
...sad ti verovatno pod Menu/Clock/Options/Settings/Date...stoji godina 2006 ili možda čak i 2005...znači nisi je podesio na odgovarajuću i sad kad ti stigne poruka telefon je doživljava kao najstariju, jer ima najstariji datum...Promeni godinu i biće sve ok...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Peter_Forsberg
- Povremeni posetilac