sms poruke na SIM karticu

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

sms poruke na SIM karticu

Post od janka_88 »

Imam nokiu 7610 i zanima me da li ima neki program ili neka opcija da se poruke koje se prime na telefon prebace na SIM karticu.

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Re: sms poruke na SIM karticu

Post od ixtis »

Koliko je meni poznato, po defaultu, kod Nokie ne postoji takva opcija (ni kod S40 ni kod Symbiana)! A nisam do sada naleteo na neki program koji bi ti ovo odradio. Cak sta vise, mislim da i ne postoji takav program, ili mozda gresim...!?

kroko035
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 14. Apr 2006. 19:51

Post od kroko035 »

Gresis sinko silno gresis ! Kod simbiana mozes da nastelujes da se poruke i sta hoces pamte u kartici ! :D

Bela uhvatio si me stvarno nisam video da spominje sim karticu ali secam se da sam kod ovih novih kartica (sa 256 brojeva telefonskih u memoriji,) imao mogucnost da odredjeni broj poruka memorisem na simu , kako ne secam se ali moze ;) :roll:
Poslednja izmena od kroko035 u Sub, 03. Mar 2007. 22:26, izmenjeno 1 put ukupno.
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

kroko035, boga ti kako? koliko ja znam mogu da se pamte il na mem. kartici il na mem. telefona , alina SIM kartici hmm ?!
6630

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

znam i ja da se moze nastimati da nove poruke pristizu na memorijsku karticu, ali da li se mogu poruke koje imam na mem. telefona prebaciti na mem. karticu jer hocu da formatiram telefon ali i da sacuvam neke poruke na telefonu, ako je to ikako moguce???

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa kad idesh u messaging - otions - settings - other - memory in use - i kad stavish phone on ce te pitati da li hocesh sve poruke sa mem. kartice da prekopirash na telefon...

bela
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Feb 2006. 05:04

Post od bela »

@dexter to ce se desiti samo ako nema poruka na mem kartici,kolko ja znam :), elem janka poruke su ti u c:\system\mail, ili isto tako na e:\,elem ako nemas poruka na e :\, onda to uradi sto je Dexter rekao,a ako imas vec neke poruke, a nisu ti bitne udji preko fexplorera i izbrisi te folder mail, a ako su ti bitne kopiraj u neki drugi folder ,ali obrati paznju dal kopira sve fajlove jer obicno 'zaboravi' fajl mail\index, koji je i najveci,to narocito,ako se ima poruka puno,pa kad lepo kopiras onda izbrisi folder mail, elem tako bih ja uradio, a ako samo zelis da arhiviras poruke,koristi onda program smsdiary... p.s. Ovo je opis za n6630,mislim da moze isto na 7610... pozdrav
6630

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Dexter, to se pojavi samo prvi put kad prebacujes memoriju na koju ti pristizu poruke. bela, pokusacu ovo sto je napisano pa cu javiti jesam li uspio.

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Ljudi samo da javim da sam uspio da prekopiram ovako kako je bela opisao. Hvala svima na pomoci.

Odgovori