sms poruke na SIM karticu
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
sms poruke na SIM karticu
Imam nokiu 7610 i zanima me da li ima neki program ili neka opcija da se poruke koje se prime na telefon prebace na SIM karticu.
- ixtis
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
- :: Galaxy J5
Re: sms poruke na SIM karticu
Koliko je meni poznato, po defaultu, kod Nokie ne postoji takva opcija (ni kod S40 ni kod Symbiana)! A nisam do sada naleteo na neki program koji bi ti ovo odradio. Cak sta vise, mislim da i ne postoji takav program, ili mozda gresim...!?
Gresis sinko silno gresis ! Kod simbiana mozes da nastelujes da se poruke i sta hoces pamte u kartici ! 
Bela uhvatio si me stvarno nisam video da spominje sim karticu ali secam se da sam kod ovih novih kartica (sa 256 brojeva telefonskih u memoriji,) imao mogucnost da odredjeni broj poruka memorisem na simu , kako ne secam se ali moze

Bela uhvatio si me stvarno nisam video da spominje sim karticu ali secam se da sam kod ovih novih kartica (sa 256 brojeva telefonskih u memoriji,) imao mogucnost da odredjeni broj poruka memorisem na simu , kako ne secam se ali moze

Poslednja izmena od kroko035 u Sub, 03. Mar 2007. 22:26, izmenjeno 1 put ukupno.
Zasto da pisem kada je to neko vec napisao!
@dexter to ce se desiti samo ako nema poruka na mem kartici,kolko ja znam
, elem janka poruke su ti u c:\system\mail, ili isto tako na e:\,elem ako nemas poruka na e :\, onda to uradi sto je Dexter rekao,a ako imas vec neke poruke, a nisu ti bitne udji preko fexplorera i izbrisi te folder mail, a ako su ti bitne kopiraj u neki drugi folder ,ali obrati paznju dal kopira sve fajlove jer obicno 'zaboravi' fajl mail\index, koji je i najveci,to narocito,ako se ima poruka puno,pa kad lepo kopiras onda izbrisi folder mail, elem tako bih ja uradio, a ako samo zelis da arhiviras poruke,koristi onda program smsdiary... p.s. Ovo je opis za n6630,mislim da moze isto na 7610... pozdrav

6630