6300 iskustva i predlozi ?

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
horkolerbus
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Okt 2006. 12:11

6300 iskustva i predlozi ?

Post od horkolerbus »

kakva je to nokia u sustini,da li je dobra,da li ima nesto specificno na njoj,izgled mi se svidja ali me zanimaju iskustva vlasnika,i da li mi moze neko nesto reci malo vise o njoj , da li vredi tih para dati za nju??????

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Vredi svaki dinar koji das sa taj telefon. Osnova je manje-vise svih ostalih, imas gomile aplikacija, igrica, tema itd. na svakom koraku. Najbrzi symbian telefon koji sam koristio. Vise nego odlican odnos cene i kvaliteta i ako ti nije bitna pomocna kamera za video call ( a verujem da nije zbog cene samog poziva i pretplate ) onda ga uzmi bez razmisljanja. Neki ce ti mozda reci da "ima malo boja na displeju" medjutim, veruj mi da se ta razlika uopste ne primecuje golim okom, ali se primecuje u brzini rada samog telefona, mislim na odziv kad npr. ulazis u meni ili otvaras neku aplikaciju i sl. Procesor je isti kao i kod ostalih symbian telefona, radi na 220 Mhz. Kamera je solidna za jedan telefon. Baterija uz neko prosecno maltretiranje od recimo 20 min razgovora dnevno i 15 sms-ova moze da ti izvuce do 3 dana, a puni se kao i manje-vise svi ostali telefoni oko 1h15min. Ako te jos nesto zanima ti se javi pa ce ti neko vec objasniti sta i kako :wink: U svakom slucaju neces se pokajati ako uzmes 6630. Ne kazem da nema boljih, imas recimo N70 za nesto vise para ako ti nije problem, ali ako ides tom logikom naguraces na duplo vise za N80 od planirane sume :wink: Toliko za pocetak i srecno u izboru i kupovini a kasnije i koriscenju Nokie

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

E Azimuth ,horkolerbus je pitao za nokiu 6300,a ne za 6630,mada se mozda sada i predomisli i uzme 6630 :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

horkolerbus
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od horkolerbus »

nokia 6300
2mg piksela........

valjda si mislio na 6300 ili na 6630 ,taj fon sam isto drzao u ruci al mi malo glomazan

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

6300 se tek pojavio u prodaji,prakticno pre neki dan,tako da ga zasad ima veoma mali broj ljudi,i tesko da mozes cuti ikakva iskustva vlasnika,jer ih verovatno u Srbiji trenutno mozes nabrojati na prste jedne ruke.Mislim da je fon otprilike kao 6233,znaci ok fon,zanimljivog dizajna.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

horkolerbus
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od horkolerbus »

:D :D :D ima ga moj cale ,jutros mi kaze vidi moj telefon od 150 evra ,,,haaaa,sad cu da mu maznem mozda,ne treba da ga kupim,mada razmisljam da li da kupim ili da uznem taj od njega

metak86
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 22:47

Post od metak86 »

tel je ekstra imao sam ih par komada...tel koji ce se koristiti ko zna koliko dugo...stvrno je odlican a dobijas i futrolicu uz njega...prava stvar :lol: :D
E71 je moj trenutni izbor:)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ju jbt,moja greska, mora da je zbog alkohola... Pivo progovorilo iz mene, izvinjavam se :oops: :unsure:

Odgovori