6280 video flash light?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
6280 video flash light?
Postoji li opcija da se prilikom snimanja videa blic ikako upali,odnosno koliko vidim kod serije 40 3th edit. to nikako nije uspelo meni kod par modela,e sad pitanje je da li postoji neka java aplikacija ako ne nista drugo da odradi posao osvetljenja okoline prilikom snimanja videa????
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Mislim da postoji i u javi program na koji si ti mislila Ninolina,
ali pravljen je kao za k800i.Probaj pa javi da li moze da radi i na 6280.
evo sajt do DL,mislim da je program free
http://torchk800.matlista.se/

evo sajt do DL,mislim da je program free
http://torchk800.matlista.se/
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
@yuba: e, mozesh da pokusavash do sutra na svim nokia telefonima i nece da radi. To radi samo na k790/k800 i nigde drugde jer je program dizajniran bash za k800/k790 i salje komandu telefonu da upali tu led diodu, a ako posalje tu komandu nokia telefonu (koji naravno nema to), onda on "ne zna sta treba da radi" i vraca Illegal Exception i BUM!. Ili ce ti pisati neki ERROR (ako je uradjen exception handler) ili ce ti se prosto skucati aplikacija i cao...
Tako da od te java aplikacije nista, a ni od blica u videu takodje nema nista jer je ta lampica iz nokie dizajnirana da radi bash kao blic na aparatima (da pljuste kada skljocnesh i cao). To bi bilo isto kao kada bi postavio pitanje "el na digitalcu nekako da zadrzish upaljen blic dok snimash video". Za to postoje reflektori, no da ne skrecemo temu, razmisli logicno, da je moguce da to radi tako napravili bi da radi (zar ne?) i napravili bi isto kao i SE da moze da sluzi kao lampica!.
Tako da, nista od tvog MASTER PLANA
, moze lock topic
.
Pozz
Tako da od te java aplikacije nista, a ni od blica u videu takodje nema nista jer je ta lampica iz nokie dizajnirana da radi bash kao blic na aparatima (da pljuste kada skljocnesh i cao). To bi bilo isto kao kada bi postavio pitanje "el na digitalcu nekako da zadrzish upaljen blic dok snimash video". Za to postoje reflektori, no da ne skrecemo temu, razmisli logicno, da je moguce da to radi tako napravili bi da radi (zar ne?) i napravili bi isto kao i SE da moze da sluzi kao lampica!.
Tako da, nista od tvog MASTER PLANA

Pozz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
- MilančeBGD
- Expert
@milan91: Recimo da ti imas VW a komsha ti ima Opel-a (npr.). De' probaj ti da otkljucash komshijina kola sa tvojim kljucevima. Jeste da su kljucevi od tvog auta, ali mozesh da probash!
Samo da imas prezentaciju sta si izvalio
.

Samo da imas prezentaciju sta si izvalio

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
- MilančeBGD
- Expert
Dario, oba telefona su java telefoni.Tako da mozda ako komsija ima Yuga i ja Yuga mozda bi i uspeo da otkljucam njegovog,dogodilo se mom komsiji tako nesto
Ne ajd da je 6280 symbian pa da kazem da nece da odgovara
Necemo vise dzabe da pricamo,ako moze moze,ako ne nista.Nego je meni palo na pamet,jer sam neki dan video bas taj program pa rek'o nek pokusa 

Ne ajd da je 6280 symbian pa da kazem da nece da odgovara

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Ok,test je prosao negativno....i greska je u pitanju jer je diodica ista kao kod recimo d600 samsunga a kod njega radi blic,dakle nefilozofirajte puno ako niste rastavljali telefone i servisirali ih,a drugo k800 ima xenon blic tako da od one crvene ili orange diodice i nema neke pomoci prilikom snimanja videa,korektno ili ne nokia kao najjaci proizvodjac bi trbalo da vodi racuna o tome jer je ipak u pitanju bitna stvar...bar nekim ljudima,bas taj blic...eto,e sad dal ja spadam u te ljude....pa ne bas al nekad zatreba i to al kad nema...nema
topic ostavljam otkljucanim jos jedno dan dva...mozda neko i ima resenje za ovo??
topic ostavljam otkljucanim jos jedno dan dva...mozda neko i ima resenje za ovo??
Dario, ja kada ne znam odgovor na pitanje koje je neko postavio, ne odgovaram na njega i ne postujem samo da bih pokušao da diskvalifikujem neki model ili firmu, što ti radiš već dosta dugo. To šta i koga ti voliš smo davno skapirali. Aj sad budi malo konstruktivan ili ćuti.
Kad Dario ovo pročita, brišite.
U stvari zadržite ovo:
Java je univerzalan programski jezik i u teoriji bi trebalo da bude kompatibilan sa svim platformama, ali ako je pravljen (recimo nekompletno) za samo jednu rezoluciju koju ostali uređaji ne podržavaju, ili za neko konkretno hardversko rešenje na nekom uređaju, onda može doći do ovoga o čemu se priča.
Kad Dario ovo pročita, brišite.
U stvari zadržite ovo:
Java je univerzalan programski jezik i u teoriji bi trebalo da bude kompatibilan sa svim platformama, ali ako je pravljen (recimo nekompletno) za samo jednu rezoluciju koju ostali uređaji ne podržavaju, ili za neko konkretno hardversko rešenje na nekom uređaju, onda može doći do ovoga o čemu se priča.
- MilančeBGD
- Expert
Ja prosto ne znam sa kojom rukom da se krstim od vas !!!!
.
@milan91: ne moze i tacka ! Ne zato sto je ovo SE a ono nokia! nego iz drugog razloga. Sto se tice mog primera, bilo bi bolje da sam rekao da otvorish Yugo sa kljucem od kapije (i jedan i drugi je kljuc, i jedan i drugi otvaraju vrata, zasto ne bi radilo?).
@gargamel4: ponavljam, nije to do toga sto je to SE ili NOKIA, a sto se tice "Dario, ja kada ne znam odgovor na pitanje koje je neko postavio...", ja takodje kada ne znam odgovor cutim! ali u ovom sluzaju ZNAM ODGOVOR, jer ZNAM KAKO SE PRAVE TI JAVA PROGRAMI I NEMA TEORETKSE SHANSE DA NAPRAVISH PROGRAM ZA JEDNU STVAR PA DA TE "USERE" I DA URADI DRUGU STVAR NA DRUGOM TELEFONU!!!
A to sto sam uzeo primer sa VW-om i Opelom (nisam uzeo primer radi "diskriminacije" nokia ili SE-a) nego zato sto imaju razlicite brave taman kao sto k800 ima Crvenu AF Assist lampu (i blic) a ovaj LED Diodu!!
@all: sasvim lepo sam napisao da ne moze i zasto ne moze i sve, procitajde josh 20 puta moj post ako nesto nije jasno!!! Lepo sam objasio o cemu je rec (i u njoj apsolutno nema diskriminacije medju markama telefona, gargamele, ja ne znam sta si ti tu video), i napisao sam post zato sto se RAZUMEM U TE STVARI I ZNAM O CEMU JE REC!!! (ja nikada ne pishem ono sto ne znam i sto ne mogu da potvrdim).
Evo nek vam objasni milika, i on se razume u programiranje i nek vam on kaze da nema teoretkse shanse da program koji je dizajniran za nesto da uradi neku drugu stvar ako se pokrene na drugom telefonu (NEZAVISNO OD TOGA DA LI JE NOKIA ILI SE ILI SAMSUNG ILI NEKI LEVI!!!).
P.S. @mods: (nemojte da mi brishete tekst sa velikim slovima! sa razlogom sam tako napisao).

@milan91: ne moze i tacka ! Ne zato sto je ovo SE a ono nokia! nego iz drugog razloga. Sto se tice mog primera, bilo bi bolje da sam rekao da otvorish Yugo sa kljucem od kapije (i jedan i drugi je kljuc, i jedan i drugi otvaraju vrata, zasto ne bi radilo?).
@gargamel4: ponavljam, nije to do toga sto je to SE ili NOKIA, a sto se tice "Dario, ja kada ne znam odgovor na pitanje koje je neko postavio...", ja takodje kada ne znam odgovor cutim! ali u ovom sluzaju ZNAM ODGOVOR, jer ZNAM KAKO SE PRAVE TI JAVA PROGRAMI I NEMA TEORETKSE SHANSE DA NAPRAVISH PROGRAM ZA JEDNU STVAR PA DA TE "USERE" I DA URADI DRUGU STVAR NA DRUGOM TELEFONU!!!
A to sto sam uzeo primer sa VW-om i Opelom (nisam uzeo primer radi "diskriminacije" nokia ili SE-a) nego zato sto imaju razlicite brave taman kao sto k800 ima Crvenu AF Assist lampu (i blic) a ovaj LED Diodu!!
@all: sasvim lepo sam napisao da ne moze i zasto ne moze i sve, procitajde josh 20 puta moj post ako nesto nije jasno!!! Lepo sam objasio o cemu je rec (i u njoj apsolutno nema diskriminacije medju markama telefona, gargamele, ja ne znam sta si ti tu video), i napisao sam post zato sto se RAZUMEM U TE STVARI I ZNAM O CEMU JE REC!!! (ja nikada ne pishem ono sto ne znam i sto ne mogu da potvrdim).
Evo nek vam objasni milika, i on se razume u programiranje i nek vam on kaze da nema teoretkse shanse da program koji je dizajniran za nesto da uradi neku drugu stvar ako se pokrene na drugom telefonu (NEZAVISNO OD TOGA DA LI JE NOKIA ILI SE ILI SAMSUNG ILI NEKI LEVI!!!).
P.S. @mods: (nemojte da mi brishete tekst sa velikim slovima! sa razlogom sam tako napisao).
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Genijalci, potrudite se da se uzdržite od ovakvih komentara, davanja besmislenih primera i nadmudrivanja jer će takvi postovi biti brisani... 

● PRAVILA FORUMA ●