Nokia melodije?
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Nokia melodije?
Da li neko ima melodije koje je nekada nokia ubacivala u svoje telefone 3210 3310 ako ima pa ko ima da okaci na net, tipa ring ring, intro...? Moze i u midi formatu...
htc wildfire s
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Mislim da smo to već kačili pre nekog vremena ali su ti linkovi u međuvremenu ugašeni. Ukucaj u Google "original nokia ringtones" i neki od linkova će te odvesi na sajt sa koga možeš da poskidaš sve te melodije besplatno na komp ili dirktno na mob preko wap-a...
P.S. Prvi rezultat koji mi se pojavio vodi na jedan simpa sajt ali neću ovde da kačim link, iz razumljivih razloga. Ovde su melodije ponaosob, verujem da ih ima i na gomili u zip arhivi...

P.S. Prvi rezultat koji mi se pojavio vodi na jedan simpa sajt ali neću ovde da kačim link, iz razumljivih razloga. Ovde su melodije ponaosob, verujem da ih ima i na gomili u zip arhivi...

● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Nalazio sam ja ranije kompletne arhive, spakovane melodije i razvrstane po modelima telefona, ali sad da me ubiješ ne mogu da se setim gde sam to iskopao. Budi uporan, sigurno negde može da se nađe... 

● PRAVILA FORUMA ●