Nokia 6131
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Nokia 6131
Da ne duzim,dal ima neko Nokiu 6131 i kakav je preklop. Kod mene se rasklimao posle 2-3 dana i to ga nisam previse koristio 

- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
miodrag75, ja ga imam i sluzi mi odlicno,sasvim je normalno da se malo rasklimao i zbog toga nemoj da brines.
ixtis, to da je neznjikav ne mozes da pricas ako ga nemas,pa prvo svaki telefon (novijih generacija pogptovo) moras da cuvas,ali ne bi nokia stavljala oprugu za otvaranje da je bas toliko nezan,e sad jedino ekran bez zastite,ali to ima veze samo sa prljanjem-kupis foliju i resio si stvar
ixtis, to da je neznjikav ne mozes da pricas ako ga nemas,pa prvo svaki telefon (novijih generacija pogptovo) moras da cuvas,ali ne bi nokia stavljala oprugu za otvaranje da je bas toliko nezan,e sad jedino ekran bez zastite,ali to ima veze samo sa prljanjem-kupis foliju i resio si stvar
D500&E71
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 11:52
Imam jedno pitanjce, tj problem koji me muci kada je u pitanju 6131. Pre 3 meseca sam kupila ovaj fon i par puta se desavalo da se sam iskljuci i ukljuci, kao da se resetuje, pa trazi kod telefona, a funkcija nije ukljucena i na kraju odjednom kamera blokira, ne radi. Kada otvorim telefon i aktiviram kameru, slika koci, secka, jedva daje pregled na ekranu, a naravno, fotografije bez problema prelistavam. Normalno radi kamera kada je zatvoren telefon tj na malom displeju sve funkcionise kako treba. Dalje, u slucaju da pustim video zapis, ton ide normalno, slika koci i kada se zavrsi klip, telefon totalno blokira i moram da skidam bateriju....... Nije padao telefon, nije imao nikakvih havarija ni kvarova...... Sta se to desilo?
poison girl, pao je, ali softver, moraćeš da flešuješ mob (koja je verzija, *#0000#), neka ti flešuju na poslednji - V 05.50. Ja sam primetio samo 1 mali bug, 2-put mi se desilo da nemam pristup kameri, m.plejeru i fm radiu (posle gprs konekcije) - restart i sve OK.
? Pa ako ti je to tako posle 2-3 dana šta se žališ ovde, trk na servis! Ili hoćeš da kažeš da je n6131 lakolomljiv fon? Evo moje iskustvo
, već sam negde pis'o, prošlo mi ih je 10-tak (novih) kroz ruke, svima im se "klatio" poklopac 1mm levo-desno u zatvorenom stanju - u otvorenom je sve "utegnuto". Ja je imam skoro 2,5 meseca (mnoooogo dnevnog "cimanja", veruj mi) - stanje fabričko
Naravno, kao što loki 13 reče, "novije" generacije su nežnije, još plus preklop, mora malo da se pazi...
i da dodam, najbolje rešenje "zadnje" maske&zaštite pop-porta, ever, po meni...

...a da nemaš ti N93, a ni ne znašmiodrag75 napisao: a kad se rasklopi ide oko svooje ose

i da dodam, najbolje rešenje "zadnje" maske&zaštite pop-porta, ever, po meni...

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
imam 6131 nije bas toliko nezan kao sto neki misle..ok je fon a mislim da mu se fabricki klima preklop ali ne toliko da je nesto upadljivo i sve radi bez ikakvih problema..inace radim sa telefonima i nisam imao prolema ni sa slajd ni sa nokijama na preeklop mislim da ih rade bas kvalitetno sto se toga tice..moje iskustvo je OK! pozz
E71 je moj trenutni izbor:)
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 11:52