Nokia 6288
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Nokia 6288
Interesuje me koji bagovi su primeceni kod Nokie 6288,tipa beo ekran i to telefon nije moj ja sam ti Motorola user
- Angel_Of_Darkness
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Angel_Of_Darkness, pa s obzirom kakav je telefon 6288 to mu je najmanji problem,mislim da nesto mehanicki ne valja,ili je ne daj boze pokvareno ne bi ga telekom davao na akciji za dan zaljubljenih!
Pa cak i samsung koji pravi najbolje slajdere se posle nekog vremena upotrebe rasklima,tako da kod nokije to imas od pocetka i kasnije ne ide vise i vise,nego ostaje kao i prvog dana!
Slobodno ga kupi,osim ako ti to nije bas bas veliki problem!!!!
Pa cak i samsung koji pravi najbolje slajdere se posle nekog vremena upotrebe rasklima,tako da kod nokije to imas od pocetka i kasnije ne ide vise i vise,nego ostaje kao i prvog dana!
Slobodno ga kupi,osim ako ti to nije bas bas veliki problem!!!!
D500&E71
- Angel_Of_Darkness
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46
Ma nista to nije sto se klima nego je supruzi izbacio skroz beli ekran sa ikonom za bateriju to se desavalo kad je slikala i slusala radio na par sekundi i onda vrati sve u normalu.
Najbolji klasicni telefoni Nokie, slajderi najbolji Samsung a najbolji na preklop Motorola to je cinjenica.
Sto se tice Nokie 6288 ne razmisljaj se mnogo je dobar telefon, sto se tice slajdera slajder se ne cima levo desno nego kad je sklopljen dve polovine kao da ne nalezu al mi se cini da je Nokia ubacila neku oprugu izmedju kao amortizaciju da se tokom vremena klizaci ne zeznu.
Najbolji klasicni telefoni Nokie, slajderi najbolji Samsung a najbolji na preklop Motorola to je cinjenica.
Sto se tice Nokie 6288 ne razmisljaj se mnogo je dobar telefon, sto se tice slajdera slajder se ne cima levo desno nego kad je sklopljen dve polovine kao da ne nalezu al mi se cini da je Nokia ubacila neku oprugu izmedju kao amortizaciju da se tokom vremena klizaci ne zeznu.