Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Zanima me da li da uzmem 2gb karticu u USA..Oće li da mi radi na n6630 ili n70 pošto mi je to budući telefon...Trenutno furam 1gb a dosta koristim telefon za slusanje muzike pa megabajta nikad dosta...Na e bay-u kingston 2gb 80x = $20(1200din) pa nek je duplo skuplje u radnji...isplati mi se
Ni 6680, ni e50 sa po 1GB nisu imali takvih problema. Više nisam hteo da tražim jer koštaju kao 4 komada od po 1GB u zbiru. Tako da taj tvoj problem ima neki drugi uzrok. Npr. treba ti flash.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Zavisi dosta i od same kartice.Zaista vecina vlasnika 6630,6680,n70 koji imaju kartice od 1gb,imaju problema sa video zapisom koji kod nekih secka samo prilikom snimanja,a kod drugih i prilikom reprodukcije.Medjutim,ti ljudi imaju uglavnom sporije kartice - Kingston,PQI,Apacer itd.,a treba traziti Sandisk ili Transcend.Ja sam kupio Transcend 1gb high speed,i nemam tih problema.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.