3G-6233 PROBLEM!

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
pantadv
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 10. Mar 2007. 13:14

3G-6233 PROBLEM!

Post od pantadv »

Dali neko zna zbog cega Nokia 6233 nece da otvori ``Live stream`` na Mondu. Sve ostalo radi besprekorno. :? :?

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Udji u streaming podesavanja,iskljuci proxy,a kao access point(pristupnu tacku) definisi ili "Mts streaming" ili "Mts 3g",zavisno od toga sta ti je ponudjeno.I proveri u podesavanjima Web-a da li ti je kao access point definisan takodje "Mts 3g".To je to.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

pantadv
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 10. Mar 2007. 13:14

Post od pantadv »

Ma to je vec podeseno. Pazi na telefonu radi TV, rade spotovi i sve ostalo, ali kada pokusam da otvorim ``live stream`` sa kamera u BG ili N.Sadu pise mi da format nije podrzan. :?
NOKIA 6110 Navigator

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

U tom slucaju postoje 2 mogucnosti:a)telefon ne podrzava format u kome se strimuje sadrzaj sa kamera na saobracajnicama i b)trenutno(sto moze da bude nekad i vise dana,ako se nesto testira,uvode nove kamere itd.) ne funkcionise sama usluga live stream.Za ovo pod b) sam ti rekao jer znam pomalo nesto o tome kako funkcionisu stvari u mrezi 064/065.Inace,verovatnija je pretpostavka pod a),jer sam upravo proverio i kod mene se kamere(na n70) normalno otvaraju.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

Odgovori