6681 i jedno malo pitanje

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Lazaboj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 15. Jul 2005. 21:07

6681 i jedno malo pitanje

Post od Lazaboj »

Dobio sam ponudu da uzmem Nokia 6681 za 120eura.Uz telefon ide samom punjac.Pa pitanje glai da li da se upustim u tu igru,treba sve ostalo da dokupim(najvise ce biti problem memorijska).Mnogo bi mi znacilo da me posavetujete do ponedeljka kada bih eventualno i kupio,ako vi kazete da treba.Hvala unapred :D :lol:

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

Ne znam sta ce ostali reci,al ja mislim da definitivno ne treba da ga kupujes,pa evo pogledaj oglase daju 6680 za mem karticom,punjacem,slusalicama...itd. za nekih 150 evra,tako da mislim da to nije pametno da radis. 8)
<<<Black N96>>>

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

Lazaboj, ako ga kupis, u svako doba dana i noci moze da zovne policija i da ti uprede imei tog od 120 i imei prijavljenog telefona i ona mozes sam da zakljucis da si bukvalno bacio te pare.
lepo rece verty, das 30, 40 evra vise ali si mnogo sigurniji..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od vertu »

Ja sam imao prilike da vidim kako je imati ukraden telefon,a to sigurno ne bih preporucio nikome,pa jeste das malo vise para al si siguran,mada ovi telefoni iz oglasa mi nisu bas cisti jer u svakom 10-om oglasu medju stvarima koje idu uz aparat vidjas i GARANCIJU...pozzzzzzz 8)
<<<Black N96>>>

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Lazaboj, ja ti odmah kazem da ne vredi, bolje dodaj jos koji evro i kupi taj 6680 sto ti je vertu savetovao. A pogotovu ako je kradena roba.... U svakom slucaju, ako se na kraju i odlucis da kupis ovaj fon, obavezno od prodavca trazi na uvid licnu kartu, prepishi sve podatke, i ako imas u policiji nekoga bilo bi jako dobro danas da trazis da ti izdiktira imei broj, a ti preko tog nekog proveris da li je broj na spisku onih koji se potrazuju.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Lazaboj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Re: 6681 i jedno malo pitanje

Post od Lazaboj »

Hvala vam svima na brzim odgovorima.Telefon ne bi trebalo da je ukraden,kupio bih ga u prodavnici(polovan je naravno).Momak koji radi tamo mi kaze da je jeftin zato sto nije popularan!?Mada sam dobio i ponudu pre nekih pet minuta za 6680 u fullu,bar se nadam da je tako rekao.Pa mislim da cu to uzeti.Hvala vam svima jos jednom. :D

Angel_Of_Darkness
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46

Post od Angel_Of_Darkness »

gallee, a tel. iz ovih malih oglasa ne može biti ukraden?????? :disgust: :disgust: :disgust:
I Bog je Srbin...

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

moz' bit' al' ne mora da znaci.. pa ako imas garanciju naravno da nije kraden (pod uslovom da se imeii poklapaju na garantnom leestu i imei telefona).. ma ljudi bolje sacekajte da skupite za novi telefon no da rizikujete i da kupujete polovne (mogu biti kradeni, sa mnogo padova...........)
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od vertu »

Ja sam uzeo jedan preko oglasa,trebalo mi bilo sta samo da radi za drugi broj (kao sekundarni telefon) i tu sam nasao neki e700 al sam sve izmenjao i tek sad radi kako treba,a za te pare sam mogao neki novi da uzmem :smutny:
<<<Black N96>>>

Lazaboj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Re: 6681 i jedno malo pitanje

Post od Lazaboj »

Hvala vam svim.Resio sam se i nasao jedan 6680 skoro u fullu za nekih priblizno 130eurica.Fali mi usb kabel,rece da ce me zvati ako mu donesu(bas se nesto mislim da hoce,ali da ne gresim dusu u coveka i prodavnicu/servis nadamo se).Pozdrav svima

Odgovori