6680/LifeTimer

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Angel_Of_Darkness
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46

6680/LifeTimer

Post od Angel_Of_Darkness »

Kupio bih 6680 black, polovnu, pa me zanima kako da pogledam Lifetimer pošto sam pročitao da kod symbian telefona *#92702689# ne radi.
I zanima me šta tačno pokazuje life timer tj. da li je to koliko je bio upaljen, koliko je razgovarano ili ...
I na šta još da obratim pažnju pri kupovini 6680?!
Unaprijed Hvala.
I Bog je Srbin...

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Na 7610 ta sifra ne radi,ali na 6630,6680 ja mislim da radi,radi i na n70 i na svim drugim novijim symbian telefonima.Pokazuje koliko tacno je pricano sa tim telefonom(dolazni+odlazni pozivi),evo kako je na mojoj n70 - 000207:50 to znaci da je pricano ukupno 207 sati i 50 min.Mozes i sifru *#0000#
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Kako ne radi? Radi sigurno i pokazuje ukupan broj sati i minuta,bez sekundi.Tako da nemoj neko da te bari,kako je telefon radio samo 30min :D
Obrati paznju na bateriju,tj da li ima hologram,u kakvom je stanju maska,sta dobijas od opreme (trebao bi cd,kabl,slusalice,punjac) i uzmi fotokopiju licne karte prodavca (osim ako mu bas verujes) u slucaju da je telefon ukraden 8)
EDIT:
Andrijano me je pretekao za jedan klik :D

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Tačnije, ne radi samo na OS7 platformi, na 6680 će raditi. Treba da prikaže broj u formatu 000048:47, što znači 48h i 47m. Obrati pažnju da li je otvaran i da li je eventualno naduvena baterija, proveri ekran da nema neki mrtav piksel, zatim kameru, zvučnik (pojačaj ga na maksimum), da li rade svi tasteri, IMEI obavezno uporedi i uzmi sve lične podatke ako je privatno lice u pitanju... :wink:

EDIT i od mene, ala ste Gonzalesi, svaka vam čast! :D
Poslednja izmena od Miškoni u Pet, 27. Apr 2007. 20:22, izmenjeno 1 put ukupno.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Andrijano napisao:Mozes i sifru *#0000#
Ne mozes s tom sifrom videti lifetimer vec samo verziju sw-a. To je radilo samo na nekim starijim aparatima ali na novijim nece da moze

Angel_Of_Darkness
Redovni učesnik
Redovni učesnik

E 'vako:
1. Tel kupujem od lika koga znam, tako da nikakve garancije nisu potrebne.
2. Koliko nije previše na life timeru?
3. Sve od tehničkih karakteristika radi, maska je malo izgrebana....
4. Sa čime da uporedim IMEI?
5. Od opreme dolazi samo punjač, ali za ~100€ nije loše
I Bog je Srbin...

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

2.Broj na lifetimeru ne znaci ama bas nista,on ti sluzi da otprilike procenis koliko je telefon star,mada ako neko bas puno razgovara
(kao Andrijano ovde :D ) ni to ne znaci nista.Telefon nema rok trajanja :D
4.uporedi imei sa nalepnice ispod baterije i sa telefona kad ukucas sifru *#06# (trebalo bi da se poklapa)
Uradi ovo sto ti je Miskoni rekao,proveri ga kompletno,znaci da li sve lepo funkcionise 8)

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Ako kupuješ od drugara/prijatelja, onda je ok (mada se opet nikad ne zna), obrati pažnju na punjač, treba da je ACP-12E...

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

IMEI treba da uporedis sa garancijom telefona,da nije ukraden ali posto znas lika onda ti to i nije bitno,e sad ovo oko life timera,pa ja imam malo karakteristican slucaj,pre dva i po meseca sam kupio 8800 se i imam vec 107 sati razgovora,e pa to je mnogo,ali on je kao nov posto samo pricam sa njim,mozda neka poruka,mislim kao iz radnje je(kameru sam samo jednom probao,skoro sam video i da je neko na okupljanju slikao Mirka :D (dobra slika),znaci mesec dana nisam usao u galeriju),znaci ne drndam :D mob uopste tako da ti life timer utice po meni jedino na trajanje baterije(posto ja moju punim svaki dan,srecom imam dve,ma dobar je onaj e61 ima bateriju 1500ma,to ne moze da se potrosi,napunis i nemislis).Znaci ima ljudi koji ne pricaju puno sa mobilnim jer prvenstveno igraju igrice,slusaju mp3,kucaju poruke,po meni dosta vise to nekako razbije mob.Cena ti je dobra.Mada bez usb kabla nije pravi fon 8) .Tako pitaj ti drugara sta je on radi sa tim telefonom ,da li ga je cuvao ili je iprobavao koliko najvise moze da izdrzi neku silu :D

speady Gonzales :D :D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Angel_Of_Darkness
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Pa kupiću USB, nisam ja ko neki likovi koji kupe symbian tel da samo razgovaraju sa njim tj nemaju ni jednu aplikaciju, ni igricu....... :x :angry: :x :angry: :x :angry: :x
BTW jel bolje kabal ili BT, ja sam prebacivao sa kompa na moj SE preko BT-a i trebalo mu je 2-3 minute za 3-4MB!!!!
I Bog je Srbin...

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

I BT i USB! :wink:
BT za svakodnevnu upotrebu a USB za fleš, mada je i čitač kartica jako zgodno imati... :)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa naravno da je USB tj. kabl bolji tj. brze prebacuje preko njega a i nemas komplikacija oko povezivanja preko PC Suit-a

Angel_Of_Darkness
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Koliko košta dotični, i koji tačno treba za 6680?

I Bog je Srbin...

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

DKU-2 ili CA-53 8)

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Angel_Of_Darkness, na 6680 ti sifra za lifetimer radi,provereno
A sto se tice broja sati na njemu,to ti ne znaci ama bass nista,ja sam na mojem bivsem k750 imao oko 500h razgovora i pored prica za dzojstik i ostalo on je i dalje radio normalno iako je bio 2 god star........
D500&E71

Odgovori