6680/LifeTimer
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Angel_Of_Darkness
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46
6680/LifeTimer
Kupio bih 6680 black, polovnu, pa me zanima kako da pogledam Lifetimer pošto sam pročitao da kod symbian telefona *#92702689# ne radi.
I zanima me šta tačno pokazuje life timer tj. da li je to koliko je bio upaljen, koliko je razgovarano ili ...
I na šta još da obratim pažnju pri kupovini 6680?!
Unaprijed Hvala.
I zanima me šta tačno pokazuje life timer tj. da li je to koliko je bio upaljen, koliko je razgovarano ili ...
I na šta još da obratim pažnju pri kupovini 6680?!
Unaprijed Hvala.
I Bog je Srbin...
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Na 7610 ta sifra ne radi,ali na 6630,6680 ja mislim da radi,radi i na n70 i na svim drugim novijim symbian telefonima.Pokazuje koliko tacno je pricano sa tim telefonom(dolazni+odlazni pozivi),evo kako je na mojoj n70 - 000207:50 to znaci da je pricano ukupno 207 sati i 50 min.Mozes i sifru *#0000#
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
Kako ne radi? Radi sigurno i pokazuje ukupan broj sati i minuta,bez sekundi.Tako da nemoj neko da te bari,kako je telefon radio samo 30min
Obrati paznju na bateriju,tj da li ima hologram,u kakvom je stanju maska,sta dobijas od opreme (trebao bi cd,kabl,slusalice,punjac) i uzmi fotokopiju licne karte prodavca (osim ako mu bas verujes) u slucaju da je telefon ukraden
EDIT:
Andrijano me je pretekao za jedan klik

Obrati paznju na bateriju,tj da li ima hologram,u kakvom je stanju maska,sta dobijas od opreme (trebao bi cd,kabl,slusalice,punjac) i uzmi fotokopiju licne karte prodavca (osim ako mu bas verujes) u slucaju da je telefon ukraden

EDIT:
Andrijano me je pretekao za jedan klik

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Tačnije, ne radi samo na OS7 platformi, na 6680 će raditi. Treba da prikaže broj u formatu 000048:47, što znači 48h i 47m. Obrati pažnju da li je otvaran i da li je eventualno naduvena baterija, proveri ekran da nema neki mrtav piksel, zatim kameru, zvučnik (pojačaj ga na maksimum), da li rade svi tasteri, IMEI obavezno uporedi i uzmi sve lične podatke ako je privatno lice u pitanju... 
EDIT i od mene, ala ste Gonzalesi, svaka vam čast!

EDIT i od mene, ala ste Gonzalesi, svaka vam čast!

Poslednja izmena od Miškoni u Pet, 27. Apr 2007. 20:22, izmenjeno 1 put ukupno.
● PRAVILA FORUMA ●
- Angel_Of_Darkness
- Redovni učesnik
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
2.Broj na lifetimeru ne znaci ama bas nista,on ti sluzi da otprilike procenis koliko je telefon star,mada ako neko bas puno razgovara
(kao Andrijano ovde
) ni to ne znaci nista.Telefon nema rok trajanja
4.uporedi imei sa nalepnice ispod baterije i sa telefona kad ukucas sifru *#06# (trebalo bi da se poklapa)
Uradi ovo sto ti je Miskoni rekao,proveri ga kompletno,znaci da li sve lepo funkcionise
(kao Andrijano ovde

4.uporedi imei sa nalepnice ispod baterije i sa telefona kad ukucas sifru *#06# (trebalo bi da se poklapa)
Uradi ovo sto ti je Miskoni rekao,proveri ga kompletno,znaci da li sve lepo funkcionise

- Miškoni
- Administrator
Ako kupuješ od drugara/prijatelja, onda je ok (mada se opet nikad ne zna), obrati pažnju na punjač, treba da je ACP-12E...
● PRAVILA FORUMA ●
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
IMEI treba da uporedis sa garancijom telefona,da nije ukraden ali posto znas lika onda ti to i nije bitno,e sad ovo oko life timera,pa ja imam malo karakteristican slucaj,pre dva i po meseca sam kupio 8800 se i imam vec 107 sati razgovora,e pa to je mnogo,ali on je kao nov posto samo pricam sa njim,mozda neka poruka,mislim kao iz radnje je(kameru sam samo jednom probao,skoro sam video i da je neko na okupljanju slikao Mirka
(dobra slika),znaci mesec dana nisam usao u galeriju),znaci ne drndam
mob uopste tako da ti life timer utice po meni jedino na trajanje baterije(posto ja moju punim svaki dan,srecom imam dve,ma dobar je onaj e61 ima bateriju 1500ma,to ne moze da se potrosi,napunis i nemislis).Znaci ima ljudi koji ne pricaju puno sa mobilnim jer prvenstveno igraju igrice,slusaju mp3,kucaju poruke,po meni dosta vise to nekako razbije mob.Cena ti je dobra.Mada bez usb kabla nije pravi fon
.Tako pitaj ti drugara sta je on radi sa tim telefonom ,da li ga je cuvao ili je iprobavao koliko najvise moze da izdrzi neku silu
speady Gonzales

speady Gonzales

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- Angel_Of_Darkness
- Redovni učesnik
- Miškoni
- Administrator
I BT i USB!
BT za svakodnevnu upotrebu a USB za fleš, mada je i čitač kartica jako zgodno imati...

BT za svakodnevnu upotrebu a USB za fleš, mada je i čitač kartica jako zgodno imati...

● PRAVILA FORUMA ●
- Angel_Of_Darkness
- Redovni učesnik