Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Pa nije los ,al ni cena mu nije losa,samo me cudi kako stoji u oglasima da je cena novog "obicnog" 8800 Gold 1360 evra a za ovaj 8800 Sirocco Gold 1270 evra
Imam samo komentar za 35000 evra. to je teska laz, najskuplji vertu koji je radjen je Bekamov, kosta oko 40000 evra i unikat je tako da sumnjam da joj je keva narucila unikat sem u slucaju da joj je Miskovic poklonio
To ti je kao neki nabudzeni vertu standardni je oko 7000 evra ali ovaj ima neke dijamante, jos zlata, platine pa mu je tolika cena, bolje receno proseravanje
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■
pa dobro i 8800 gold se prodaje po 1370 evra nova, a ja sam nasao polovnu za 450, i to extra stanje 5 dana stara, full pakovanje, pa ti vidi, a i evo vec sad ima ovaj fon za 1000 evra da se kupi preko oglasa, a kad sam reko padne cena misleo sam kad polovan kosta oko 500 evra, tad je moj
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.