Nokia E7
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Današnja vest - Nokia planira da ubaci dvojezgarni procesor od 1GHZ, kameru sa optičkim zumom, browser sa HTML5 podrškom i poboljša performanse Symbiana. Da li će to biti još jedna šansa za Symbian ili se ovaj potez smatra kao deja vu jer je to prisutno kod Androidaša ? Pravo pitanje je da li treba pored hardverskih i softverskih performansi očekivati neki boljitak od strane Symbian v3 ? Prerano je prosuditi.

Nokia Lumia 630
						- Wicker Man
- Expert 
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
http://www.telefonino.net/Nokia/Notizie ... eview.html
Jako lepa boja i izgled,mnogo mi lepse deluje od N8 .

Jako lepa boja i izgled,mnogo mi lepse deluje od N8 .
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
						- Wicker Man
- Expert 
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Evo ga konacno test Nokije E7 i to od 20 minuta.Telefon mi se jako dopada i po izgledu i hardverski,samo steta sto je na Symbianu.  Inace prelepa je ova crna verzija.Uzivajte.
  Inace prelepa je ova crna verzija.Uzivajte.  

http://www.telefonino.net/Nokia/Video/n ... ia-E7.html

http://www.telefonino.net/Nokia/Video/n ... ia-E7.html
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
						- Ninolina
- Moderator 
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
rudulan, najverovatnije je da ta ponuda vazi samo u Handy-ju.. I pre je u ponudi nekih prodavnica bilo telefona kojih nije imao Telekom a mogao si da ih uzmes uz neke od paketa... bas lepo ako ga vec ima kod nas..
 bas lepo ako ga vec ima kod nas..

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm *** 
						skar,o cemu govoris,pa kako nije jaka cena uz ovaj paket (4130 dinara mesecno) ?!
Pogledaj za koliko se prodaje Desire Z u VIP-u uz paket koji je gotovo isti (4120 dinara),kao i ovaj paket uz koji ce se prodavati E7.
Inace,Desire Z se prodaje uz ovakav paket za 1 dinar,tako da tvrdim da ovaj model ne bi smeo da kosta uz ovaj paket vise od 20 KDinara nikako!
E sad,potpuno je druga stvar sto smo se mi vec navikli da nas operateri "deru" sa cenama telefona uz pakete...

Pogledaj za koliko se prodaje Desire Z u VIP-u uz paket koji je gotovo isti (4120 dinara),kao i ovaj paket uz koji ce se prodavati E7.
Inace,Desire Z se prodaje uz ovakav paket za 1 dinar,tako da tvrdim da ovaj model ne bi smeo da kosta uz ovaj paket vise od 20 KDinara nikako!
E sad,potpuno je druga stvar sto smo se mi vec navikli da nas operateri "deru" sa cenama telefona uz pakete...

Poslednja izmena od Fox u Čet, 03. Feb 2011. 23:04, izmenjeno 1 put ukupno.

Samsung S8,Sennheiser CX300 II

al iskreno mislim da je ovo sad naduvana cena..ne verujem da ce biti tako..!
  al iskreno mislim da je ovo sad naduvana cena..ne verujem da ce biti tako..!