Nokia N82
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- materijalmen
 - Banned
 - Pridružio se: Pon, 28. Apr 2008. 06:03

Kako mislis spor? Odradi format kartice i telefona ( *#7370# - ali tu gubis imenik, poruke...) i onda bi trebalo biti sve uredu!
Ono sto si pisao da ti se skloni sa sociva 1-3 sek ima svaki N82 i to je unutra u kameri! Znaci kad otvoris poklopac posle 1-2 sekunde ti se skine TO i pojaviti se slika na displeju, to znaci da ti se kamera ukljucila i da je mozes koristiti!
Sta ti krcka kad slikas, na sta mislis?

Ono sto si pisao da ti se skloni sa sociva 1-3 sek ima svaki N82 i to je unutra u kameri! Znaci kad otvoris poklopac posle 1-2 sekunde ti se skine TO i pojaviti se slika na displeju, to znaci da ti se kamera ukljucila i da je mozes koristiti!
Sta ti krcka kad slikas, na sta mislis?
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
						- materijalmen
 - Banned
 - Pridružio se: Pon, 28. Apr 2008. 06:03

IDzO, 
radi takve stavri kakve pre moj 6290 nikada! Naprimer djem u galeriju za slike..koci..kada izadjem u glavni meni koci..ne kazem da UVEK, ali ponekad. I kazem lepo da osetim da je spor, neznam dali si gledao npr kod 6290-a kako to sve lepo ide.
Pa kada udjem u app.manager, i tamo moram dosta cekati itd itd...
Ok, znachi to kod sociva svima tako, mada ovde jedan clan pisao da njemu odmah se vidi slika na ekranu, nije vazno.
Krcka, kada hocu praviti slike, i kada fokusira, baci xenon-ludilo opasno je extra jak-, i kada procesuje sliku isto krcka. Ovaj zvuk nije jak, ali kada sam u sobu onda se cuje.
hteo sam odraditi taj format,ali onda izgubim mape za gps kje naravno pojma nemam kako da instalira...kod mene je jos sve fabricko znas a nisam jos hteo da napavim ni hack za unsigned applications itd...
sta ti preporucujes, jel slobodno da ja formiram karticu pa onda lepo ubacim garmin mape ili koje su bezplatne?/ja nemogu verovati da ako koristim gps nece da ujede kesh sa simkartice
 /

radi takve stavri kakve pre moj 6290 nikada! Naprimer djem u galeriju za slike..koci..kada izadjem u glavni meni koci..ne kazem da UVEK, ali ponekad. I kazem lepo da osetim da je spor, neznam dali si gledao npr kod 6290-a kako to sve lepo ide.
Pa kada udjem u app.manager, i tamo moram dosta cekati itd itd...
Ok, znachi to kod sociva svima tako, mada ovde jedan clan pisao da njemu odmah se vidi slika na ekranu, nije vazno.
Krcka, kada hocu praviti slike, i kada fokusira, baci xenon-ludilo opasno je extra jak-, i kada procesuje sliku isto krcka. Ovaj zvuk nije jak, ali kada sam u sobu onda se cuje.
hteo sam odraditi taj format,ali onda izgubim mape za gps kje naravno pojma nemam kako da instalira...kod mene je jos sve fabricko znas a nisam jos hteo da napavim ni hack za unsigned applications itd...
sta ti preporucujes, jel slobodno da ja formiram karticu pa onda lepo ubacim garmin mape ili koje su bezplatne?/ja nemogu verovati da ako koristim gps nece da ujede kesh sa simkartice
Nisam gledao kako je na 6290, ali odradi format i mem telefona i mem kartice i trebalo bi da bude u redu!
Sto se tice GPS poslacu ti na PP objasnjenje za Garmin bez placanja mapa tj ne skida $ sa racuna! (nije komplikovano ali treba malo da se potrudi da se skonta)
To krckanje pri obradi slika ne znam sta jer meni ne krcka ali se cije neki zvuk ali to je jer kamera mora da fokusira i da odradi svoje posle slikanja!
Nema veze to sto ti je fabricko jer ti mozes odratidi format bez problema!

Sto se tice GPS poslacu ti na PP objasnjenje za Garmin bez placanja mapa tj ne skida $ sa racuna! (nije komplikovano ali treba malo da se potrudi da se skonta)
To krckanje pri obradi slika ne znam sta jer meni ne krcka ali se cije neki zvuk ali to je jer kamera mora da fokusira i da odradi svoje posle slikanja!
Nema veze to sto ti je fabricko jer ti mozes odratidi format bez problema!
						benens, idi na ove dve adrese i isprati korake. Nema veze sto je za 6630 jer SMS koji salje MTS ne sadrzi neke parametre da bi radilo kako treba! Mislim da passwordi ne valjaju!
GPRS: http://www.mts.telekom.yu/doc/gprs/Nokia_6630_gprs.pdf
MMS: http://www.mts.telekom.yu/doc/mms/Nokia_6630_mms.pdf

GPRS: http://www.mts.telekom.yu/doc/gprs/Nokia_6630_gprs.pdf
MMS: http://www.mts.telekom.yu/doc/mms/Nokia_6630_mms.pdf
						- toda81
 - Prijatelj foruma

- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
 - :: Note 4 N9100 dual

Imam ja na e65 app welcome i u njoj settings wizard koji se aktivira posle svakog reseta tel i ubaci podesavanja,ali ta podesavanja nikad ne rade jer im fali username,tj mts 
 Od svog prvog symbiana,tj od 6600 sam rucno podesavam i pravim profile za gprs,mms,http,za javu i to je prosto

Note IV N9100 dual
						- kapoerista90
 - Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

- markosvaba
 - Mobil fan

- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33

markosvaba, mislio je na materijalmenove probleme sa kamerom i kocenjem!                                                              

- markosvaba
 - Mobil fan

- kapoerista90
 - Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

E ovako: neki dan su poceli programi sami od sebe prestajati raditi (Ogg, Opera mini, LCG dzukbox, task man...) i kada ih pokrenem samo odradi refresh i ostane u meniju i nece da pokrene program! Danas sam opalio format telefona i mem kartice i sve programe ponovo instalirao i kada sam restartovao fon programa nije vise bilo! Sada kada pokusavam instalitrati programe (ponovo) za svaki ispise nesto u fazonu da ne moze da se instalira!!! Probao sam i hack ali jbg nije dalo rezultate (ostao mi je samo Xplore i Task man a ovi ostali nista)!
Sta mi je ciniti?

Sta mi je ciniti?
						- markosvaba
 - Mobil fan

- 
				Sale_M
 - Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
 - :: HUAWEI P40 Pro +
 - :: HUAWEI P40 Pro

Idzo,softver je jos dosta problematican i meni se slicno desavalo.
Mora da nisi dobro uradio hack,probaj ponovo.Ja sam ga radio vec 7/8 puta bez problema.

Mora da nisi dobro uradio hack,probaj ponovo.Ja sam ga radio vec 7/8 puta bez problema.
XIAOMI Mi 11 midnight grey 
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
						HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- markosvaba
 - Mobil fan

Pa zato sto je zadnja verzija 20.0.06 i ta mi je i verzija u fonu!    
Nemam volje i snage da se veceras o5 njakam sa instalacijama i sada kontam zato Araphel i Azimuth hvale WM!

Nemam volje i snage da se veceras o5 njakam sa instalacijama i sada kontam zato Araphel i Azimuth hvale WM!
						- markosvaba
 - Mobil fan