Nokia N97

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Demian, možda meni to ne smeta :) postaviću slike kad stignem pa ćeš videti kako to kod mene izgleda. A ovaj moj telefon ima već 4 meseca i kao što rekoh sočivo kamere nije uopšte ogrebano :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

xxxx
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 03. Feb 2006. 11:37

Post od xxxx »

Ja sam imao isti problem sa slikom pa sam ga resio tako sto sam uzeo crni marker za CD i presao preko ogrebotine na socivu i linija se vise nepojavljuje prilikom slikanja! :D

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ni moje socivo kamere nije izgrebano :P a aj problem sa jakim osvetljenjem nemam vishe :) jednostavno ne smeta mi prilikom slikanja :wink:

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

jedno pitanje u koliko kupim Stereo BT slusalice, konkretno model habra BT 3030 hocu li moci da slusam radio preko njih???

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 08. Dec 2009. 22:50

Post od Dostaje »

Evo upravo mi pravi probleme n97 konkretno receno ugasio sam ga i promenio karticu pokusao da ga upalim on izbaci NOKIA i ugasi i tako stalno??? U cemu je problem???

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Dostaje, pokusaj da vratis staru karticu pa vidi da li ce raditi,ali verovatno ti ne "gine" Hard reset jer ti je "pukao" sw telefona... :roll:
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

Dostaje, slican problem, samo kad sam je skinuo sa punjaca, hard reset resaa probleme!! :wink:

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan

Post od Dostaje »

Mirko BGD, Hvala puno probacu samo mi recite sta da stiskam jer sam zaboraovio jel RED + GREEN + CAMERA ili??? i ljudi dal je moguce pre svega ovo??? Mislim da toliko nas ima isti problem inace aj da kazem da mi je tel na crno uzet itd vec kupljen u alfa copy nista ne shvatam kako mu puca tako SW to meni samo znaci da se ne mogu osloniti na telefon a takav aparat mi ne treba.... Ps mrka kapa od ovoga RGC nece reset... upalio sam ga tako sto sam ga udzekao na punjac,potom digao sistem potom uradio reset preko *#7370# resetovao i sada sljaka... Izem ti telefon ceo dan me je ubio u pojam :-((((

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan

Post od Dostaje »

Ps ljudi jel se cesto desava onaj problem imam srece sve sto sam imao u telu i dalje imam sve je bilo na storage u...

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

meni nikad do sad, prvi put u zivotu.... inace firmware mi ima dosta bugova, manje nego 12 ali opet ih ima...
najveci nokijin promasaj!!! :(

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan

Post od Dostaje »

Mirko BGD, slazem se najveci nokijin promasaj koji sam imao.... juce sam pukao zivaca i zivaca,nisam mogao da verujem da moze tako nesto da mi se desi na nokijinom TOP modelu... a pazi to se nikom ne desava sa npr 1600 itd... uzasavajuca pomisao je to da sam dao PREKO 500e za legalan telefon,no ok nije vazno,iduci tel je n910 ili mozda uzemem i n900 bedak mi je sto n900 ima KRS kameru ali sta je tu je...

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

Dostaje, danas sam bio u VIPu i malo sam se igrao sa n900 ali VRLO malo... telefon je gori nego n97.. idi sam pa pogledaj, jedina bolja stvar u odnsou na n97 je dizajn, MNOGO BOLJI ODZIV DISPAYa i odlicna qwerty tastatura koja na zalost ima samo tri reda :(
inace telefon mozes koristis normalno nego uvek mora da bude vodoravno, ali dosta vise o n900 odosmo u off
inace danas mi se tel restartovao 2 puta sam od sebe :)

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan

Post od Dostaje »

Mirko BGD, samo mi reci sta je to gore :-)))) jer me interesuje ps ici cu danas u knez da vidim ako nadjem vrmenena pa da ga cacnem ;-)

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

pa gori je sam OS koji je totalno zelen i za koga mislim da nema ili ima jako malo raspolozivog dodatnog softvera
inace danas sam imao jako zanimljiv bag na n97... indikator baterije se pomerao sam od sebe kao da je telefon ukljucen na punjac :lol:
svaki dan me ovaj telefon sve vise i vise iznenadjuje

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Mirko BGD, mozda je to neki "skriveni" dodatak u sw v.20 koji se konacno pokazao posle par nedelja koriscenja... :D
Bezicni prenos elektricne energije... :o
Zanimljivo... :?
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan

Post od Dostaje »

Mirko BGD, hahahah kupicu n920 ili 900 jos se dvoumim ovaj ide na prodaju uskoro ;-) 8)

dimso
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 19. Jan 2010. 10:31

Post od dimso »

razmisljam da uzmem ovaj telefon pa me interesuje u vezi gps mogu li se mape skinuti sa neta i ubaciti ili se stalno moram konektovati na net kad ukljucim gps? i kako uopste funkcionise taj net kod nas mislim fejs i you tube(da ne bude ono pogledam jedan snimak i ode nekoliko hiljada kredita)

Dostaje
Mobil fan
Mobil fan

Post od Dostaje »

dimso, telefon ima wifi koji radi... ok telefon ima mnogo nogo los surf znaci ekran mi se ubaguje kada udjem napr na mobile.de treba mu 10 sec da mi pomeri ekran itd ma uzas,mnogo je poceo da me nervira,razbio bi ga.... svaka zahtevnija strana i on kao da umire,za sve mu treba vremena,a ja ga nemam na petek da bi se baktao sa tim bukvalno surfujem na njemu i izgubim zelju da radim to sto sam zapoceo... inace ne skida nista kredita.... sto se gps-a tice tel ima OS pa je moguce instalirati Garmin i koristiti navigaciju besplatno ;-)

dimso
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 19. Jan 2010. 10:31

Post od dimso »

hvala :) znaci birati samo manje zahtevne stranice. inace do sad nisam imao tel sa wifi pa ne kontam kako to bas funkcionise,treba li nesto podesavati,kakva je pokrivenostu srbiji?ili to moze samo u nekom parku,kaficuu..koji imaju hotspotove.
i jel upotrebljiv za gledanje divix filmova i moguli se titlovi ubacivati?
nadam se da garmin radi dobro kod nas :)

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

dimso, filmove mozes gledati samo ako imas instaliran divix plejer, npr smart movie. sa njim dobijes i konvertor koji ti smanji film i ubaci titl. garmin radi odlicno. ubaci najnovije mape i nece biti problema ( a ni stare mape nisu jos za bacanje).
:)
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

Odgovori