Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 18. Jul 2007. 21:48
- Kontakt:
I ja bih to uradio, ali ne mogu, nisam ga uzeo u radnji... Uzeo sam ga od prijatelja jednog, on se bavi prodajom... Imam garanciju kolko hocu i sve to, al ne mogu da vratim... Zvacu ga sutra, pa cu videti kad ce mu stizati novi... Recimo danas, kad je dosao covek, napolju smo se nasli(po suncu), bas smo gledali, tesko je primetiti.
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Ono sa N97 se pokazao kao dobar photoshop, nažalost ništa od toga
Izgleda da crvena 5800 ima lošiji ekran od plave i sive. Dosta ljudi se požalilo na dailymobile forumu. POgledajte sliku, crvena ima ispranne boje:
http://www.fonearena.com/blog/wp-conten ... 800-06.jpg
Evo nekih komentara:
I have both Red and Black/Silver and I must admit that the Black/Silver display is SLIGHTLY better than the Red's.
I have same problem.
My brother has blue, me red. And black looks grey on mine and white is "dirty" white, while on blue, black is black and white is white.
Definately some problem with LCD.

Izgleda da crvena 5800 ima lošiji ekran od plave i sive. Dosta ljudi se požalilo na dailymobile forumu. POgledajte sliku, crvena ima ispranne boje:
http://www.fonearena.com/blog/wp-conten ... 800-06.jpg
Evo nekih komentara:
I have both Red and Black/Silver and I must admit that the Black/Silver display is SLIGHTLY better than the Red's.
I have same problem.
My brother has blue, me red. And black looks grey on mine and white is "dirty" white, while on blue, black is black and white is white.
Definately some problem with LCD.
Nokia C6
imam pitanje za wlan . . kad namestamo u advanced setings Ipv4 IP i DNS adres jel mi stavimo koju hocemo ili mora da bude neka posebna . . .
i jos me zanima jel ima neko link gde mogu na netu da porucim conector,zivim u kraljevu i jedan fon mi je u servisu 4 meseca(konkretnu samsung g810) znam da nije iz ove teme al ovde mora neko da zna . . . moze pp da mi pusti ko zna . . tnx
i jos me zanima jel ima neko link gde mogu na netu da porucim conector,zivim u kraljevu i jedan fon mi je u servisu 4 meseca(konkretnu samsung g810) znam da nije iz ove teme al ovde mora neko da zna . . . moze pp da mi pusti ko zna . . tnx
Živim u Atini i prvenstveno mi treba rutabilna mapa ovog grada i okoline, ali i mapa cele države ne bi škodila. Video sam na linku koji mi je krstin poslao mape cele Evrope, ali je malo nezgodno rapidovati toliko fajlova, pa preturati po njima.
Hvala za svu pomoć do sada, bacam se ponovo na posao i nadam se da ću uz vašu pomoć pronaći rešenje. Mogao bih posle toga da pomognem masi naših ljudi ovde, gomila ih sada želi 5800 nakon što su ga videli kod mene. Ima finu cenu, nema govora.
Hvala za svu pomoć do sada, bacam se ponovo na posao i nadam se da ću uz vašu pomoć pronaći rešenje. Mogao bih posle toga da pomognem masi naših ljudi ovde, gomila ih sada želi 5800 nakon što su ga videli kod mene. Ima finu cenu, nema govora.
Čekaj, jel hoćeš da se nakačiš na svoju kućnu mrežu, neku javnu ili možda WLAN nekog provajdera?MiLoS_Kv napisao:imam pitanje za wlan . . kad namestamo u advanced setings Ipv4 IP i DNS adres jel mi stavimo koju hocemo ili mora da bude neka posebna . . .
Veoma je retko potrebno da se manuelno zezaš sa tim stvarima, ostavi sve na automatic i poveži se na mrežu, vidi da li radi tako. Moj 5800 radi super na mojoj kućnoj WiFi mreži gde je uključen DHCP, tako da automatski dobija IP i DNS.
Jesu.Igor88bg napisao:morbius, koliko je tamo cini mi se da du tamo telefoni malo skuplji!
5800 preko e-shopa košta 320 evra. Ja sam moj kupio od svoje mreže (otključan je) za 350 evra, a dobio sam uz njega i poklon 15 besplatnih minuta video telefoniranja i 10 MB preko mreže za tri meseca. Budući da sam imao nekih neiskorišćenih poena, platio sam ga samo 260 evra.
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Pola posla je gotovo, instalirao sam Garmin 5.0.4 i izgleda da radi kako treba. Još ostaju mape.
Evo, sada torentujem City Navigator Europe mapu cele Evrope, biće gotovo za manje od dva sata (lepote 24 Mbps interneta
), ali ona zauzima celih 3.6 GB, to je pola memorijske kartice. Mapa samo Grčke bi bila bolja za svakodnevnu upotrebu. Dobio sam neke linkove za grčke mape na PM, ali ne znam njihov ID da ih otključam.
Takođe, postoji li u Garminu 5.0.4 i dalje problem sa ranije verzije da pozadinski proces ostaje aktivan i jede bateriju ili je to sada rešeno?
Evo, sada torentujem City Navigator Europe mapu cele Evrope, biće gotovo za manje od dva sata (lepote 24 Mbps interneta

Takođe, postoji li u Garminu 5.0.4 i dalje problem sa ranije verzije da pozadinski proces ostaje aktivan i jede bateriju ili je to sada rešeno?