To sam mu radio već 5-6 puta za ovih godinu dana od kad sam na deseci, a nijednom dok sam bio na osmici.

Videćemo da li će mi ovaj put pomoći.
To sam ja konstatovao još odmah po prelasku na desetku. I dalje je baterija bolja nego na Denimu, iako je telefon sad tačno 2 godine star.miodrage napisao:(...) telefon lepo radi, štaviše kao da baterija bolje drži.
Sad su još i odlične kakve su bile do pre mesec ili dva. Svaka siva ili (u senci) bela nijansa postajala je tirkizno plava. U poslednje vreme to je drastično popravljeno. Kakvo je stanje kod 950xl po tom pitanju?miodrage napisao:Slike jesu lošije nego na Lumia kameri (...) nisu drastično lošije, ali se razlika može videti.
Slažem se. Ako te ne mrzi, reci mi koliko tvoj 950xl radi brže od gospođinog 930 sad kad je i on na deseci - ako uopšte brže radi, a nadam se da je tako.miodrage napisao:Uređaj je takođe nešto usporio, ali je to u svakodnevnom radu jedva primetno.
Hvala, ali problem je toliko sitan i retko se javlja da mu ne pridajem nikakvu važnost, pa od HR nema ništa, osim ako se stanje ekstremno ne pogorša. Nego mu je to prvi put da za dve godine pokaže znake zaglupljivanja, pa me je prosto iznenadio.miodrage napisao:Evi, moj savet je samo soft reset uređaja, pa prati dalje, ako nastavi, hard reset.
Izvini, ovo nisam najbolje razumeo. Na W10M sam oko godinu dana, ako si mislio na to.гари napisao:Koliko to je stara instalacija Windowsa 10 na tom telefonu?
I ja sam istog mišljenja.гари napisao: Tako da može biti malo da je ili do builda, ili tokom nadogradnje nešto nije leglo na svoje mesto (nakon i svih prethodnih nadogradnji).
Godinu dana na Denimu i godinu dana na 'deseci', bez vraćanja - uz dva HR, jedan po prelasku sa Denima i jedan posle AU i uz*ebavanja par aplikacija.гари napisao:(...) koliko je w10m na tom telefonu u kontinuitetu.
I to je moguće...гари napisao: to što dugo imaš w10m može posredno biti uzrok problema.
Vrlo slična situacija i kod mene.sopabarth napisao:(...) ovaj zadnji cumulative update 1066 meni se i nije nešto pokazao, ubjedljivo sam imao najviše bagova zadnjih dana, pucanja aplikacija, iskakanja iz ram-a, izostajanje notifikacija... Mada svi nešto hvale taj update, kod mene to nije bio slučaj, prije mi nije bilo toliko bagova.