Jedva cekam neku novu Nokia da je opet uzmem, jer me ovo polako izludjuje...
Ah, jesdino nisam radio hard reset bez povlacenja backupa... Ali niti mi se da da radim, a niti znam da li ce nesto dobro donijeti.
Čaj bih rekao i da nije mnogo cimanja. Ja napravim screenshotove početnog ekrana i liste aplikacija, i sve instaliram šta mi treba jedno po jedno, tj. ponaređujem šta da se skida, i on to sam radi.miodrage napisao:Moj savet: Mani se backupa. Uradi samo hard reset, imenik će sam da se vrati, a ostalo odradi ručno. Ja sam ženi tako odradio i radi bez greške. Jeste više cimanja, ali vredi.
Poslato sa najboljeg telefona današnjice
A jel si probao na Release Preview da se ubaciš, ili? Release Preview je još na AU ako se ne varam?Evindzer napisao:Ima li kakvih novih vesti o Insajderu, braćo? Meni i dalje neće da prođe, a ne ostaje mi se na ovom poslednjem bildu jer je loš.
Druže, ja sam uspio staroj ubaciti insider na njenu 435, iako nikad nije bila insider. Ponudili su mi opciju da registrujem njen mejl kao insider što sam i prihvatio, baci te na njihov sajt, sad se i ne sjećam nešto pretjerano. Nema nekih baš začkoljica, uglavnom uspio sam. Odabrao insider slow (Settings->Update & Security->Windows Insider Programme) i onda na Phone update i provjerio ima li update-a, tad mi je ponudio novi build. Inače, čini mi se da je moja 930 malo brža, sad je možda to subjektivni osjećaj, uglavnom nema više onih silnih bagova što sam imao skoro.Evindzer napisao:Ima li kakvih novih vesti o Insajderu, braćo? Meni i dalje neće da prođe, a ne ostaje mi se na ovom poslednjem bildu jer je loš.
Radi stara .xap AccuWeather 2.7.3 na L550 15063.15204.0, ubacio s Deployer .xap.zavodnick napisao:Ljudi, imam pitanjeNa Windowsu 8.1 imao sam app accuWeather koja je lijepo radila i da stvar bude bolja, kad se vrijeme promijeni, tako se promijeni i Lock Screen. Na ovoj novoj AccuWeather, lock screen se ne mijenja
Ima li neko nekakvo rjesenje? Da li mozda neko zna neku app za vrijeme koja ce da mijenja screen ?!