Nokia Lumia 920

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Cedogares
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 06. Jun 2013. 20:07
:: Samsung Ativ S

Re: Nokia Lumia 920

Post od Cedogares »

Stigle novine, last seen i online i njihovo gasenje po zelji, dalje stiglo notification preview sto je super stvarcica posto i to moze moze on/off po zelji, dalje stikeri svi za download, moze da se stavi opis uz sliku.. Spomenuto je da je sada brzi, i jeste kada mu se pristupa iz task menagera, u samoj aplikaciji i dalje laguje pri otvaranju kontakata sa kojim se dopisivalo, brze je npr. Ulazak u galeriju da bi se poslala slika, pri klasicnom otvaranju aplikacije nisam primetio, i dalje je za nijansu duze nego sto bi po meni trebalo, mozda gresim, uporedicu.. Fali slanje vise slika odjednom, videa, glasovne poruke, custom pozadine... Presao na Whatsapp nedavno i jos se ne vracam dok ga ne uglade do kraja..

marko75
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 25. Maj 2012. 20:31
:: Nokia Lumia 930

Post od marko75 »

Ćorak.Taman sam mislio da konačno imam Viber,kad ono cvrc.Opet se ne vide pozivi,a ni poruke.Obaveštenje o propuštenom pozivu stiže posle 15 minuta.Deinstalirao,pa instalirao ponovo,i ništa.Znači opet moram da zovem nekog na običan poziv,kažem mu:E brate,uključi Viber,sad ću da te zovem.Jedino tako hoće.Katastrofa.

Hermiona Halivel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 19. Sep 2013. 12:41
:: Nokia Lumia 920

Post od Hermiona Halivel »

Jel moguce da ovaj Viber toliko zeza?Ne mogu da vidim nove poruke! :smutny:

marko75
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od marko75 »

Prosto neverovatno,iz cista mira Viber proradio.Od poslednjeg puta kad sam se zalio na njega nisam apsolutno nista dirao,ostavio sam ga tako nefunkcionalnog na telefonu,nisam ga deinstalirao(mada je malo falilo).Veceras probam sa zeninog L620 da pozovem sebe,kad on zvoni.Probamo poruke,rade,stizu u roku od 10 sek.Samo da ovako potraje,da ne zabrljavi opet.

Hermiona Halivel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

marko75, meni i dalje ne radi.Poludecu koliko me nervira.

marko75
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od marko75 »

Hermiona Halivel,probaj da prvo deaktiviras Viber,pa posle deinstalacija,pa na kraju nova instalacija?Negde sam procitao da kad se nova verzija samo "nalepi" preko stare,tad pravi probleme,a ovim redosledom koji sam gore naveo,navodno ne.Iskreno,cim sam to procitao,uradio sam tako,ali i dalje nije radio.Ostavio sam ga tako i pomirio se sa tim da do nekog novog apdejta necu ni da imam Viber(ziveo sam bez njega 38 godina,mogu i dalje :D :P ).Posle par dana,iz ciste dosade probam da pozovem zenu na njen L620,kad on radi.Probamo par poziva i poruka,u oba pravca,i radi ekstra.Znaci radi i na L620,a isto nije pre toga.

sergius
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 12. Jan 2014. 23:31
:: iPhone 6

Post od sergius »

Jel zna neko kako da napravim xbox nalog???U podesavanjima mi pise da windows phone jos uvek ne nudi mogucnost koriscenja usluge xbox za vasu zemlju i region! A svi ostali to imaju pa cak i dva drugara jedan na lumiji 820,a jedan na 920!?!?

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Imam i ja. Promeni region, i onda instaliraj.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Cedogares
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Cedogares »

Malopre deaktivirao Viber pa deinstalirao pa instalirao i aktivirao, od tada mnogo brze radi, iz task menagera se momentalno otvara, prvi poziv odmah uspesno obavio, skroz druga prica, pratim situaciju pa pisem..

sergius
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 12. Jan 2014. 23:31
:: iPhone 6

Post od sergius »

miodrage, promenio region i dalje nece,ne znam u cemu je fora...?

Hermiona Halivel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

marko75, deaktivirala sam ga pa ga izbrisala i ponovo instalirala.Ukucala sam br mobilnog al nece da mi stigne verifikacioni kod od Viber.Nzm sta da radim :(

marko75
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od marko75 »

Hermiona,u poslednjem koraku,kad si vec ukucala svoj broj telefona,pita te da potvrdis jel to tvoj broj,pa posle tog koraka pise da traze dozvolu od tebe da ti posalju push notification.Da nisi greskom umesto OK pritisla ODBACI?Ako jesi,zato nece da ti stigne poruka sa kodom.

Hermiona Halivel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

marko75, nisam sigurno ,probala sam sto puta.Jednostavno ne salju kod :(

marko75
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od marko75 »

Hermiona,stvarno ne znam sta je tu problem.Danas sam na koleginom L625 odradio novu instalaciju Vibera,istim onim redosledom koji smo pominjali,stigao je kod istog trenutka,i sve radi super.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Do vibera je, niie ni do tebe ni do telefona. Obriši aplikaciju, obriši i taj folder što je viber napravio odmah po instalaciji, sačekaj 12-24h pa ponovo i dobićeš sms sa kodom. I meni se to desilo, kao nešto čačkaju pa se dešava da se tako zaglupi.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Azimuth, ma WP se samo klikne uninstall, nema nikakvog dalje brisanja i gluposti. Sistem sam sve obavi. I ne mora da se ceka, ja sam radio i 2 reinstalacije kad mi nesto nije htelo da proradi kako treba. Cinjenica je da je Viber problematican, ali ovaj novi update sasvim lepo radi.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Kao i na svakom drugom sistemu, uninstall i obriše, ali ostavi repove. Ja sam i to obrisao, sačekao par sati, instalirao ponovo i proradilo mi je. Pre toga sam nekoliko puta instalirao i svaki put se odmah aktivirao, al eto taj poslednji put iz nekog razloga nije hteo.
Ne košta je ništa da proba tako, ako ni to ne upali onda ćemo smišljati dalje.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa to tako ide na Androidu, na WP toga nema, samo uninstall i gotovo. Nema dodatnih mogucnosti.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

miodrage, hoće da kaže da ne možeš da izbrišeš repove, da je wp ograničen ko točak.
Viber na wp je očaj, što ova tema i zadnji komentari u njoj potvrđuju.

Cedogares
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Cedogares »

Nije vise toliki ocaj ;) nemoj si na kraj srca.. Ide na bolje, sad je skroz druga prica u odnosu na zadnji update, jos malo fali..

Odgovori