Nokia E71
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- simonen
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 20. Jul 2010. 12:31
- :: Nokia N8
DA vec sam napisao da sam pokusao sa svim poznatim nokia kodovima i pri paljenju i pri restartu tel.ali nije islo.Znaci tel. sam ostavio u servisu otisao do Tempa da nesto pazarim i vratio se za 40-tak min. i telefon je vec bi gotov.Eh da,posle intervencije servisera bilo je sve izbrisano iz memorije tel.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
simonen srspaka slova se nameštaju u jeziku pisanja tako da ako imaš serb onda bi trebalo i to da imaš.e sada jedino rešenje koji ti preostaje je da promeniš produkt kod na mobu (imao sam isti problem sa e61 koji je bio francuski nznači nije qwerty nego azerty ili već kako ali navikne se čovek vremenom)
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
simonen, trebalo bi da moze koliko znam. Kad ti program na kompjuteru prepozna softver i na netu nadje da je tvoja verzija azurirana dobijes opciju da reinstaliras softver i samo to uradis i dobices isto novi softver ali sa drugim product code-om sa predvidjenim razlikama za pojedine product kodove.
da li vama skype radi na e71? pokusavao sam danas citav dan da se logujem, ali skype na ovom telefonu jednostavno ne moze da prodje sign in proces? vrti do besvesti sign in, i onda me vrati na pocetak na user name. nikako da se logujem, a sa tog istog accounta se svuda normalnu logujem na racunarima itd. jel postoji neko resenje za taj problem?
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
Tacty, da, to se cesto desava sa Skype.sis koji nisu skinuti sa oficijalnog Skype site-a... Ja bih ti savjetovao da se negdje povezes preko WiFi-a i onda odes na Skype.com i odatle lijepo skines i instaliras Skype (naravno prije svega, skini stari Skype) 

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
@zavodnick u pravu si, ja sam najpre skinuo skype sa nekog foruma, jer nisam imao pri ruci wifi. danas sam preko ovi store skinuo skype, ali je on zapravo samo pregazio staru verziju, i opet nije hteo da se loguje. sad cu ga skinuti pa cu probati ponovo. e sad, da li bas da ga jurim direktno sa sajta ili mogu da ga skinem sa ovi store, to bi valjda trebalo da je isto?
- zavodnick
- Expert
Tacty, skini ga bas sa njihovog site-a, jer ti pricam iz iskustva... Isto tako sam i ja prolazio sa raznoraznim verzijama Skype-a, pa na nekima cak nisi imao ni CALL opciju, ali kad sam otisao na njihov site skinuo sam i dobio pravu verziju. Uzmi obrisi Skype.sis sa telefona ( ako ga imas ) i izbrisi skype iz App managera i instaliraj novi i onda samo mogu da ti kazem:" Ugodan chat!" 

- zavodnick
- Expert
simonen, auh brate kako si neodlucan
Prvo, VeNoM ti je rekao da uzmes nekakav UK code i uzmi taj najnoviji... A ako vratis onaj PC ( product code ) koji je ispod baterije, mozda nemas najnoviji software za taj Code!
Zato, poslusaj VeNoMa.

- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
simonen još ti samo ostaje da čuvaš taj mob jer je veooooma dobar.ja sam svoj prodao kumu (kao da je iz radnje izašao) i on ga je stavio sa ključevima u isti džep i mleo mleo mleo i uspeo je da ga izrisuje.hteo sam da ga ubijem.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!