Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Gigatron daje svakog ponedeljka 15% na sve između 19-20h. Možda ga je tako (tada) kupio.
"Samo u Gigatronu nova akcija, stiže nam Giga sat najboljih cena. Svakog ponedeljka, od 19 do 20h, očekuju vas najbolje Gigatron cene.
Ovog ponedeljka, 04. decembra, očekuje Vas 15% popusta na ceo asortiman proizvoda sa lagera prodavnice.
*Popusti važe za online kupovinu i za kupovinu u prodavnicama.
*Popust se obračunava na maloprodajnu cenu.
*Popusti u radnjama će biti obračunati na kasi.
*Za online kupovinu popust će biti uračunat u cenu u periodu od 19 do 20h.
*Popust važi za gotovinsko plaćanje, plaćanje platnim karticama i čekovima.
*Popust se ne odnosi na plaćanje karticama na RATE.
*Popust se ne može sabirati sa drugim popustima.
*Popust se odnosi i na artikle označene sa ŠOK cena."
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Trebalo bi da mi stigne ova Nokia ovih dana da sluzi kao backup
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Hvala hvala ma nesto mi bas prija ovaj stock na osmici a dok se ne uzme nesto bolje tj ne zameni postojece nadam se da ce leci lepo i sestica.
Sent from my Honor 9
Može li neko objektivno da mi kaže kakav je signal na ovim novim nokiama? Ako ste imali prilike da testirate u odnosu na drugi neki uredjaj jos bolje (samsung,huawei..)
Ne znam na ovoj,jer mi jos nije stigao, a na osmici mi je signal odlican tj isto kao i na Huawei i Sony ranije.
Hvala Sale na brzom odgovoru,planiram da uzmem Nokiu 7+ , a bitna mi je stavka jačina signala. Ostalo sve koliko toliko moze da se proveri online i uživo
Nokia je tu nekad bila najjaca, pa valjda su nesto od te stare Nokie preuzeli ovi iz HMD-a.
Sent from my Honor 9
Jako lepo uradjen telefon,mada je osmica kralj dizajna I izrade svih telefona.
Moja verzija ima 3gb Ram I 32hb Rom.
U paketu se cak dobijaju solidne in ear bubice.
Kameru Sam malo testirao I I'ma jak potencijal da cu praviti lepe fotke sa njim.
Koga zanima nesto specificno neka pita.
Sent from my Nokia 6
Evo malo benchmark skora sa dve najpopilarnije app
Prilicno skroman procesor u sestici.
Sent from my Nokia 6
Sigurno si to znao i pre nego što si ga dobio. Uz ogromne ivice, to sam mu najviše zamerao kad se pojavio - smatrao sam da je bio preskup za taj procesor.
Evi, zna ponekad da zasteka,ipak je slabiiji Cpu,al ok je,nije nista strasno.
Jako mi se svidja dizan ovog fona i u providinom silikonu bas lepo deluje.
Jbg,ne moze za 200 jura flagship,mada video si da i kameru ima vrlo vrlo solidnu.
Sent from my Nokia 6
Sale_M, model 6.1 ima SD630, a za SD430 u ovom modelu je Full HD rezolucija ogroman problem...
Zato je Nokia 5 '17 verovatno i bolji izbor od modela za proslu godinu.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.