Nokia E71
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Uradio hard reset, onako preko onog koda *#.....# pa 12345. ako je to hard reset tj vracanje na sva fabricka podesavanja. Posle toga vratio back-up. Izgubio mi je Operu i VOIP, ali ok vratio sam to brzi i sada cekam da vidim da li ce se bagovi ponoviti. Pojavio mi se problem sada sa vremenom i datumom. Pre ovog reseta telefon mi je skoro momentalno ocitavao tacno vreme i datum sa mreze (Telenor) i prikazivao. Ukljucena mi je i sada ta opcija, ali sam vreme i datum morao sam da nastelujem jer i posle nekoliko sati rada telefon nije hteo automatski. Telefon sam podesio na pocetku zemlju Srbiju. Posle koliko vremena bi tel. trebalo da automatski podesi vreme prema onome sto ocita sa mreze i kako da znam da li mi sad ovo radi kako treba ili ne? Volim da imam tacno vreme i ne zelim da brinem pri menjanju vremenskih zona i sl. Hvala u napred.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ja mislim da se neki delici softvera ipak zauvek obrisu hard resetom. Ja na mom N79 kad sam prvi puta ubacivao garmin on se je sam instalrao. Svaki naredni puta kada sam to radio posle reseta garmin sam morao rucno pokretati instalaciju. Skoro sam u jedan 5233 ubacivao garmin kod kog nije radjen reset i tu se je garmin sam instalirao.
varicak, pa tako je izgleda i na tvom telefonu izgleda taj delic sw... nestao pa ti neradi operacija.
varicak, pa tako je izgleda i na tvom telefonu izgleda taj delic sw... nestao pa ti neradi operacija.
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
varicak, evo za ovo sto je deksicom rekao, ja recimo prvi put cujem... Mislim nikad se nisam sreo sa tim, a uradio sam dosta puta hard reset... ( naravno, na razlicitim telefonima ).
S druge strane, sta mislis da uradis soft reset pa da onda vidis da li ce nesto da se promijeni ?!
Jesi li mozda instalirao novi software ?!
S druge strane, sta mislis da uradis soft reset pa da onda vidis da li ce nesto da se promijeni ?!
Jesi li mozda instalirao novi software ?!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Imam poslednji SW neki sa valjda 501.21.001 a i OVI mi ne ocitava mogucnost za noviji SW. E sad mogu da pokusam i soft reset. Ovaj problem sam imao i sa nekom starom Nokia 6300 recimo ili tako vec nesto, ali kod njega to nikada nije radilo, ali na ovom E71 znam sigurno da je radilo super i zato mi je i krivo sto sada ne radi...
- bojchegenius
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 07. Jul 2011. 01:09
- bojchegenius
- Povremeni posetilac
loki13
meni deluje kao da mi se telefon usporio, i desava mi se kada pozivam da se malo zakuca na par sekundi... desilo mi se i par puta da mi ne dozvoljava da listam opcije u settings-u, zablokira skroz.... to mi se ranije nije desavalo na staroj verziji... zato sam ja sama izvela zakljucak da ovoj verziji nesto fali
mada mozda bih i ja mogla dda uradim refresh 
A da li je tebi instalirao Lotus traveler mail? ja sam pokusavala da ga obrisem i svaki put kada upalim fon on mi iznova pokrece instalaciju tog Lotus maila (izludjue me )
pozzzzzz
meni deluje kao da mi se telefon usporio, i desava mi se kada pozivam da se malo zakuca na par sekundi... desilo mi se i par puta da mi ne dozvoljava da listam opcije u settings-u, zablokira skroz.... to mi se ranije nije desavalo na staroj verziji... zato sam ja sama izvela zakljucak da ovoj verziji nesto fali

A da li je tebi instalirao Lotus traveler mail? ja sam pokusavala da ga obrisem i svaki put kada upalim fon on mi iznova pokrece instalaciju tog Lotus maila (izludjue me )

pozzzzzz
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
bojchegenius, hej to sto pricas je vrlo moguce, ali ako ti vec pokrece instalaciju tog Lotus mail-a, pokusaj da nadjes neki zaostali .sis file koji instalira taj mail, pa bi samim njegovim brisanjem to onemogucila da se pokrece iznova i iznova... Ne moraju svi update-i pozitivno da "djeluju" na telefon...
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- bojchegenius
- Povremeni posetilac