Nokia E71

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
sasabor
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 08. Mar 2010. 18:47

Post od sasabor »

Da li neko zna da mi objasni kako da hakujem nokiu e71 ili neki link gde mogu naci uputstvo?Hvala smaraju ovih 100 karaktera,daj menjajte to vise!!!!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

sasabor, ja sam pre par dana hackovao e71 bez sertifikata forom koju mozes da pronadjes u podforumu kafic
.
Note IV N9100 dual

sasabor
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 08. Mar 2010. 18:47

Post od sasabor »

toda81 a gde si nasao installserver.exe za nokiu e71?Da li mozes link da mi posaljes? E stvarno preteruju sa ovih 100 karaktera,taj je genijalac koji je smislio ovu glupost!

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

sasabor, pa pogledaj tamo na podforumu kafic... Sve je lijepo objasnio kolega Fox... Potrudi se malo!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

sasabor, ako nisi pronasao installserver za e71 javi mi se na pp
.
Note IV N9100 dual

varicak
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Mar 2010. 17:18

Post od varicak »

Da li je mom telefonu odzvonilo?! :smutny:

Imam ga nesto preko dve godine. U poslednje vreme sve cesce pocinje da izbacuje poruku "SIM card registration faild" i "Insert SIM card". Da li neko zna u cemu bi mogao da bude problem i kako da ga resim. Inace jako volem moj telefon :)

Hvala svima u napred!

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

varicak, to se i meni desavalo, ali poslije hard reseta i update-a i opet hard reset-a... da kucnem u drvo :) NIJE se vise pojavljivalo :) Probaj samo sa hard reset-om :)

varicak
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od varicak »

Uradio hard reset, onako preko onog koda *#.....# pa 12345. ako je to hard reset tj vracanje na sva fabricka podesavanja. Posle toga vratio back-up. Izgubio mi je Operu i VOIP, ali ok vratio sam to brzi i sada cekam da vidim da li ce se bagovi ponoviti. Pojavio mi se problem sada sa vremenom i datumom. Pre ovog reseta telefon mi je skoro momentalno ocitavao tacno vreme i datum sa mreze (Telenor) i prikazivao. Ukljucena mi je i sada ta opcija, ali sam vreme i datum morao sam da nastelujem jer i posle nekoliko sati rada telefon nije hteo automatski. Telefon sam podesio na pocetku zemlju Srbiju. Posle koliko vremena bi tel. trebalo da automatski podesi vreme prema onome sto ocita sa mreze i kako da znam da li mi sad ovo radi kako treba ili ne? Volim da imam tacno vreme i ne zelim da brinem pri menjanju vremenskih zona i sl. Hvala u napred.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

varicak, ja mislim da bi momentalno telefon trebao da sa mreze procita vrijeme, ako mreza ima tu opciju... naravno ti kad budes manuelno prebacivao vrijeme on ce te pitati da li si promijenio vremensku zonu :)

varicak
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od varicak »

Ma evo satima se vec cimam sa tim i uzasno me nervira. To je radilo kako treba pre hard reseta. Neke stvari su bolje, telefon se vidno ubrzao, ali zeza me to sa vremenom. Ako neko nesto zna, pomagajte!

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ja mislim da se neki delici softvera ipak zauvek obrisu hard resetom. Ja na mom N79 kad sam prvi puta ubacivao garmin on se je sam instalrao. Svaki naredni puta kada sam to radio posle reseta garmin sam morao rucno pokretati instalaciju. Skoro sam u jedan 5233 ubacivao garmin kod kog nije radjen reset i tu se je garmin sam instalirao.
varicak, pa tako je izgleda i na tvom telefonu izgleda taj delic sw... nestao pa ti neradi operacija.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

varicak, evo za ovo sto je deksicom rekao, ja recimo prvi put cujem... Mislim nikad se nisam sreo sa tim, a uradio sam dosta puta hard reset... ( naravno, na razlicitim telefonima ).
S druge strane, sta mislis da uradis soft reset pa da onda vidis da li ce nesto da se promijeni ?!
Jesi li mozda instalirao novi software ?!

varicak
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od varicak »

Imam poslednji SW neki sa valjda 501.21.001 a i OVI mi ne ocitava mogucnost za noviji SW. E sad mogu da pokusam i soft reset. Ovaj problem sam imao i sa nekom starom Nokia 6300 recimo ili tako vec nesto, ali kod njega to nikada nije radilo, ali na ovom E71 znam sigurno da je radilo super i zato mi je i krivo sto sada ne radi...

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

varicak, pa ti probaj refresh iste verzije softvera.
Slika

bojchegenius
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 07. Jul 2011. 01:09

Post od bojchegenius »

varicak
ja mislim da ti je to do softvera, ta poslednja verzija koju i ja imam 501.21.001 nije bas zadovoljavajuca i mislim da ima dosta bagova... probaj da odradis refresh!
:blinky:
:roll:
:)

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

bojchegenius, koji su to bagovi,posto ja za ovih par nedelja nisam primetio niti jedan realan bug....osim sto ne mogu izraditi sertifikat!!!! :x :x :x :cry: :cry: :cry:
D500&E71

bojchegenius
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od bojchegenius »

loki13
meni deluje kao da mi se telefon usporio, i desava mi se kada pozivam da se malo zakuca na par sekundi... desilo mi se i par puta da mi ne dozvoljava da listam opcije u settings-u, zablokira skroz.... to mi se ranije nije desavalo na staroj verziji... zato sam ja sama izvela zakljucak da ovoj verziji nesto fali
:oops: mada mozda bih i ja mogla dda uradim refresh :D
A da li je tebi instalirao Lotus traveler mail? ja sam pokusavala da ga obrisem i svaki put kada upalim fon on mi iznova pokrece instalaciju tog Lotus maila (izludjue me ) :D :P :oops:
pozzzzzz

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

bojchegenius, hej to sto pricas je vrlo moguce, ali ako ti vec pokrece instalaciju tog Lotus mail-a, pokusaj da nadjes neki zaostali .sis file koji instalira taj mail, pa bi samim njegovim brisanjem to onemogucila da se pokrece iznova i iznova... Ne moraju svi update-i pozitivno da "djeluju" na telefon...

bojchegenius
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od bojchegenius »

zavodnick
a da li postoji mogucnost da je taj sis fajl skriven? ja sam taj lotus mail obrisala iz applicaton manager-a i obrisala njegov folder koji se nalazi u file manager-u i nigde vise nisam mogla da pronadjem jos neki njegov fajl!
.....
:roll:

varicak
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od varicak »

Taj lotus mail i Lotus traveler sam ja uspeo da obrišem, ali se sada ne sećam kako. Potraži moje postove od ranije. Ako ne uspeš pokušaću večeras da ih iskopam.

Odgovori